I dagens meditation/kanalisering så fick jag uppleva något väldigt speciellt.

Som en del i min övning etablerer jag en kontakt med två motgående flöden över kundalini mellan moder Gaia och Sol-portalen mot den stora världen. Jag har hjälpare som sköter denna förbindelsen genom mig och förankrar de engerier och nya former som Moderjord, jag själv, mänsligheten och allt levande behöver.

De senaste dagarna har de använt mig som transportväg för högre andar att ta plats på Jorden. En av dessa tog jag kontakt med när hon hade landat och lät henne ta uttryck igenom mig.

Hon började sjunga med min röst på ett vackert klingande språk. Med armarna gjorde hon speciella svepande rörelser som fångade upp energierna och sände ut dem. Jag fick bilden av hur hon som en väldigt reslig kvinna, med långt hår, står på bergstoppar, sjunger och gör dessa rörelser. Så projeserar hon sig till nästa bergstopp och nästa, osv.

Hon ger mig bilden att det var såhär de sjöng in livet till moder Jord och andra planeter.
Hon hälsade igen kännande på mitt överjag, Usnagum och kallade mig broder.

Nu landade hon åter här för att sjunga in det nya livet på Jorden.

Det känns mycket stor och hedrande att få vara en aktiv del i detta.

Espavo!

//Magnus

Ps. Vart kan jag skriva sådant här utan att bli fullständigt idiotförklarad, när detta forum seglat ut i historien? 

Vet ni någon plats eller vill ni vara en del av en ny sådan plats så meddela mig!

 

Visningar: 96

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 21 Augusti 2013 kl. 11.23

Japp, nu vrider du upp ljusstyrkan ännu ett snäpp. Jag blir så hjärtinnerligt glad. Tack!!  <3

Kommentar av Magnus Ossiansson den 21 Augusti 2013 kl. 11.16

Dagens session öppnade åter vägen för 3 landningar.

Den första kom uppefrån och gick ganska enkelt ner.

Den andra manifisterade sig först astralt som en ljussfär som sedan gick igenom mig.

Den tredje ville landa på en plats i England när Banyan Retreat så jag fick första jorda om mig dit, sedan så gick ljussfären igenom.
Det är ganska mycket kraft som släpps lös, man sitter och skakar när de landar.

Förstod att dessa inte var möjligt att ta kontakt med, så jag bad min guide Efraelim att kanalicera igenom mig och berätta vad som just landat.

Detta var energimedvetanden som verkar i området mellan det astrala och det fysiska. Den första kommer hjälpa djurlivet, den andra och tredje jobbar för mäniskorna med att ränsa upp och hela i våra kolektiva morfiska fält så vi kan manifestera renare och mer stabila former.

Ännu en lite ljus-insats :-)

Espavo!

//Magnus

Kommentar av Magnus Ossiansson den 21 Augusti 2013 kl. 10.58

Tack Ljus-Syster!

Ja jag bör skriva öppetom det jag upplever.

Det problem jag skyggar för är att de flesta sociala olika skickningarna är egocentriska. Dvs de kan bara ta till sig det som ryms inom deras perspektiv. Det ger tyvärr också att de inte har någon terminologi för saker som går utanför och därför blir man utsat för deras fördomar, tex Kristna kyrkans synd.

Det krävs mycket större ansträngning att formulera detta öppet, jämfört här där medlemmarna har en egen mer direkt relation till den större världen. 

Men jag är ju faktiskt här för att sprida mitt ljus just till de områden som är ljusfattiga. Skall man förändra något så gör man det bäst innefrån inte med belägring och artelerield utifrån.

Espavo!

//Magnus

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 21 Augusti 2013 kl. 9.19

Och, du kan skriva det precis var som helst, förresten. De som idiotförklarar dig är väl inget att umgås med iaf?  Är det inte dags för oss ljusarbetare att stå i vår sanning?  Vi är så många "idioter" och när du börjar visa vem du verkligen är kommer du att finna att du inte alls är ensam.

När DU står för DIN sanning befriar DU ALLA runt omkring DIG!  

Namaste,

en annan idiot ;)

 

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 21 Augusti 2013 kl. 9.17

Magnus, jag kan glädja dig med att sajten kommer att gå vidare, men under annan ledning. Mer info kommer snart!  Kramis 

Kommentar av Cardioculus den 20 Augusti 2013 kl. 21.34

Vackert! Jag är glad att du delar! Tack!

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor