Jag lyckades bada min iphone fredags i toaletten.Det var rent tur att jag hade spolats det innan min telefon trillade dit.Det allra konstigaste var att jag plockade  upp telefon från vattnet som var fortfarande funktionell.Jag hade känslan att någon hade förberedd väl händelsen innan det hände? Jag tackade och var jättelyckligt att jag hade fortfarande fungerande telefon ♥♥♥

Visningar: 74

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Aune Roivas den 24 December 2014 kl. 20.25

Trevligt Jul till hela Änglaskaran♥!

Kommentar av Ninni den 9 November 2014 kl. 0.29

Bra att telefonen fungerade ! Vilken tur

Javisst  finns skyddsänglar !

Ha det bra!           Ninni

 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor