lite längre ner i det stora mysteriet.

Åh, det är många som längtar. Längtar mötet med den älskade. Längta inte mer. Kom, kom med mig på en resa, ett äventyr om du så vill, till landet Här. Men först, innan jag bjuder dig min hand, att känna, att möta, att hälsa, att smeka, att klappa, att leda, att föra... att förgöra, att störa... handen finns där till tjänst,

kan vi leda tillsammans, kan vi hitta ett gemensamt mål, en lust att vandra tillsammans?

Kan Du vara med mig utan att du blir galen, kan jag stilla mig i Din närvaro?

Speciellt när Du blir galen. Vad gör jag då?

Kan jag älska alla former av dig? Kan Du tolerera och acceptera mig som jag är?

Jag tänker för mycket. Jag vet. Bara skriva, bara vara, bara, rara, snara... ja, varför inte, bara det är gjort på ett konstnärligt sätt. För det finns sånt som fortfarande har lite svårt för att ens säga. Jag har mina rädslor.

Ocensurerat, nu och här,

Ann-Charlotte

Visningar: 69

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 16 Augusti 2013 kl. 10.47

Tack, Astrid, fina du! Frågor som tål att tänka på. Jag blir allt mer trött på att någonsin alls behöva "kontrollera" mig själv. För det mesta går det bra att vara helt mig själv dessa dagar, men ibland känner jag hur förnuftet tvekar... vad ska folk tycka?  Jag vet att det inte spelar någon roll alls, men ändå  poppar det upp ibland. Speciellt när min inre "La Loba", min vargkvinna i hjärtat, gör sig hörd. Hon går inte att tämja och det är farligt, farligt... men ack så härligt. Undrar just varför jag tycker det är så farligt med henne. Vet inte ens vad det värsta är som skulle kunna hända i total frihet. Hm, tror jag att jag ska ge mig på fåren härute i hagen?  LOL.  Näe, det är nog mest rädslan att göra bort sig, att inte vara "cool". Det är bara att ta på sig clown kläderna igen och den röda näsan...  Som jag längtar efter mitt resande teatersällskap... känner att ni är på väg.  Kramar och kärlek till dig med, kära Gudinna där i Österrike. Hoppas du har det förnämligt bra. Kraam <3

Kommentar av Astrid den 16 Augusti 2013 kl. 4.07

Vackra Gudinna!

Kan vi mötas i våra tvivel och rädslor? Rädslor för vad då? 

Förståndet säger ett och känslan ett annat. 

Längtan efter en själsfrände utan krav bara närvaro. Det är ju en del av livet.

Tack för att du finns! Kärlek i mängder till dig.

Kram <3.

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 16 Augusti 2013 kl. 2.55

August 16 is 8 Etznab/Tijax. See the world the way children do... pure reflections of naked truth, innocence born of the summer wind, laughter, play and imagination running wilder than horses across vast spring meadows... children will teach you how to see the world the way it really is, not the way we adults have made it out to be. If you want to heal all the pain accumulated over a lifetime and shed all the burdens modern life loads onto our shoulders, then remember how to laugh for no reason, roll around on the grass, stare at the sky for hours, and forget how to feel guilt, shame, envy, ambition and malice. 

They say we’ve lost the child in us... we say it’s still there, giggling!

Mayan Rosetta Stone:
Chuen rules this current Trecena (13 days starting Aug 9). For details on this trecena, see http://www.maya-portal.net/newsletters/quetzal/chuen_trecena or p. 224 of our companion book "The Serpent and the Jaguar."

Etznab = The Tzolkin day sign for "Flint", "Knife" or "Obsidian" in Yucatec Maya.
Tijax = The K'iche' Maya equivalent of "Etznab."
Uaxac = The Number 8 in Yucatec.
Wajxaqib' = The Number 8 in K'iche'.

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 16 Augusti 2013 kl. 2.51

Kåt, är ett sånt ord. Därför skriver jag det nu: Kåt.

Ja.

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor