Till att börja med: STORT TACK till er alla som kommenterat och sagt vad ni vill och inte vill.

Jag är både rörd och glad över precis varenda svar och kommentar jag fått som respons på mitt beslut att avveckla nätverket. Många av er har känt den stagnation som jag själv upplevt och känner precis som jag. Vi är färdiga och har gjort det vi hade som intention att göra.

Men, en del tycker annorlunda och vill att nätverket ska fortsätta och det är ju jätteskoj det med och jag har goda nyheter för er som inte känner er färdiga:

Jag den stora glädjen att meddela att det kommer att bli en fortsättning, men under annan ledning!  En modig, positiv och kraftfull person har hört av sig till mig och vill gärna fortsätta att driva nätverket, så ni som inte känner er färdiga får också som ni vill. Det bästa till alla!  Universum har ett svar på precis allt och det tackar jag allra som ödmjukast för.  

Jag/vi återkommer snart med mer information. Tills dess: fortsätt att stråla, och du, vrid upp ljuset ett snäpp till!

Världen bländas av ditt vackra leende!  Namaste, Ann-Charlotte 

Visningar: 517

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Susanne Mayadawn den 30 Augusti 2013 kl. 16.58

Hej. Ja jag missförstod visst vem som tar över, men det gör inget. Jag önskar Stefan all lycka för att ta över! :D kram!

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 29 Augusti 2013 kl. 9.42

Du gör mig så glad, Hanuah, igen! Dessa ord om tålmodig väntan får mig att tänka på den reflektion jag själv gjort idag på morgonen. Det gäller min egen son, mitt eget barn.  Jag har gång på gång klivit tillbaka, tagit steg tillbaka för att låta dem få göra jobbet själva. Hur svårt är det inte att se dem göra sina misstag, att se dem fumla och ta tid på sig, även när jag tycker att "det där kunde jag ju faktiskt själv när jag var 18...". Bort med allt sånt, jag tystar mig själv när jag ser det, fumlandet, osäkerheten och låter det ta sin tid när det gäller barnen. Står bakom och håller mig själv tillbaka även om jag så gärna vill "skynda på och bli ivrig".  Med mig själv är det lite svårare. Jag blir ofta otålig på att jag just nu inte vet någonting och att jag lämnar en massa bakom mig. "Jaha, vad ska jag göra nu då", kan jag hör i mitt inre. Precis som om själva görandet är det viktiga. NOT!!  Jag vet ju att det inte är så, ändå plågar jag mig själv emellanåt med att jag "måste komma upp med nåt nytt projekt", jag måste ju "göra något vettigt med min tid", i vilket fall "måste jag ju tänka på att ge service till folk och dra in lite pengar...".  Gamla tjatiga röster som kommer när tänkaren gör sig hörd, när jag blir lite otålig, när det känns som jag står på gungfly och är osäker, när jag för ett ögonblick ramlar tillbaka i den gamla yttrestyrningen. Men jag vet. Jag vet.

När de gamla banden börjar spela, då är det dags med katten kela, leka mer, dansa mer och ta fram fiolen. Hjälper inte det, då lägger jag mig på healingbänken och tar kontakt med mina Spirit Tutors och ber om hjälp. De finns alltid där och där finns också Enheten med allt som är. Enkelt, genialiskt, en lisa för kropp och själ och dessutom: helt kostnadsfritt. Tålmodig väntan - på mig själv! Tur att man har en massa humor.  Namaste <3

Kommentar av Hanuah admin den 29 Augusti 2013 kl. 9.19

Tack Kära A-C för dina Ord! Jag lägger in Dagens Ord här till dig, som nu denna gång bla ger en liten inblick på vad tålamod och tillit är, viktiga grundpelare i det andliga livet. 

"Tålamodig väntan

I det andliga livet måste du själv göra arbetet. JAG ÄR alltid här för att hjälpa den som önskar hjälpa sig själva, men du måste själv ta det första steget. Du lär dig aldrig några läxor om allting blir gjort åt dig. Du kan inte uppfostra ett barn genom att göra allting åt det. Du måste låta det göra saker själv. Oavsett hur sakta det går, eller hur fumligt barnet bär sig åt till att börja med, så måste du träda tillbaka och vara mycket tålamodig. Mycket tålamodig och mycket älskvärt måste Jag träda tillbaka och se hur du utför ditt arbete och gör dina misstag. Men kom alltid ihåg att du lär dig av dina misstag – ingenting sker förgäves. Hela tiden lär du dig nya läxor och går vidare längs den andliga vägen. Varje steg, oavsett hur litet, för dig närmare målet, ditt förverkligande av enhet med Mig. Slutligen inser du att det inte finns någon åtskillnad, att allt är ett och att du utgör en del av detta enda strålande liv.

-Eileen Caddy"

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 29 Augusti 2013 kl. 8.12

Ja, det tar jag emot med öppna armar och öppet hjärta. Varsågod för precis ALLT!!  Det har varit en fantastisk resa för mig och återigen, jag känner mig så hedrad och glad att ha fått utveckla och utvecklas med detta nätverk, men det kommer en tid då det är dags att gå vidare. Den tiden är nu.  Hanuah, du har gjort ett fantastiskt arbete med denna sajten du med. Jag vet många, många, inklusive jag själv, som djupt har uppskattat dina, ibland dagliga, uppdateringar från Eileen Caddy och så mycket mer. Återigen, ett stort TACK till dig för trogen tjänst genom åren. Du är fenomenal.  Kraam <3

Kommentar av Hanuah admin den 27 Augusti 2013 kl. 17.34

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 26 Augusti 2013 kl. 22.28

Helmut, lillemor och alla kära vänner. Ni är fantastiska. 

Tänk den dagen då vi alla får se varandra i ögonen och minnas just det här ögonblicket. 

När vi återigen bestämde oss för att låta kärleken leda vägen. 

Ci vediamo

Kommentar av Helmut Hubner den 26 Augusti 2013 kl. 16.29

Här kommer även från mig ett stort TACK till dig Ann-Charlotte, ha det gott och lycka till med allt du gör.

Låt blommor tala...

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 25 Augusti 2013 kl. 1.34

TACK snälla ni för värmande kommentarer. Ni är verkligen underbara allihop. Jag är både rörd och tacksam för alla dessa fina hälsningar och lyckönskningar.  Den tid jag pysslat med och gett min kärlek till detta nätverk har varit oerhört lärorikt och evolverande på så många sätt. Det kommer att ta mig ett tag att vänja mig vid idén att jag inte längre är dess mamma. Allt måste gå vidare och förändring är det enda som är konstant.  

En liten korrektion nu när jag läser denna tråd. Den som tar över nätverket efter mig är inte Diddiloo utan Stefan Uhlén.  Ni kan läsa mer här: http://varnyavarld.ning.com/profiles/blogs/natverkets-metamorfos-1

Kommentar av Susanne Mayadawn den 24 Augusti 2013 kl. 11.36

Hej. Ja jag blir oxå glad att sidan blir kvar. Jag försökte gå in när första mailet kom om ev nedläggning, men jag tog mej inte in??  Sidan var "under någonting".....Den här sidan har hjälpt mej mycket på min resa, jag har inte varit så aktiv som jag trodde jag skulle vara, och det är ju så, det blir som det ska i slutändan...;)Det är väldigt skönt att vara härinne o läsa runt, jag har fortfarande intentionen att bli mer aktiv, så vi får väl se om det blir så. STORT TACK till Ann-Charlotte som startade och de andra som hjälpt till. LYCKA TILL på din väg, A-C! <3 Och Stort LYCKA TILL till Diddi Lou som tar över? <3 Ha en underbar dag, alla! <3 Kram!

Kommentar av Ninni den 24 Augusti 2013 kl. 1.44

Tack till alla som medverkat härinne !

Mycket har hänt härinne.... i glädje och ljus med mera

Ibland har vi haft olika åsikter- men det är just det intressanta-  det är så man lär sig i livet. Man slutar inte att lära sig nya saker. Många olika personligheter är vi också ...

Tack Ann-Charlotte för ljus, glädje och kärlek !

Lycka till Diddi Lou med den nya sajten !

Många kramar till alla härinne                      Ninni

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor