Learn to say Good Bye, sjunger Madonna i sin sång. Jag tar farväl till en massa saker. Lämnar över, avslutar, kapitulerar, tackar för det som varit och är glad och nöjd. Att ta det förflutna och använda allt det gamla som näring och support för den nya, den befriade energin som finns i väl komposterad och brunnen mylla. Ur elden och askan och det som brunnit spirar det nya. Mina fröer handlar om kreativitet, konst, skönhet, musik och skaparglädje i största allmänhet. Nya medier, nya former, nya visioner. Design. Kläder. Byggnader. Maträtter. Liv. Lust och frihet.

Fröerna till allt detta planterades för så länge sedan och nu ser jag att de har börjat gro och de växer snabbt. Jag tar operalektioner, jag övar på min fiol allt oftare, jag sjunger mer och universum har sänt mig en alldeles egen och väldigt spännande man som redan börjat ge mig italienskalektioner. Han är en filosof och jag anar redan nu att han är väl bevandrat i det esoteriska. 

Luften börjar så smått vibrera av äventyr igen. Italien lockar, som detta land alltid gjort. Skönheten. Förmågan att uppskatta skönheten. Intensivitet. Passion. Förmåga att leva för dagen. Så som man blir om man vuxit upp på kanten av Vesuvius. Han har mycket att lära mig, eller rättare, hjälpa mig att minnas. Och jag honom. En gammal själsfrände. Vad underbart det är när livet skänker oss dessa gåvor och vi har förmåga, känsla, förstånd att kunna ta emot.

Jag kan det nu.  *ler* 

Visningar: 82

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Anna-karin Larson den 25 Augusti 2013 kl. 22.07

Ja, vilken häftig bild, Diddiloo! Metamorfos delux! Spännande med själsfränden, A-C, och allt annat hoppfullt i inlägget, yes to life!!

Kommentar av Mikaela Valencia Veide den 25 Augusti 2013 kl. 9.44

Vad fint att höra!

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 25 Augusti 2013 kl. 0.56

Tack, tack, tack! Och vilken fantastisk bild. Den gillar jag skarpt.  Så känns det verkligen. :)

Kommentar av Gahella den 24 Augusti 2013 kl. 15.02

Grattis till ditt nya spännande liv <3

 

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 24 Augusti 2013 kl. 10.24

Tack, ja, det är en underbar gåva denna nya gryning som spirar. Det känns riktigt, riktigt bra. Kram <3

Kommentar av Calle Enochsson den 24 Augusti 2013 kl. 9.14

Glad, för din skull  :-)

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 23 Augusti 2013 kl. 23.28

Det låter helt underbart..... livet öppnar sig och allt faller på plats♥

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor