Tack vare min svågers dotter, Magdalena har jag nu kommit in på rätt väg.

Jag har alltid vetat att det finns något starkt inuti mig men har ändå bara flummat omkring här på -jorden och låtit dagen komma som den vill. Jag kom mig inte för mer än jag läste böcker i ämnet och la gud – / gudinnekort. I ett led av min tro eller min fulla övertygelse på *liv efter detta*

Magdalena samlade ihop en grupp på 14 person för en hemmavid seans. Två medium Anette och Helena var våra länkar till andevärlden.  Det som hände där fick allt att hamna på plats . Vi blev övertygade om vi varit tveksamma innan. Vi va en härlig grupp med underbara energier. Vi beslöt att träffas igen på en mindre grupp för att tid skulle finnas för en privat sittning..

18/1 -2012. Privat sittning

Helena började med att läsa av min Aura – den va stark lila – mycket andlig.

Sen följde en beskrivning om mitt liv från att mata fåglar till kärleken till jorden och allt levande
samt väsen som tomtar och troll..

Hon såg böcker och hon syftade på alla mina böcker som jag har om det ”okända” . Hon sa inget om framtiden. Helena menade att det inte är meningen att vi ska veta och jag håller med henne. Men ledsagad kan vi bli, om vi vill det. Tarot sa hon! Du ska lägga Tarot!

Jag berättade det och jag har fått två Tarotlekar en klassiskt och den Native American. Jag håller nu på och gör denna sist nämnda Tarot till min egen. Försöker känna in vilka tankar som kommer upp med att betrakta kortet eller korten.  Det få ta sin tid..

Vidare ville Helena spela trummor för mig, Shamantrummor, ta mig med på en andlig resa där jag får träffa mina kraftdjur och ledsagare. Vilket skulle vara väldigt intressant…

Jag tror i o m dessa 2 seanser har påbörjat min andliga resa med likasinnade så jag kan känna mig trygg. Jag hade aldrig gjort det på egen hand.. Jag behövde en puff i rätt riktning.. få hjulet att rulla.

Förresten så sa Helena även att jag skulle kunna stå som dom som medium..lika så Magdalena och min dotter men dit är en lång bit kvar i så fall

 

Visningar: 57

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor