Denna text är tagen ifrån Eckhart Tolles bok "lev livet fullt ut": 

Myt nr 1: Mänskligheten har nått sin högsta utvecklingsnivå.

Michael Murphy, en av grundarna till Esalen institutet i Kalifornien, har med utgångspunkt i religionsvetenskap, medicin, antropologi och idrott gjort ett mycket provokativt uttalande: han säger att det finns mer avancerade stadier av mänsklig utveckling. När en person når sådana här avancerade nivåer av andlig mognad börjar extraordinära förmågor slå ut i blom- ifråga om kärlek, vitalitet, personlighet, kropps-medvetenhet, intuition, varseblivning, kommunikation och viljekraft.

Sedan kommer ett för mig märkligt stycke i denna bok. Han skriver:

Första steget: att erkänna att de existerar. De flesta människor gör inte det. Därefter kan man använda sig av METODER OCH REDSKAP med en MEDVETEN avsikt.

Denna text skrämmer mig, jag ska förklara varför. Texten är skriven på ett informationssätt som leder till agerande, vilken typ av agerande? vilken typ av redskap? Sanningen är den att dessa människor vill utplåna och förgöra dessa. metoder syftar till tortyr under ordnade former inom säkerhetstjänsten, icke godkända och godkända metoder.

Människan är en egensinnig figur, om dessa Supra-människor existerar så ska man med alla medel utrota dessa. Varför inte lära sig av dem istället, om dem är kärleksfulla så är dem inte ett hot, men för myndigheter framstår dem som ett hot mot den nuvarande samhällsbilden.

Myndigheter godkänner även metoder mot den övriga befolkningen i form av systematisk låta människor få en förvanskad sanning matade i media, godkänna cigaretter, inte ta tag i miljöproblemen som blir till följd att den stora delen av mänskligheten kommer dö en för tidig död av olika sjukdomsorsaker. Den dagen Gud lämnar människan från kroppen och vi får klara oss själva så vet vi hur många av oss som verkligen lever.

Jag påstår att gud upprätthåller livet i oss , vi är en del av hans livskraft och den är starkare än våran någonsin kan bli. Förr i tiden blev människan sällan äldre än 35- 40 år. troligtvis kommer den största delen att duka under, och då är då frågan vad dem överlevande kommer ta sig till.

Jag hoppas vid min gud att dem väljer att leva i kärlek. Kram

Visningar: 44

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor