THE WAITAHA PROPHECY PREDICTS A PIVOTAL MOMENT IN HISTORY ON AUG 15, 2009

Jag fick det här precis från en vän. Jag vet inte vad det innebär, men jag är öppen och beredd på allt. Vi är helt klart inne i en helt ny era nu efter kvanthoppen på 8:8. Jag upplever de mest underbara och magiska händelser i mitt liv, det här är den tid vi väntat på och nu är den här, så... varför inte? Vi är beredda på vad som helst nu,
eller hur? ;-)

tjingeling,
lotta
xx"...JUST FINISHED READING "SERPENT OF LIGHT BEYOND 2012" BY DRUNVALO MELCHIZEDEK A COUPLE OF DAYS AGO.
TOWARDS THE END OF THE BOOK, IN THE CHAPTER "THE WAITAHA AND THE MAORI OF AOTEAROA (NEW ZEALAND" ON PAGE 254 DRUNVALO SAYS :
"I WILL TELL YOU WHAT I CAN, BUT ACCORDING TO GRANDFATHER BARNEY, THE WAITAHA PROPHECY PREDICTS A PIVOTAL MOMENT IN HISTORY ON AUG 15, 2009. THIS EVENT MAY OR MAY NOT BE KNOWN PUBLICLY, BUT IT WILL BE THE BEGINNING OF A NEW HUMAN DREAM, A DREAM ALMOST IDENTICAL TO THE MAYAN BELIEF THAT THE HEAVENS WILL OPEN AND OUR BROTHERS AND SISTERS OF THE UNIVERSE WILL REVEAL THEMSELVES."

I CAN HARDLY WAIT !!!
(will be watching the SKY)

IT'S THIS COMING SATURDAY !!!
IT'S TOMORROW !!!

HAVE YOU HEARD ANYTHING SPECIFIC ABOUT THIS PARTICULAR DATE ???
DO YOU SENSE ANYTHING MAJOR FAST-COMING ???
ASK YOUR SOURCE FOR ME, WOULD YOU ???

AMAZING TIMES IN-DEED !!!

in Lak' ech

I Am (DEFINITELY !!!) Another You""

Visningar: 2

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 17 Augusti 2009 kl. 5.03

Ooops, jag ber om ursäkt, länken är borttagen nu... men jag tror det var samma som Anders la upp för ett tag sedan. Drunvalo's video som du gillade så mycket, Stina.

Jag känner mig på ett sätt överväldigad av de energier som rör sig genom min verklighet. Den 15: blev som en energiorkan som svepte igenom min verklighet här på gården. Jag och mina barn avslutade kvällen med att titta på filmen Immortal (2003) som handlade om hur Horus kom mer på jorden för att göra nåt gott av sina sista sju dagar som odödlig gud. Ruskigt passande för dagen med avseende på texten ovan och mycket intressant film dessutom. Klart sevärd. Den är gjord av Enki Bilal.

Jag har kännt stor ilska och en del rätt tunga negative tanekformer har rört på sig och kommit upp till ytan under helgen som gått. Bland annat tanken på att bli gammal, rättare sagt, att kroppen blir gammal, att se gammal ut. Jag har känt ilska över att jag låtit mig själv bli förgiftad av samhället på olika sätt. Värsta av allt alla dessa tungmetaller jag har i kroppen, allt kvicksilver som jag fått gå omkring med i mina tänder och allt det som sprutats in i min kropp med en rad olika vaccinationer. Jag har grudnligt tittat på tanken att jag, och miljontals andra, har blivit bestulna på våra liv. Att vi låtit oss invaggas i tron att vi är offer. men det är ju alltid vårt eget val så klart.

Ja, jag har verkligen tittat djupt på hur det känns att vara ett kraftlöst offer och hur det känns att tycka synd om sig själv.

Den stora skillnaden nu, mot för några månader sedan, är att jag står utanför mig själv hela tiden nu och kan skratta åt mig själv när dessa stormar och oväder drar igenom min kropp. Det är befriande.

Jag ÄLSKAR mig själv helt och fullt. Jag ACCEPERAR mig själv även när jag känner ilskan och besvikelsen dra igenom min kropp. jag är jag, jag är inte dessa känslor. Det är energier som rör sig i min kropp och det är ok. Precis som med väder. Ibalnd stormar och regnar det. Ibalnd haglar det, Ibalnd är där vulkan utbrott och jordbävningar.

Jag utöver radikal ärlighet. Rå autenticitet. Jag är jag och gör det jag gör. Vare sig mer eller mindre.

Gaia är jag, jag är Gaia. Vi känner. Det rumlar inom oss, på djupet. Det flödar och kokar och brusar. Men det är också lugnt och fridfull och stilla susande. Omfamnande. Smekande. Kyssande.

Älskande.

Kärleken innefattar så mycket. Kärleken och accepterandet av oss själva, precis som vi är gör oss autenstiska och fria.

Jag älskar mina färgsprakande vingar....

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor