När du utför Min vilja, börjar du förstå meningen med inre frid och harmoni. Ditt hjärta kommer att flöda över av kärlek. Din förståelse kommer att vidgas och du blir mer tolerant och öppen. Du ser klart att det finns många vägar som leder till Mig. Du kommer att lära dig leva och låta andra leva, och känner ej längre att din väg är den enda vägen. Du kommer aldrig mer att vara dogmatisk kring någonting, utan mycket tyst och övertygande går du din väg och gör det som känns rätt för dig. Du kommer inte längre att försöka ändra andra, utan kommer att lära dig leva på ett sådant sätt, att andra önskar få veta vad det är du har, som de inte har. Glöm aldrig, du kan lära ut mycket mera genom att vara exempel. Om du stilla vandrar omkring och utför Min vilja, får det mycket större effekt på människor, än att ropa ut många underbara ord från hustaken. Du misslyckas då med att leva i enlighet med det du predikar.

-Eileen Caddy

Visningar: 72

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av anette henning den 16 Augusti 2014 kl. 16.00

Tack Hanuah för detta inlägg!

Ja ajg har alltid gått min egen väg och det vet jag nu var det rätta trots många och stora motgångar genom åren men jag gav aldrig upp och nu står jag här stark och med en vilja att vara mig själv och drömma stort och tro på mig själv och kanske jag då får mina medmänniskor att vilja fråga och lyssna om min väg!

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor