Jag börjar nu känna att det känns riktigt bra att komma in här på VNV igen. 

Ibland blir man så trött på hur saker och ting är att det bästa bara är att gå därifrån. Sedan kan jag långsamt närma mig med min nyvunna förståelse för hur jag och min omvärld fungerar. Inga tvång. Inga måsten. Bara lust och glädje.

Jag darrar inombords när jag skriver detta. Det är delvis en skräck för själva skrivandet, som har att göra med minnen som jag associerar med VNV, datorer och en tid i mitt liv när jag var närmare min dator än någon mänsklig varelse. Tider av skarp separation, tider av sorg och förlust. Tider när datorn var min bästa vän, terapeut, kamrat...  ja, självklart uppkopplad på nätet, det var ju förutsättningen. Jag mötte hela världen genom min lappie. Och världen mötte mig tillbaka. Internet har visat sig vara det ljusnätverk som jag såg i min vision den där gången för så många år sedan när jag mötte LeeAnn och Stephen LaJoie och blev deras lärling, adept.

Det är en tid för återseenden. Jag börjar här, precis som jag gjorde den gången då jag satt och frös och längtade hem i Peckham, London. Någon gång på hösten 2008. Det ögonblick då Vår Nya Värld skapades.

Nu bubblar det upp underbara minnen, all glädje, kärlek och healing som vi alla delat med varandra här på VNV. Visst blev det himla bra!!  Och nu kommer vi snart att börja ses IRL också!

Frihet att röras, att beröras, rörande frihet, frihetsrörelse, rörelsefrihet!

Kärt återseende!

Ann-Charlotte

Visningar: 117

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor