Vem/vilka skapade lagar, och än viktigare fråga, i vilka syften? Ni har svaren inom er om ni tänker efter. Men idag, ska vi verkligen behöva följa dessa lagar, dem som skapade dom är för länge sedan döda. Var dom så bra så vi efterlevande i blindo måste hålla kvar det gamla och antika. Har vi inte lärt oss ett dugg, står utvecklingen och stampar pga av uråldriga lagar. Kanske är det hög tid att revidera lagböckerna. Men syftena att bibehålla dom är fortfarande aktuella. Vi ska inte opponera oss mot överheten, det ska vi inte göra!!!

Men tänk om vi kunde skapa ett nytt samhälle i detta nuvarande samhälle, ett samhälle där vi inte berörs av allehanda olika infogningslagar, just därför att vi inte tillhör det skiktet i  samhället som behöver infogas. Jag talar nu om ett kollektivt beslut att leva på ett annat sätt. Vilket sätt kanske många undrar, just det vill jag att ni sätter er ned och fungerar kring. Med ledord såsom samhörighet ( just idag har vi åtskildhet från varandra), Kärlek, vänskap och glädje.

Jag hoppas och tror att vi tillsammans kan bygga en väldigt trevlig värld tillsammans och vi kommer bli fler med tiden, som ringar på vattnet.

Att kämpa i livet är att överleva, icke att blanda ihop med att leva. Leva är någonting helt annat. Ändå så har vi alla gått i den fällan genom att ta del av det samhälle vi alla lever i som JUST bygger på överlevnad.

Vi är idioter, nu hoppas jag att många vaknar till och slutar att vara det och går över till tänkande kärleksfulla vänliga människor.

Kram Kent

Visningar: 41

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor