Hej. Jag har en fyraåring som vaknar av mardrömmar. Ikväll bar jag runt mitt smågråtande barn länge. Vaknar liksom inte riktigt. När jag började förklara om att hen kunde be om änglahjälp så tilltog gråten. Genom en impuls fann jag en bibel och lade på barnets rygg och minsann, gråten ökade igen lite mera. Jag använde då barnets namn och bad att få tala med den och fick "Nej" till svar flera gånger. Märk väl att rösten är den jag känner igen och att detta är en individ som inte är riktigt vaken. Kanske min lilla vän bara ville att jag skulle vara tyst.

Nu behöver jag ha er hjälp: Vad ska jag gå vidare med? Hur säkrar man ett sovrum? Hur kallar man på andlig förstärkning? Hur tar man reda på om en mörk influens försöker få grepp om / har fått grepp om ens barn? (Barnet har tidigare varit rädd för att somna på kvällen) Vad händer i fyraårsåldern om man tänker energimässigt? (När jag var fyra minns jag att det var ganska intensivt av upplevelser och insikter, så jag har full respekt för mitt barns upplevelse av livet) Barnet har under 2016 fått ett småsyskon (Hurra!) som behöver en babys normala behov uppfyllda, och detta ger fyraåringen sedvanlig problemställning av att bli storasyskon och stå tillbaka en del för ett småsyskon.

Visningar: 147

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Stefan Tunedal den 4 Mars 2018 kl. 14.37

Min gissning är att ditt barn på natten besöks av någon från andra sidan. Lösningen är 1) stärk barnets självförtroende 2) ta hjälp från någon som kan hantera besökaren. 

Kommentar av Cardioculus den 9 Februari 2017 kl. 23.30

Tack Maria! Jodå, vi har koll på allt det där. Det är nog skärmtid som är svårast att begränsa här :)

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 8 Februari 2017 kl. 19.09

Hej igen♥

Jag kom att tänka på en sak till....men det vet ni säkert redan.

Barn blir stressade av att sitta framför dataskärmar och av socker och godis, med smakämnen och färgämnen i. Vacciner med olika giftiga kemikalier i, kan också påverka barnen negativt.

Hoppas ni finner en bra väg som hjälper♥ 

Kommentar av Cardioculus den 7 Februari 2017 kl. 20.24

Tack Maria! Massage lugnar, det har vi provat. Rökelsen också, men det var ett tag sedan. Jag testar igen.

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 7 Februari 2017 kl. 19.02

Hej Cardioculus.

Du undrade om någon vet hur man säkrar ett sovrum.

Om jag känner att energin börjar bli för tung i ett rum, så brukar jag ta en rökelsesticka och virvla upp och ner i alla hörn. Rökelsen är ju gjort på olika örter, som har olika egenskaper. Både renande och upplyftande.

Indianerna använde salvia, som är en starkt renande ört. De började alltid sina ritualer och ceremonier genom att tända eld på en kvist med torkad salvia. Blås ut elden, tills den bara glöder, för sedan röken upp och ner i alla hörn.

Nu luktar ju salvia ganska smycket, så det kanske inte passar i ett litet barns sovrum, men prova med en annan renande ört. Samtidigt kan du be om beskydd. Håll fönstret öppet under tiden. Det är alltid bra att vädra rum ofta.

Ni kan ju också massera ert barn med lugnande aromatiska oljor. Blanda några droppar med lavendelkoncentrat i en basolja, och massera barnet på kvällen. Då får hon er enskilda uppmärksamhet tillbaka igen varje kväll, och somnar lugnt av lavendelns doft, som är mycket rogivande.

Kanske öppnar mina råd ert eget sökande efter det, som just ert barn behöver för att kunna sova lugnt igen. Lycka till♥

Med kramar till er lilla familj från Maria♥

Kommentar av Cardioculus den 6 Februari 2017 kl. 12.10

Det verkar vara nattskräck, men frågan om barns utveckling vid fyra år kvarstår. Någon som vet vad de går igenom för energier vid denna ålder?

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor