Det är inte nödvändigt för dig att själv försöka lösa saker i livet eller försöka dra i olika trådar. Allt du behöver göra är att vara mycket stilla och tillitsfullt följa de instruktioner, som du erhåller av Mig i stillheten. Somliga själar kommer att höra Min röst tydligt, andra kommer att agera intuitivt, medan åter andra själar kommer att erhålla vägledning i sina handlingar. Jag arbetar på många olika sätt. Alla kommer att veta när JAG ÄR den som tar befälet, ty kärlekens och sanningens kännetecken kommer att löpa genom alltsammans. När Mina instruktioner blir hörsammade, kommer du att skåda under på under äga rum och se Min hand i allt. Du kommer att inse att du själv aldrig skulle kunna åstadkomma dessa under och att Jag faktiskt är den som verkar i dig. Du kommer att ge Mig äran och härligheten och evigt tack. Erkänn alltid var din visdom, kärlek och förståelse kommer ifrån – var själva livet kommer ifrån. JAG ÄR Alltets Allt och ditt liv är fördolt i Mig. Vi är ett.

 

-Eileen Caddy

 

Visningar: 21

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor