Raising the Vibe, Dismantling/Transcending harmful energy

""

Visningar: 28

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Leif Erlingsson den 10 Augusti 2014 kl. 13.27

Jag anser att rätta sättet att "Höja vibrationen" är att stötta de människor som talar sanning, särskilt sådana som talar sanning där det officiella ljuger.

Michael Tsarion. Blue flame of anger/mad as hell https://www.youtube.com/watch?v=P0KO90ZReew . Do get angry, Mark Passio 22 mins in: https://www.youtube.com/watch?v=2qZjvbNJ_4Y#t=22m . Tsarion talar om en intellektuell Rage; där man har alla intellektuella förmågor intakta. Det är en kraft som kan förändra.

Nyckeln är att dekonstruera den uppfattade legitimiteten för brott mot mänskligheten. Inget är mer hotande för lögnaren - för inget är mer effektivt för att delegitimera lögnerna. Jag har skrivit om detta i Legitimitet - nyckeln. De av bedrägeriherren utvalda bedragarna vet att legitimitet är nyckeln -- det är därför de är alldeles rabiata när denna offentligt ifrågasätts.

Förr och fortfarande i en del kulturer kallas sådant ifrågasättande för hädelse. Det var förbjudet att ifrågasätta bedrägeriherrens och hans utvalda bedragares lögner.

Sådant ifrågasättande bestraffas fortfarande, men nu med bedrägliga och dolda medel. Att inte ge stöd till de som talar sanning leder till ökande kaos och mörker. Sedan kan man sitta och meditera hur mycket man vill, det ger bara egoistiska fördelar om man inte stöder och stöttar de som talar och skriver nödvändiga sanninger.

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor