Hjälp människor som hamnat i hemlöshet!!!

Människor som hamnat i hemlöshet lever ett hårt liv. Det finns ofta en orsak till varför man inte har något eget hem. Man kan t.ex. vuxit upp bland missbrukande föräldrar. Eller att någon man älskat dött. Eller ha psykiska svårigheter.

Därför är det viktigt vi hjälper dessa människor. Därför vill jag att det öppnar ett natthem i varje större stad i Sverige. Med sköna sängar, tillgång till värme, mat, att tvätta kläder och att dursha etc. Vi måste hjälpa dem som har det som svårast.

En annan sak är att jag tycker att alla kyrkor kan ha öppet på nätterna, så hemlösa och andra som behöver kan få värme och sova där. Tycker du som jag? Skriv det till politiker och människor inom kyrkan.

Ge också pengar till de verksamheter som redan nu hjälper hemlösa. T.ex. Stadsmissionen. Tänk på det både när någon fyller år och vid jul, att man kan skänka pengar som går till stadsmissionens arbete. Vi måste hjälpa dom som har det allra svårast. Be också för dessa människor. Bönens kraft är stor.

Ge också bort julklappar och kläder till verksamheter som hjälper hemlösa.

Visningar: 54

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Lisa LW den 21 Juni 2016 kl. 13.58
Vad bra ni hjälper våra medmänniskor.
Bra ni skänkt kläder med. Det har jag med gjort. Ger julklappar till en kyrka som hjälper hemlösa. Och sen ger jag pengar till stadsmissonens arbete. Som går till matkassar etc.
Kram
Kommentar av Ninni den 18 Juni 2016 kl. 9.31

Jag har skänkt bort mycket kläder till de som hjälper människor som har det svårt. Skänkt nån liten slant ibland till Rädda barnen o tagit lotter  o annat. Ofta skänkt strax innan jul. Dumt att kasta kläder man ej kan använda.   kram

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 14 Juni 2016 kl. 21.19

Jag skänker bort mycket kläder och fina böcker till second-handaffärer, som hjälper människor som har det svårt..

♥ ♥ ♥

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor