Stärk din självkänsla: Sammanfatta, minns och fira ditt 2014!

Att bygga upp din självkärlek och fira dina framgångar är viktigt för att kunna växa och förverkliga hjärtats allra goaste och vackraste drömmar. Här följer några frågor som kan hjälpa dig att minnas och ge en massa självkärleksbränsle till det nya året!  AC här nedan är förstås jag det. Men du ska naturligtvis svara själv, jag bara tänkte att det kunde vara kul att veta att jag faktiskt använder övningarna själv. 

Du har väl papper och penna? Ok, då kör vi. 

Helt spontant bara, vilken var din största triumf under 2014?

AC: Det beror på hur man menar, för 2014 var stort på många sätt. Men om jag ska välja den mest grandiosa så får det bli den första premiären av Otello i somras. En helt enastående känsla. 800 kännande varelser i publiken därute. Det var otroligt starkt. Oj, nu bubblar det upp en massa fantastiska minnen från Skäret och Operans mystiska värld. Tänk när det enorma åskvädret slog ut elen... nästan allt blev svart... och med perfektion, åsksmällarna och blixtarna kom på rätt ställe och ljudet av regnet var magiskt.

Vilket var ditt bästa personliga beslut under det gångna året?  

AC: Enkelt: att provsjunga på Opera på Skäret. Jag mådde illa hela vägen på tåget upp. Trodde jag skulle svimma innan jag kom in. Var helt död efter jag sjungit färdigt och ville bara ynkligt hasa mig därifrån. Lyckligtvis är den  underbare Sten Nicklasson en man med ett enormt hjärta och oändlig förståelse för den lilla människan. Tack Sten för att du är du! Tusen tack också till min kära vän Bengt Nordfors som sa åt mig att åka och provsjunga. Utan Bengt hade det inte blivit nåt alls. 

Vad är du mest nöjd med att ha slutfört under 2014?

AC: Vi har byggt färdigt ett kök och ett badrum. Mycket, mycket nöjd. Rinnande vatten är fint.

Vilka var de tre personer som hade störst inverkan på ditt liv under 2014?

AC: Åh, fy vad svårt. Det finns så många, får jag bara säga tre?  Hm, Sten, Bengt, Birgit och så en helt underbar, men hemlig man  ;)

Vilken var den största risken du tog under det gångna året?

AC: Att åka och provsjunga på Skäret. Jag har krossat mig själv förr i liknande situationer.

Vilken viktig relation förbättrades mest under 2014? 

AC: Faktiskt två, den till min kära, fina mamma Birgit, men faktiskt framför allt den till mig själv. 

Om du vill ha professionell hjälp med din personliga utveckling, eller med att uppnå mål och få riktigt bra resultat under 2015, hör av dig till mig. Det kan t ex gälla sånt som att fördubbla din inkomst, nå optimal hälsa eller skapa harmoniska relationer. Eller sjunga i kören på Opera på Skäret!!   Kan jag så kan de flesta.  Ja, allt är möjligt så låt mig veta vad du nu fnular på i ditt hjärta som du verkligen vill göra. För mig personligen är bland det roligaste som finns att göra sånt som andra tycker är omöjligt. 

Coaching handlar om att hjälpa individer och grupper att uppnå eller förverkliga någonting. Jag är själv starkt resultatorienterad och en kraftfull katalysator för förändring. Det är min högsta glädje att få hjälpa dig stråla ditt ljus ännu starkare så att du kan ge vingar till dina bästa drömmar och leva din högsta potential.  

Den första sessionen med mig är helt kostnadsfri och tar mellan 40-60 minuter.

Du kan nå mig via mejl: butterflycoach@gmail.com eller genom att skicka ett sms till 070-0149161.

Jag ser så fram emot att höra av dig så vi kan boka in en tid!

Hjärtans välkommen,

AnnCharlotte  

din fjärilscoach 

Här nedan ser du en av mina personliga största triumfer under 2014. Jag hade den stora lyckan att få sjunga tio föreställningar av Otello i operakören på Opera på Skäret!  Detta trots att jag började sjunga opera bara för ca 18 månader sedan! Jag är stolt över mig själv.  Ja, det var fruktansvärt obehagligt och väldigt jobbigt för mig på många sätt. Bara att åka till provsjungningen var, som sagt, ett enormt steg, men om jag inte hade gjort det hade det ju blivit ett definitivt NEJ.

Om jag får ge dig ett råd: ta mod till dig och våga. Det är värt allt!! Du ser mig som soldat där till höger i bilden. Söt va!  Och snygge Alex håller mitt huvud i sin hand...  

Jäklar vad kul vi hade. TACK! TACK! TACK!!    

Och det är bara början...

Visningar: 193

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Lisa LW den 10 Juli 2015 kl. 3.14

Vilken var min största triumf under 2014?

Att jag slutade på ett jobb jag haft i 4 år och där jag inte trivdes.

Samt att jag flytta hem till mig själv för gott. Hade bott mycket hos mina föräldrar innan.

Vilket var ditt bästa personliga beslut under det gånga året?

Att jag sluta på jobbet.

Vilka är de 3 personer som haft störst inverkan på ditt liv 2014?:

Min bästa vän, Doreen Virtue och mig själv

Vilken var den största risken du tog under det gånga året?

Att jag sa upp mig, utan att veta hur det skulle bli ekonomiskt för mig.

Vilket viktig relation förbättrades under året:

Relationen med mig själv. Blev bättre på att lyssna vad jag ville inuti :)

Ler. Kram :)

Kommentar av Elin Lundqvist Burlin den 15 Januari 2015 kl. 13.06

Oh så mysigt härligt!

Det är en annan glädje som kommit till mej 2014- vi har flyttat till hus, med skogen bakanför och en gård som det bara är att sätta tänderna i!- förra året var jag ju tjock om magen å sedan en liten att ta hand om, men nu i år hägrar färger och glädjesprång i tanken att få skapa lite trädgårdsmys, med en liten pys på en filt brevid!

Hoppas jag kan få till det i närheten så mysigt som du har det! Kram!

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 14 Januari 2015 kl. 16.18

Grattis Elin!!  Att få ta emot en ny jordevarelse är en triumf som slår det mesta! Tack för att vi får vara med och dela detta mirakulösa med dig. Också jätteglad att höra att du fått en ännu djupare kontakt med din bröder. Kärleksfulla relationer är väl det viktigaste av allt! Kram <3 <3 <3

Här får du en liten glimt in i min nyskapade trädgård... tihi...  

Kommentar av Elin Lundqvist Burlin den 14 Januari 2015 kl. 14.54

Största triumfen: 2014 har varit fullt av omvälvande händelser, men givet störst förstås var att få en dotter. Det är en stor dörr som öppnat sej med henne- jag har två söner och två äldre bröder , med nästan precis samma ålder emmellan, så här är en hel del som helats och är på väg att helas.

Personliga beslut: att våga välkommna livets vågor- förut har jag nog allt varit rädd att bli blöt om fötterna men detta års vågor låter jag nu skölja mej- jag måste tvätta bort några skal för att våga växa.

Förbättrad relation: Tack vare mina barn så har relationen med en av mina bröder blivit bättre- det har varit bra tidigare, men nu har det defenitivt blivit än djupare. Just pågrund av att jag har barn som är som vi var kan jag ju också se dem tydligare. Även om våran uppväxt inte är samma som mina barn, men ändå. Det har öppnat dörrar inom mej ändå.

Tack för denna fina lista att tänka och begrunda på- God fortsättning till dej A-C ch alla andra med förståss- må 2015 vara rikt av Lycka och upplevelser av kärlek

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 10 Januari 2015 kl. 22.49

Men åh, vad spännande, Hanuah, och stort!!  Jag vill naturligtvis höra mer om granitenergiernas praktiska användning, men förstår att det får komma när tiden är den rätta. Jag ser fram emot den dagen med stor spänning. Tack för att du svarade, det gläder mig.  Önskar dig ett övernaturligt underbart 2015!  Kram <3

Kommentar av Hanuah admin den 9 Januari 2015 kl. 21.17

Helt spontant bara, vilken var din största triumf under 2014?

Hanuah: Jag hittade min inre uppgift. En uppgift som flere år funnits inom synhåll, men jag fattade det inte. En vacker dag var den plötsligt där.

Vilket var ditt bästa personliga beslut under det gångna året?

Hanuah; Mitt beslut att genomföra min inre uppgift. Uppgiften är stor, men gör så långt jag hinner och kan. En inre uppgift har ju högsta proritet, kommer till först. Kan berätta att det handlar om granitenergiernas praktiska användning. En vacker dag berättar jag allt.

Vad är du mest nöjd med att ha slutfört under 2014?

Hanuah: Min själsuppgift är hittad. Efter många meditationer vid fullmåne, beslöt jag att göra en viss sak, men lade märke till i processen att man måste välja någonting (vilket inte är vad som helst). Kanske det blir flere uppgifter, vem vet?

Här slutar jag berättelsen.

-Hanuah

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor