SVT 2 sänder ett program om utomjordiskt besök fredag kväll 1 april.
Repriser lördag 2 april och onsdag 6 april. Programmet är 60 min långt.

Skriv gärna en kommentarer efter programmet.
----------------------------------------------------------------------------
Fredag 1 april 2016

SVT 2

20.00  The Visit: utomjordiskt besök

K special. Vad skulle hända om jorden fick utomjordiskt besök? Hur skulle världens myndigheter och regeringar hantera en första kontakt med aliens? Michael Madsens dokumentär utforskar konsekvenserna, utmaningarna och de planerade rutinerna vid ett besök av en annan livsform, bland annat på plats på OOSA, FN:s kontor för frågor beträffande yttre rymden. En film med komiska element som undersöker filosofiska frågor kring vår, och andra varelsers, existens.

Även i SVT2 2/4 och SVT2 6/4

21.00
----------------------------------------------------------------------------

Visningar: 184

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Ninni den 4 April 2016 kl. 4.42

Denna bilden med utom jordingar är faktiskt lite rolig  hehe

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 3 April 2016 kl. 16.48

Kommentar av Susann den 2 April 2016 kl. 15.48

Ja, hemskt. Men det är också hela poängen, att de som styr kommer mata ut genom alla "offentliga" kanaler och myndigheter de kan att det inte finns någonting. Basically, är det som ett team som rusar ut för att stänga alla dörrar och fönster, och som attackerar oss när vi försöker ta fram sanningen. Och till slut, kommer det inte fungera, hur mycket av dessa typer av saker de lägger ut, hur mycket de än söker styra våra tankar och vår kapacitet genom mat, elektronik, utbildningssytem, till slut kommer det fram. Lite som växter som bryter igenom asfalt.

Kul med Österrikiska armén. Jag har kontakter där, de verkar inte särskilt främmande till utomjordiskt liv...

Kommentar av Rolf Lagercrantz den 1 April 2016 kl. 22.25

Detta handlade varken om Ufo eller utomjordningar. De ville skrämma människor fär något som de påstod ingen visste något om. Deras påståenden var skenheliga. 

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 1 April 2016 kl. 21.12

Mycket tänkvärd film...

Hur skulle människorna presentera livet på jorden för utomjordingarna?....Vi håller ju på och förstör vår planet. Vi har militärer för att bevara freden. Så galet och sjukt och uppenbart fel det är...Särskilt om de som kommer hit är på en mycket högre nivå, så blir det ju helt uppenbart på vilken låg nivå de som styr den här världen befinner sig och hur fel det blir, när hat, egoism och rädsla tillåts styra världen.

Det var också skönt med att se jorden från en annan planets perspektiv. Vi är så ingeggade i den här planetens lidande, sorger och smärta, men att få se på allt utifrån, var befriande... det finns andra sätt att leva på... andra intelligenser, på en högre nivå....förhoppningsvis 

Samtidigt kan det ju vara lite skrämmande om en massa utomjordingar börjar vandra omkring här, innan man vet vilken avsikt de har...god eller...vad....????

♥ ♥ ♥

Kommentar av Ninni den 1 April 2016 kl. 11.03

Tack!  intressant.....  kram

© 2017   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor