The Fall of the Republic - and and what else

Vad tycker ni att vi skall göra - för visst kan vi det!

Visningar: 4

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Maria S den 10 Augusti 2010 kl. 18.34
Tack Horus !
Sprida information är en viktig del i vaknandet.
Ja vet att det tar tid att smälta och förstå sån här information !
I kärlek för planeten och våra medmänniskor så får vi göra det vi måste göra !
Sanningen ska fram !
Varma kramar IA
Kommentar av Hanuah admin den 10 Augusti 2010 kl. 10.42
Tack A-C och Lennart för era kommentarer. Den nya jorden vaknar och sträcker på sig, portarna öppnas.
Kärlekens smörjelse öppnar dem, nu lite gnisslande, gångjärnena till Uppstigningens Port. Att vi osjälviskt, omutbart och målmedvetet gör vårt bästa i glädje, gör hela processen lättare och ser framemot någonting som vi väl inte ens kan föreställa oss ännu.

Själv tar jag upp ämnet om eliten alltid när jag har tillfälle, bla på min Facebook-sida och framför allt med familjen. Till en början togs det motvilligt emot, det är ju konspirationteorier, långa filmer, bla bla. Men det har ändrats, åtminstone i mina kretsar. Det betyder att folk blir mera upplysta, allt tack vare internet. Så vi inte är programmerade marionetter som väntar på vad TVn och media proppar i oss.

Vi är Skapare och vi är också påverkade av elitens metoder. Men vi har vår fria vilja att bryta oss loss och börja tänka efter vad vi verkligen vill göra. Nu gäller det att på det personliga planet att tänka på oss själva - och bli mästare, för det blir vi oundvikligen.

Kom bara ihåg, tiden går snabbt. Vi ser på Lennarts kommentar att det verkar som om eliten börjar få bråttom också, nu gäller det för oss att inte vila utan agera, så gott vi kan.
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 10 Augusti 2010 kl. 0.35
Man tappar hakan. Scouterna tränas att bekämpa terrorister?!

Jo, visst är det som du säger, kära Horus, vi mobiliserar oss. Jag tror det viktigaste vi kan göra är hitta sätt att arbeta tillsammans i GLÄDJE mot gemensamma mål - utrotandet av fattigdomsmedvetande och offermentalitet. Att komma ihåg hur vi tänker för oss själva och bli mästare!!

Det första steget är, som sagt, att stänga av TVn och ge sig ut och börja prata med folk. Vi är många, MÅNGA som sett igenom det här och vi håller på att hitta varandra nu.

Ha, ha: "... ska vi beskatta bihydrogenmonoxid också...?" han gör det VÄLDIGT klart, denne briljanta ALex Jones!! Tusen tack för denna oerhört viktiga film. Applåder.

Som sagt, tyranni eller FRIHET?

För mig är det enkelt: Den nya jorden vaknar och sträcker på sig!!

kraaam
Kommentar av Hanuah admin den 9 Augusti 2010 kl. 19.32
Efter att ha sett många videon om New World Order och annat liknande, så har jag tänkt att visst kan vi göra någonting åt saken för att motverka deras planer. Vi har ju andlighet och dess många olika redskap till vårt förfogande.

Den andliga kraften är stor, då man arbetar i Kärlek och osjälviskhet. Men nu måste vi vara själviska, för oss själva och våra närmaste, och ta oss tid och göra något åt den här saken, så att de misslyckas med sina planer och vi blir fria enligt de Kosmiska planerna för planetarisk Uppstigning. De känner ju förstås till allt som är på kommande. För de har ju mycket kunskap, men tyärr är de på fel sida. Vi som är Ljusarbetare har alla möjligheter att kunna göra någonting, om det då är att kalla på Uppstigna Mästare, Ljusvarelser, använda Violetta Flamman etc.

Vad tycker ni Kära Vänner här i DNJV, skall vi mobilisera oss och göra någonting? Tillsmmans är vi starka och kan motivera varandra för seger. Ljuset segrar ju alltid till sist. Men knappast segrar det automatiskt utan kamp och vi kan göra vår del på Jorden med våra tankar och motiv. Säkert finns det andra andliga grupperingar som har liknade projekt på gång. Är inte det här just vår uppgift?

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor