Polarsken / Norrsken / Aurora Borealis i Skandinavien

Se det otroliga norrskenet i Norden! Moder Jord bjuder upp till dans! Är du mera intresserad av astrologi och horoskop kan du besöka oss på http://www.mittho...

Visningar: 118

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av kent norström den 19 Juli 2013 kl. 18.08

Kul att det blev så uppskattat att lägga ut denna filmsnutt :) inte att förglömma är att det finns ofantligt många energier och inte alla är goda, skulle påstå att det finns variablar precis som människor, men tänk, en dag kanske det enbart finns goda energier kvar i universum, ondskan faller på eget grepp! Men så länge dessa individer tror att dom har kontrollen så har vi det lugnt, så därför stämmer inte det jag just påstod, kramis till er :) 

Kommentar av Raimo Pesonen den 15 Juli 2013 kl. 12.01

Fantastiskt vackert!

Kommentar av Elin Lundqvist Burlin den 15 Juli 2013 kl. 8.28

Så Vackert! Ja, vi är lyckliga som får leva här i Norden, så ofantligt allt är- Jag har just varit till en resa i fjällvärlden, ovan Arjeplog, å så skönt, allt i skogen är så mäktigt och vist, urkraften som vaggar en som det barn man är, Storslaghet! Tack och Stor Kram!

Kommentar av Dick Scott den 14 Juli 2013 kl. 12.42

Lovely! Thanks for sharing;)

Dick Scott Diktblog


Kommentar av Torben Lauridsen den 13 Juli 2013 kl. 21.06

mycket vackert...

Kommentar av kent norström den 13 Juli 2013 kl. 20.09

ja, det är magiskt :) och förtrollande på gränden till icke greppbart för det mänskliga sinnet. Dessa färgskiftningar, hastighetsförändringar, in och ur form gränslöst. Skulle vara intressant att höra forskningrön om detta. :) Dom klarar inte detta.

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 13 Juli 2013 kl. 19.27

Magiskt. 

Kommentar av kent norström den 11 Juli 2013 kl. 12.20

Ska förtydliga mig, vi har haft en konversation, tvåvägskomunikation!

Kommentar av kent norström den 11 Juli 2013 kl. 11.57

Just detta limegröna ljus har jag upplevt på nära håll här i Stockholm. En sen kväll för fyra år sedan låg jag och min son och såg på tv när plötsligt ett av fönstren lystes upp av detta starka limegröna sken, de andra brevidliggande fönstren var helt svarta som mörkret utanför, utom just ett av fönstren.Ljuset spred sig i rummet, mycket mäktigt. Detta kraftiga ljussken har ett medvetande. Vi är sourse energi, så även gud. Energi med med ett medvetande. Idag har jag haft en konversation med just detta medvetande i fyra år. detta är årsdagen som förändrade mitt liv. Detta vill jag dela med er, det är så stort. Kärlek till er alla.

Kommentar av kent norström den 11 Juli 2013 kl. 11.10
För mig är detta stort, jag ser gud. Som dansar :)

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor