Min Häst Bessy dog själv för att rädda livet på sin avkomma!!!!!

Min Häst Bessy dog själv för att rädda livet på sin avkomma!!!!!
Hur är det möjligt? Så vackert och rent. jag måste dela med mig av en fantatisk underbar och tragisk berättelse på en samma gång. min ena häst 16 år gamal låg död hemma i hagen tis 22sept. jag har aldrig varit med om att hästar går och dör......de får man oftast ta bort. Bessy hade aldrig varit sjuk, på nåt sätt och alltid glad och så snäll häst. och så ligger hon bara där, min lilla fina tjej. från början var detta en lånehäst till min andra häst, när min förra häst dog. men jag hade haft henne i 3 år. och så bara ligger hon där sen. jag blev så paff och ledsen.

hursom helst ,så kom förra ägaren dit och tittade på henne. och vi tyckte båda att det var jättemärligt, och eftersom att de nyss hade sprungit ihop i hagen för bara några timmar sen. men så skulle min stackars Madonna bli själv igen....för andra gången. och jag blev tvungen att skaffa en häst till eller låna eftersom att hon inte ska stå själv. Min Madonna är nu 23 år gamal.

så frågar jag henne om hon inte har någon häst till som jag kan låna? svaret blev att hon hade en ponny till sin dotter. och så en sista häst som skulle gå på slakt dagen därpå kl 06 på morgonen och kl var nu runt 16tiden på eftermiddagen, dagen innan. och att den hästen är 3 år gamal OCH ATT DET ÄR BESSYS DOTTER som hon ska ta bort. pga av vad frågar jag: hon har varit halt en tid och jag vill inte sälja en halt häst. ok
jag skulle ev låna ponnyn ett tag som sällskap. men så......kunde jag inte släppa det där och jag kände så stark i mig att den hästen skulle hit.......till mig och madonna. och så gick jag och funderade. i 30 min typ. och så tänkte jag: om hästen inte lider, ska hon inte få leva då? här på jorden? hennes liv kan inte vara slut om man är 3 år. så.....jag ringer upp och säger det på telefonsvararen, för jag fick inte tag på henne. Att kan jag inte få ta henne ?, köpa henne? om hon inte lider? skulle inte det fungera? fudera på det! så......går det 1 timme. och så ringer hon.... vet ni vad hon säger? Att hon har ringt och avbokat slackt bilen, OCH ATT JAG FÅR TA HENNE....... köpa henne till ett bra pris. och att hon inte är halt. alls. men att hon har varit det, förut. på träning och tävling och att hon är tränad hårt. men hon lider inte nåt nu, på nåt sätt.
Åh jag blev så lycklig, och glad,,,,,,,tänk vilka djur. så, bessy går och dör på exakt rätt tid och rätt dag, för att rädda livet på sin egen avkomma!!!!!! är inte det helt otroligt. jag är så glad för att jag fick vara med om allt det här. att det finns en lösning där ute, när jag som allra bäst behövde den. och så är det dessutom mammans avkomma jag får. Allt sker i rätt tid. och när det ska. om Bessy hade dött dagen efter hade denna häst inte funnits idag som står hemma i stallet. nu och lever på fullaste allvar...... tänk att även hästarna har det så här......Min madonna är hur glad som hälst för henne och jag med och hela min familj. vilken solskenshistoria mitt i allt elände, med min andra hästs bortgång. Tack Tack Tack för att jag får vara med om detta. Så, nu har jag så klart döpt henne till HEAVEN hon kommer ju därifrån, änglarna har ju hjälp mig med henne till mig.

Visningar: 61

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av marie sjölander den 1 Oktober 2009 kl. 22.46
Tack Tina! Det var verkligen en händelse i symmetri,det är härligt och höra om sådana heliga ting.
kram marie
Kommentar av Tina "Alma" Elisson den 30 September 2009 kl. 22.19
JAA ja så är det. Å vilken fin bild du la in, tack för den.! Där springer Byssy nu med evigt vita hästarna på de evigt gröna ängarna.ja nu händer det saker...och det sker så lätt och enkelt och med kärlek precis så som det ska vara..... Tack
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 30 September 2009 kl. 22.08

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 30 September 2009 kl. 22.06
Vilken himmelsk historia. Vi har gått igenom en portal denna månad. 090909, sedan 090922 när Bessy lämnade oss och solvågen svepte över planeten. Nu är vi inne i den kristallina tiden. Märker ni det lika starkt som jag? Jag tror att du gör det Tina, eller hur? Vi kommer att uppleva fler och fler "märkliga" himmelska tillfällen av serendipitet. Det är väl så det ska vara när vi är tillbaka i harmoni med allt det som är, i det stora kollektiva hjärtat? Enkelt, harmoniskt, vackert, kärleksfullt och fyllt med glädje.

Gudomligt. Himmelskt. Heavenly!

Tack för att du låter oss vara med i din upplevelse, Tina Ängel. Det är så viktigt att vi delar med oss av dessa händelser. Det förhöjer vibrationen för oss alla och gör att allt fler vaknar upp, allt snabbare.

Vi ser sambanden tilsammans. Vi firar livet tillsammans.

kraaam
Kommentar av Tina "Alma" Elisson den 30 September 2009 kl. 21.20
Dessutom föddes hon just den 22juni och går bort den 22 september!!!!!! Är det inte festligt?

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor