En inbjudan...


Det autentiska jaget, eller som jag kallar det, mitt fjärilsjag, vad är det egentligen?

Här följer in lista på egenskaper som jag tycker passar bra på mitt eget autentiska varande och som jag gör mitt bästa för att efterleva (och ibland är det inte så väldigt lätt):

-realistisk orientering i världen, jag kollar hur saker och ting ligger till, observerar och känner med alla mina sinnen hur det är där jag befinner mig, jag accepterar det jag uppfattar och gör det vare sig sämre eller bättre. En diagnos av mina känslor och intryck av min omvärld. Kan jag göra något för att hjälpa till? Vad känner jag för att göra i denna situation? Finns det något som kan göra mig ännu lyckligare?


-ej hotbar, jag står för vad jag tycker och tänker, jag kommer inte att ändra på min uppfattning även om jag hotas

-inte rädd för det okända, jag har inställningen att Universum är en God och Kärleksfull Kraft som vill mitt bästa. När jag är närvarande, med hela mitt jag, med alla mina sinnen, med öppet sinne och hjärta, då ser jag att allt jag behöver finns där för mig, jag är vägledd och allt jag behöver kommer till mig med perfekt timing. Jag slappnar av och ser/känner ljuset i varje situation.

-för mig själv, men inte ensam jag är min egen bästa partner och uppskatter verkligen att vara med mig. Jag trivs, njuter älskar att vara med lilla (STORA) jag. Yes!!

-orubblig när jag väl bestämt mig, obs, inte samma sak som att vara tjurskallig. Jag samlar upp och kollar en massa information och tänker efter länge innan jag tar stora och viktiga beslut, när jag väl bestämt mig, då ska det mycket till för att jag ska ändra mig.

-jag bibehåller min värdighet i situationer av förvirring och personliga missöden,
jag är tacksam för allt det som kommer till mig, jag vet att, oavsett hur hemsk en situation kan te sig, så kommer jag snart att förstå varför det hände och få en vettig förklaring varför. Jag har en grundmurad tro på min Gudomliga Plan. Ju mer jag befinner mig i välbefinnande, lycka, glädje och kärlek, desto närmare den den gudomliga kompassriktningen befinner jag mig. Universum vill mitt absolut bästa!!


-Själv-startande, ja, jag sätter igång av mig själv, min kreativitet och glädje för mig framåt. Jag älskar att skapa sköna upplevelser och ting och det är lätt för mig att agera utifrån min inspiration.

-egenansvar, Jag tar helt och fullt ansvar för mig själv och mina upplevelser. Jag skyller inte ifrån mig, oavsett vad som händer, vet och förstår att det är jag, och bara jag, som skapar mitt liv. Ju mer ansvar jag tar, desto mer frihet har jag.


-Jag äger mitt beteende, jag är inget offer som reagerar på det ena eller andra. Jag är det jag är och gör det jag gör. Jag kan vara arg, ledsen, glad, uppgiven, kärleksfull. Oavsett vilka känslor och beteenden som berör och rör min kropp, så tar jag ansvar för dem. De är mina och jag står för mina handlingar. Även det som kan tyckas mindre vackert. Om jag gör en blunder, jag då gör jag en blunder och jag tar konsekvenserna av det. Lär mig av de saker som inte gick som jag hade hoppats och jag reser mig upp snabbt, borstar av mig och går vidare. Utan att känna skuld och skamkänslor, bara en erfarenhet rikare.

-Jag lär mig av allt. Varje dag på denna jord är en dag i det bästa universitetet, Multiversum!

-Jag står stadig även när det blåser hårda vindar
, eller när smockan hänger i luften. jag behåller mitt inre lugn. vänder andra kinden till.


-jag har god självbevarelsedrift.

-Jag har suverän självkänsla, jag älskar och accepterar mig själv precis som jag är. Ja, jag tycker riktigt, riktigt bra om mig.


-Oberoende av andras kritik och bedöming. Jag gör det jag gör oavsett om jag blir älskad eller hatad för mina handlingar. Jag gör det för att jag vet, i mitt hjärta, att det kommer från mitt hjärta, mitt autentiska jag. Oavsett vad vi gör och tycker, så kommer människor runt omkring oss alltid att ha sina egna åsikter om det vi gör eller säger. Någonstans finns det en kärna/KÄLLA i mig där jag vet vad som är rätt för att det känns rätt och bra. Vissa kommer att gilla vad jag gör, andra inte. Det viktiga i slutända är att jag själv vet att jag gjort rätt. Då sover jag bra, med gott samvete. Lycklig.


Och sedan jag vaknar med ett leende på läpparna och tårar av förundran och glädje i ögonen.

Jag är himla bra och Du är en annan Jag, så Du är himla bra Du med.

Vad finurligt uttänkt det är ändå!


K.I.S.S. Keep it simple, Sweetheart and Welcome H.O.M.E. Heaven on Mother Earth!

Namaste,
ann-charlotte

ps. Annie Pannie, det var det Autentiska jaget... inte det Autistiska jaget. ;-) hi hi
love U loads!!!

Visningar: 46

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 25 September 2009 kl. 3.12
Tack kära systrar, Änglar, för alla fina ord. Ni värmer upp inne i hjärtat och kärleken sprider sig, svämmar över... Så gör mina ögon med, av glädjens tårar. Tänk vad livet är underbart. Att kunna skratta när man är rädd eller arg (väldigt sällan dessa dagar), och gråta när man är glad. Då är man ju glad jämt och inget finns det att klaga över heller.

Ja, nu flyger vi kära fjärils - ängla-vänner. I natt flyger vi ikapp mot himlens höjder och nya fröjder.

tjingeling
Kommentar av Malou Berg den 24 September 2009 kl. 23.05
Love you Lotta
Underbar kvällsinspiration
Jag tar med mig dina ord
nu när jag ska krypa ner i sängen och sjunka in i sömnens famn

Nattinatti
ska vi flyga ikapp inatt?

kram
Malou
Kommentar av Annie Hernach den 24 September 2009 kl. 15.28
Tack älskade du! Bara TACK TACK TACK! LOVE YOU!
Kommentar av Deva den 23 September 2009 kl. 14.10
Fjärils Jag= Ängla Jag..

:D

Kram på dig syster..! <3
Kommentar av ljussyster den 22 September 2009 kl. 9.27

sååå fint skrivit... ljusikramisar...

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor