Den gröna energin faller över jorden nu i detta ögonblick

Visningar: 601

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av lars wamma den 29 September 2011 kl. 21.40

The great Mormon butterfly

Kommentar av lars wamma den 29 September 2011 kl. 20.34

Oj så vacker

98 fantastiskt-naturen e ju otroligt vacker med alla väsen

Kommentar av lars wamma den 29 September 2011 kl. 19.57

hehehe va ju liksom inte exakt vad jag menade-Vacker fjäril.hade förmånen att se en amiralfjäril för en månad sen

WAMLOL

Kommentar av lars wamma den 29 September 2011 kl. 6.30

Skönt att jag e jag å du e du jorr-så skall det vara- olika växter på moder jord fast i samma släkte

min affirmation är att det sprider sig över hela jorden-för det är ju sååå vackert

ock sprider såååå härliga energier

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 29 September 2011 kl. 6.30

Bara Aurora i sig själv är magiskt och jag är inte helt säker på att den konventionella vetenskapen kan förklara detta fenomen på ett övertygande sätt, var kommer det ifrån... inifrån Gaia själv kanske?  

 

I mina visioner som jag först fick i början av nittiotalet, både såg och hörde jag att Gaia, precis som hela mänskligheten håller på att upplysas, dvs bli till sitt STJÄRNJAG. Det är ju precis det som UPPLYSNING handlar om och som hela denna sajten handlar om.  Jag upplever det i mig själv som individ. Jag upplever det med min trajb, många av er underbara vänner här på sajten och jag upplever det med hela mänskligheten. Vi håller på att VAKNA och vi STRÅLAR vårt LJUS allt starkare för varje dag. 

 

Så och med vår planet, vår tindrande GAIA, som inte bara expanderar och fysiskt växer, hon STRÅLAR allt starkare själv eftersom hon förhöjer sin frekvens (oavsett vad människorna på hennes kropp tycker eller tänker om detta). Hennes namn i de högre frekvenserna är för mig Stella Terra Nova. Många av mina stjärnbröder och systrar därute i Galaxen kallar henne Terra, för de upplever henne så. Stella betyder stjärna och det är en himlakropp som strålar av sin egen kraft. Precis som var och en mer och mer MINNS hur man gör :)

 

Ja, i visionerna ser jag henne stråla så starkt och vackert. Precis som det är med människor som är upplysta, de strålar och avbildas ofta med en ljuskälla i sitt hjärta och med en gloria.

 

Visste ni att varje cell i sin cellkärna/dess DNA faktiskt producerar sitt eget ljus? Det här ljuset upptäcktes redan 1923 och kalla för biofotonisk strålning. Det kan inte ses med blotta ögat men går att detektera med speciell apparatur som utvecklats i Tyskland.

 

Friska celler strålar ett vackert grönt eller blått ljus, medan cancerceller tex strålar på ett annat sätt. Forskningen inom detta område är fortfarande ganska ung, men vi är på väg. Bilder av cellulärt biofotonisk strälning kan ni se här: 

http://www.tohtech.ac.jp/~elecs/ca/kobayashilab_hp/BiophotonGallery...

 

 

Varje människa kan med sitt eget medvetande förhöja sin intracellulära strålning av biofotoner, bara genom att medvetet andas in i ett område som är energetiskt blockerat. Jag har själv jobbat med den här typen av cellulär ljusterapi, kallad Liquid Light/Cellular Memory, i många år och det läker alla cellulära blockeringar. Inklusive malignt transformerade celler (cancer). 

 

Vi ÄR ljus. Det är det vi är. Så är det också med vår GAIA. Hon ÄR ljus. Materia är bara en ovanligt långsam form av ljus. Ju högre i frekvens vi och hon vibrerar, desto mer syns och märks både hennes och vårt ljus. Också hon har en strålande sol i sitt inre.

 

Jag har med egna ögon sett det blåa ljuset stråla inifrån henne. Det hände strax innan en sädescirkel skapades i närheten av Devices, England. Det tar andan ur en att se detta. Vi var flera som såg detta och vi ropade alla till varandra: "I see the Light, I see the Light", blått ljus som såg ut som aurora fast det kom inifrån jorden. Bara några minuter senare hade en helt ny sädescirkel skapats på gärdet bredvid oss! Verkligen makalöst!

 

Ja, vi är många, många som sett detta ljus och det var mitt i sommaren i England. I det område som oftast får sädescirklar på hela jorden. Jag var där och gjorde crop circle reserach med Judith Moore i en vecka och fick uppleva saker som ingen har kunnat förklara.

 

Jag har även sett bilder på vårt intracellulära ljus och första gången man ser det är det lite chockerande att förstå att jag själv faktiskt STRÅLAR. Men som sagt. Det är ju det både vi, vår älskade Gaia och hela cosmos består av LJUS, LJUS, LJUS!

 

Mer om biofotonisk strålning:

http://www.feelguide.com/2010/11/29/biophotons-the-coherent-light-p...

Kommentar av lars wamma den 28 September 2011 kl. 17.14

Jag undrar om detta kan förklaras som norrsken

Att det är mellan madagaskar ock australien var ju riktigt märkligt jorr

Detta kommer nog ock sprida sig över hela klotet

Är det för utspacat å säga att det kanske är den rena kärleken som förbereder oss inför det kommande ljuset-ett mer eller mindre globalt öppnande av det gemensamma hjärtat hos oss alla?

Är detta början på det som kommer att sammanlänka oss med vår historia?

Frågorna är många om man väljer att se på det med ett öppet sinne

Öppna sinnen manifestar ju det mest underbara-detta är ju i manifesteringens tider

dax å manifestera det underbaraste-skapa det vi vill ha för oss alla-abstrakta manifesteringar som skapar sig själv ock leds i skapandet av ett fritt sinne

 

Kommentar av Mia de Neergaard den 28 September 2011 kl. 12.48

Helande magi - tacksam för oss och moder jord!

 

Kommentar av Maria S den 28 September 2011 kl. 11.56

 

Norrsken i norden men den andra polen har samma fenomen !

Aurora borealis = i norr

Aurora Australis = i andra änden

Mer info här =)

http://www.antarctica.gov.au/about-antarctica/fact-files/atmosphere...

Vackert !

 

 

Kommentar av Elisabeth Mariana Rosell den 28 September 2011 kl. 9.59
Vackert! Vad är den gröna energin för något? Varför är den grön? Någon som vet?
Kommentar av Gahella den 28 September 2011 kl. 9.09

Ja det är kärlekens färg!

Att det är så många norrsken nu för tiden är pga av alla solstormar som aktiverar våra solkroppar för fullt nu :))

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor