ANDLIGT UPPVAKNANDE/UPPSTIGNINGSSYMPTOM

Här är en lista på olika symptom som vi nu upplever/inom kort kommer att uppleva på grund av människans evolution/utveckling och planeten Jordens och vår flytt till nästa högre dimension/uppgång samt vårt andliga uppvaknande.

Översatt från den engelska texten: ”Symptoms of spiritual awakening”
1. Förändring i sovmönster

Förändring i sovmönster: rastlöshet, varma fötter, vakna upp två eller tre gånger per natt. Man kan känna sig trött efter att man har vaknat och sömnig till och från under hela dagen.

Det finns något som kallas ”Triad-sov-mönster” som många upplever: man sover i 2-3 timmar, vaknar upp, somnar om några timmar, vaknar igen och somnar om igen. För andra kan det finnas förändringar i hur mycket man behöver sova. Man kan klara sig med mindre sömn.

På senare tid har jag upplevt stora vågor av energi som flödar in i min kropp från huvudet. Det känns bra men håller mig vaken länge för att sedan avta.

Råd: Vänj dig vid det. Ta det med ro och oroa dig inte över att få tillräckligt med sömn (som då istället kan orsaka mer sömnlöshet). Du kan klara dig igenom dagen om du fokuserar dina tankar på att få precis vad du behöver. Du kan också be ditt ”Högre jag” att ge dig en paus då och då och att ge dig en god natts sömn.

Om du inte kan somna om direkt, använd den vakna tiden till att meditera, läsa poesi. Skriva i din dagbok eller titta på månen. Din kropp kommer att justera sig efter de nya mönstren.2. Aktivitet på toppen av huvudet

Aktivitet på toppen av huvudet: klingande, kliande, stickande, krypande känslor över hela skalpen och/eller nedför hela ryggraden. En känsla av vibrerande energi uppe på huvudet som om du skulle duschas med energi. Även en känsla av energi som flödar in genom toppen av huvudet och som kan beskrivas som ”sprinklers” (sådana de har i byggnader för att släcka bränder med).

Detta kan också upplevas som tryck över toppen av huvudet, som om någon trycker sitt finger i mitten av huvudet. Som jag nämnde i punkt nr 1 har jag upplevt stora nedladdningar av energi genom toppen av huvudet.

Tidigare har jag upplevt mer generellt tryck, på ett milt sätt. En person har beskrivit detta som om hans hår stod rakt upp och hans kropp var täckt av ”gåshud”.

Råd: Detta är inget att vara oroad över. Det du upplever är enbart att ditt energicentrum på ovansidan av huvudet (Kron-chakrat) öppnas. Dessa sensationer betyder att du nu är redo för att kunna ta emot mer gudomlig energi.3. Plötsliga känslovågor

Plötsliga känslovågor ex att gråta bara för att man har tappat hatten typ. Att snabbt bli upprörd/arg/ lessen över småsaker eller att bli oförklarligt nedstämd. Sedan mycket glad. Känslomässig berg- och dalbana. Det finns ofta ett tryck eller känsla av stockning i hjärttrakten (hjärtchakrat). Detta bör ej förväxlas med det fysiska hjärtat som är placerat till vänster om hjärtchakrat.

Råd: Acceptera dina känslor när de kommer upp för att sedan kunna släppa dem. Gå direkt till ditt hjärtchakra (där det fysiska hjärtat sitter men i mitten av kroppen) och upplev känslan. Expandera den till alla dina energifält och andas djupt från magen och hela vägen upp till övre delen av din bröstkorg (dina energifält är: det fysiska energifältet/kroppen, det emotionella energifältet och det mentala energifältet - tänk dig att dina känslor flödar över dit). Upplev bara känslan och låt den avdunsta av sig själv. Rikta inte känslorna till någon annan person.

Du rengör/städar ut ditt förflutna. Om du behöver hjälp med detta säg högt att du vill släppa alla dessa gamla saker och be ditt ”Högre jag” (den mera utvecklade delen av din själ) att hjälpa dig. Du kan också be ”Grace Elohim” att hjälpa dig lätt och smidigt släppa detta. Var tacksam att din kropp släpper taget om dessa känslor och inte håller/stänger dem inne där de istället kan vålla skada.

En källa föreslår att nedstämdhet/depression är kopplad till att släppa relationen till visa personer, arbete med mera som inte längre passar ihop med oss eller vår frekvensnivå (syftar på vilken nivå vår energi befinner sig/hur renade vi är). När vi skäms över att vi släpper taget om dessa relationer hjälper depressionen oss att lindra denna smärta (psykisk smärta).4. Gamla saker

Gamla saker och personer som du behöver göra klart/lösa saker med verkar dyka upp i ditt liv (kan även vara deras kloner/klonkopior). Klargörande saker.

Eller så kanske du behöver arbeta dig igenom egna saker som självuppskattning, överflöd, kreativi-tet, beroenden och så vidare. Resurser och människor som du behöver för att ta dig igenom dessa saker börjar nu dyka upp.

Råd: Samma som i punkt nr 3. Involvera dig inte i att analysera dessa saker. Att studera dem för mycket gör att de bara kommer att cirkla runt och runt och dessutom på djupare och djupare nivåer. Skaffa dig professionell hjälp om du behöver det och ta dig igenom det.

Försök inte undvika dem eller ta avstånd ifrån dem. Välkomna vadhelst som kommer upp och tacka det för att det hjälpte dig framåt. Tacka ditt ”Högre jag” för att det gav dig denna chans att släppa dessa saker. Kom ihåg att du inte vill att dessa saker skall stanna kvar i kroppen.5. Förändringar i vikt

Förändringar i vikt. Den ökade vikten bland USA´s befolkning är otrolig. Andra människor kanske istället upplever viktförluster.

Vi lägger ofta på oss vikt på grund av många förträngda känslor som nu kommer upp till ytan för att bli läkta/helade. Vi reagerar genom att bygga upp ett försvar (av fett). Vi försöker även jorda oss eller skapa en stötdämpning mot denna ökade frekvens i våra kroppar.

Råd: Balla inte ut utan bara acceptera det som ett symptom av var du befinner dig just nu. Du kommer att släppa/öka din vikt när alla dina rädslor har blivit integrerade. Släpp din oro över detta. Sedan kan du finna det lättare att gå ner/öka i vikt så småningom. Öva på det.

Innan du äter prova det här: sitt vid bordet med en attraktiv/trevlig bordsdukning. Tänd ett ljus och njut av hur maten ser ut. Placera din dominanta hand (den du skriver med) över ditt hjärta och välsigna maten. Säg till din kropp att du kommer att använda denna mat för att ge dig själv rikligt med näring men inte för att fylla din känslomässiga hunger.

Förflytta sedan din hand från vänster till höger over maten och välsigna den. Du kan uppleva att han-den känner att maten känns varm även om den är kall (jag tror själv att maten är bra för mig när den känns varm och näringsrik när jag först testar den med handen). Jag har också märkt att när jag välsignar maten äter jag inte lika mycket. Det är viktigt att du inte klandrar dig om du skulle glömma att välsigna maten någon gång utan bara fortsätter att göra det istället.

Om jag nästan har ätit färdigt maten och glömt att välsigna den brukar jag ändå välsigna den. På det sättet håller jag ändå igång vanan. En annan sak som du kan göra är att vara riktigt närvarande när du äter – titta inte på TV eller läs. Hjärtligen njut istället av de välsignelser du har framför dig.6. Förändringar i matvanor

Förändringar i matvanor: konstiga behov och udda matval. Vissa upptäcker att de inte är lika hungriga som de varit innan och vissa blir istället ännu mer hungriga.

Råd: Förneka inte vad din kropp berättar att den behöver. Om du inte är säker kanske du kan prova en muskeltest (Kinesiologi ?) innan du väljer vilken mat din kropp vill ha. Prova också att välsigna maten som i punkt nr 5.7. Matintolerans och allergier

Matintolerans och allergier som du aldrig har haft förut. Ju mer andlig du blir (ju mer andligt utvecklad), ju mer känslig blir du för allt omkring dig. Din kropp kommer att berätta vad du inte längre tål precis som om den slänger ut vad den inte längre förtjänar. Du kanske renar dig själv från gifter. En del människor upptäcker att de ofta har en vit hinna i munnen ungefär som sprinters kan ha i slutet av ett springlopp.

Råd: En akupunktör sa till mig en gång att hinnan kan tas bort genom att gurgla munnen med 2 tsk kallpressad olivolja i 10-15 minuter (svälj inte vad du än gör) och spotta sedan ut det i toa-letten, gör det inte i vasken eftersom du inte vill ha gifterna i vasken. Borta tänderna och gör om proceduren. Rengör sedan din tandborste (lessen att det är litet äckligt men det fungerar).8. Dina sinnen blir mer känsliga, ökad känslighet.

8a. Syn

Suddig syn, skimrande objekt, glittrande partiklar, auror runt personer (aura = den del av en persons själ som finns närmast kroppen, den har olika färger i sig), växter, djur och saker. En del berättar att de ser saker mer genomskinliga än tidigare. När du blundar ser dina ögon inte längre mörker utan en slags röd färg. Du kan också se geometriska figurer eller brillianta färger och bilder med dina ögon stängda. Färger upplevs mer vitala och himlen ser grön/blå ut eller gräset otroligt grönt. Jag ser ofta nät/rutmönster på marken.

Allteftersom du blir mer känslig kommer du att se linjer i luften, speciellt i ett mörkt rum. När dina ögon är öppna eller stängda kan du se vita former i ögonvrån (det är dina andliga guider).

Råd: Din syn förändras på många sätt, du upplever många nya sätt att se på. Var tålmodig. Vad du än gör, bli inte rädd. Suddig syn kan åtgärdas med gäspningar.


8 b. Hörsel

Ökad eller minskad hörsel. En gång trodde jag att jag skulle vara tvungen att köra åt sidan på motorvägen på grund av ett smärtfyllt ökat ljud från bildäcken. Andra symptom är att höra vitt ljus i huvudet (ex healingljud), tutningar, toner, musik eller elektroniska mönster. En del hör brusande vatten, surrande bin, rytande eller ringande ljud med mera. Andra kan ha så kallad ljuddyslexi det vill säga man kan inte alltid förstå vad människor säger, som om man inte längre kan översätta sitt eget språk.

En del hör konstiga ljud i sina drömmar som om någon hovrar/flyger nära dem. Du kan antingen be de närvarande att lämna dig ifred eller be Ärkeängeln Michael att ta hand om situationen. Åter igen det finns ingenting att vara rädd för.

Råd: Överlämna dig till det. Låt det komma igenom. Lyssna. Dina öron håller på att justera sig till den nya energihöjningen/frekvensen.


8c. Känsel

Ökade upplevelser av lukt, känsel och/eller smak. Jag har upptäckt att jag nu kan känna lukten och smaken av kemiska ämnen i vissa matsorter på ett ganska obehagligt sätt. Annan mat kan smaka alldeles underbart. För en del personer kan dessa sinnesökningar vara både förtjusande och förvirrande. Du kan till och med känna lukten av blommor då och då. Många av mystikerna gjorde det. Njut av det.9. Hudutslag

Hudutslag: utslag, bulor, akne, nässelfeber och bältros typ. Ilska producerar utbrott kring munnen och kinderna. Jag har haft utslag på mina ytliga delar i månader som följde med en läkningsperiod från mitt förgångna. När jag hade arbetat mig igenom de flesta sakerna, försvann åkommorna.

Råd: Det kan hända att du gör dig av med gifter och tar upp känslor till ytan. När det finns en sak som behöver lösas och du försöker förtränga det, kommer din hud att visa detta för dig tills du har bearbetat känslorna. Arbeta dig igenom dina saker.10. Intensiv energi

Tillfällen av intensiv energi som får dig att vilja hoppa ur sängen och börja handla. Följt av perioder av lathet och trötthet. Tröttheten brukar hänga ihop med stora förändringar. Detta är en tid av förening, så låt det hända.

Råd: Följ med energins natur. Slåss inte emot den. Var mjuk emot dig själv. Ta små “tupplurar” (sömnstunder) om du är trött. Skriv en novell om du är för pigg för att sova. Använd den typ av energi som är aktuell för tillfället.11. Förändringar i meditation eller bön

Förändringar i meditation eller bön. Känner inte samma sensationer som förut. Har inte samma upplevelse av att vara i kontakt med anden. Svårigheter att koncentrera sig.

Råd: Du kan vara i mer spontan och konstant kommunikation med anden nu och känslan är därför förändrad. Du kommer att vänja dig vid den här nya känslan. För det mesta agerar och tänker du faktiskt i enighet med anden nu. Du kan också upptäcka att dina meditationsstunder
är kortare.12. Energivågor

Energivågor. Helt plötsligt hettas du upp från huvud till tår. Det är en tillfällig men obekväm känsla. En del personer känner istället oförklarlig kyla. Jag har upplevt båda. På senare tid har jag upplevt vågor eller strömmar av energi som rullar igenom mig. Ibland är energin så intensiv när den först anländer att jag blir sjösjuk när den kommer in i kroppen.

Men om jag tänker mig att energin är gudomlig och släpper min rädsla känner jag mig underbar och kan njuta av upplevelsen. Om du är en person som arbetar med energi (ex som healer), kan du ha lagt märke till att värmen som flödar igenom dina händer har ökat otroligt. Detta är bra.

Råd: Om du känner obehag, be ditt ”Högre jag”, att de skruvar ner/upp temperaturen litet grann, förutsatt att det är för ditt högsta goda och bästa.13. Fysiska symptom

En serie av fysiska symptom: huvudvärk, ryggvärk, nackvärk, influensaliknande symptom (detta kallas vibrations influensa), matsmältningsproblem, muskelspasmer/ryckningar eller kramper, snabba hjärtslag, bröstsmärtor, förändringar i sexuell lust, stelhet eller smärta i leder och ofrivilliga ljud eller kroppsrörelser. Vissa av oss har till och med haft åkommor från barndomen som tillfälligt har åter-kommit för läkning.

Råd: Kom ihåg vad jag sa om att söka läkarvård om du behöver det! Om du är övertygad om att detta inte är en åkomma som kräver läkarvård, slappna av i vissheten att detta bara är tillfälligt.14. Yngre utseende

Yngre utseende. Yippie! När du gör dig av med känslomässiga saker och släpper begränsade tankemönster och tungt bagage från det förgångna, blir du faktiskt lättare. Din energifrekvens höjs. Du älskar både dig själv och livet mer. Du börjar likna den perfekta person som du verkligen är.15. Mer levande/starkare drömmar

Mer levande/starkare drömmar. Ibland är drömmarna så verkliga att du vaknar upp förvirrad. Du kan till och med ha ”Lucida drömmar” som du kan styra. Många drömmar kan vara mystiska eller bära med sig budskap till dig. Och i vissa drömmar, vet du bara att du inte drömmer utan att det som händer är verkligt.

Råd: Du kommer att komma ihåg det som är viktigt för dig att komma ihåg. Skynda inte på någonting. Framförallt, undvik att vara rädd.16. Händelser som totalt förändrar ditt liv

Händelser som totalt förändrar ditt liv: död, skilsmässa, förändringar i jobbstatus, förlora sitt hem, sjukdom, och/eller andra katastrofer – ibland flera på en gång! Krafter som får dig att sakta ner, förenkla, ändra, åter undersöka vem du är och vad ditt liv betyder för dig. Krafter som du inte kan ignorera. Krafter som får dig att släppa dina band. Krafter som väcker din känsla av kärlek och medkänsla till allt.17. En längtan att bryta sig loss från instängda mönster, jobb som tar din livsenergi, konsumerande livsstilar samt personer och situationer som förgiftar.

En längtan att bryta sig loss från instängda mönster, jobb som tar din livsenergi, konsumerande livsstilar samt personer och situationer som förgiftar. Du känner en tvångsmässig lust att ”finna dig själv” och syftet med ditt liv nu! Du vill vara kreativ och fri att vara den du verkligen är. Du kan känna dig dragen till konstarterna eller naturen. Du vill göra dig fri från saker och personer som inte längre passar ihop med dig.

Råd: Gör det!18. Känslomässig och mental förvirring.

Känslomässig och mental förvirring: en känsla av att du behöver få ordning på ditt liv – det känns som en enda röra. Samtidigt känner du dig kaotisk och oförmögen att koncentrera dig (se punkt nr 45).

Råd: Lägg ditt öra mot ditt hjärta, så kommer ditt eget goda omdöme att följa med.19. Introspektion, avskildhet och avsaknad av intresse för mer utåtriktade aktiviteter.

Introspektion, avskildhet och avsaknad av intresse för mer utåtriktade aktiviteter: Detta stadiet har kommit som en överraskning för många utåtriktade personer som tidigare har ansett sig som utåtsökande och engagerade. De säger: ”Jag vet inte varför, men jag tycker inte om att gå ut lika mycket nu som förut”.20. Kreativa utbrott

Kreativa utbrott: mottagandet av mentala bilder, idéer, musik och andra kreativa inspirationer i en ofta överväldigande takt.

Råd: Skriv åtminstone ner dessa inspirationella idéer, för det är din ande som talar om för dig hur du skulle kunna uppfylla ditt livssyfte och bidra till planetens läkande.21. En känsla av att tiden går snabbare.

En känsla av att tiden går snabbare. Det känns så eftersom du har haft så många förändringar i ditt liv på så kort tid. Antalet förändringar verkar öka.

Råd: Att dela upp din dag i möten och tidsgrupper ökar känslan av acceleration. Du kan få tiden att gå långsammare genom att koppla av i nuet och vara mer uppmärksammad på vad du håller på med just nu och inte vänta på vad som kommer att hända. Sakta ner och intala dig att du har gott om tid. Be ditt “Högre jag” hjälpa dig. Fokusera på nuet. Försök “flyta med” från en aktivitet till en annan. Håll kontakten med din inre guidning/intuition. Du kan också snabba på tiden genom att be om det. Nästa gång du känner att du inte hinner med säg: ”Snabbspolning av tiden, tack. Jag behöver mer tid att…”. Koppla sedan av.22. En känsla av överhängande fara

En känsla av överhängande fara. En känsla av att något kommer att hända. Detta kan skapa oro.

Råd: Det finns inget att oroa sig för. Saker händer definitivt, men oro ökar bara problemen för dig. Alla dina tankar – positiva och negativa – fungerar som böner. Det finns ingenting att vara rädd för.23. Otålighet

Otålighet. Du vet bättre men ibland kan du inte hjälpa det. Du vill komma igång med det som verkar komma till dig. Osäkerhet är inte bekvämt.

Råd: Lär dig att leva med osäkerheten, ha vetskapen om att ingenting kommer till dig innan du är redo. Otålighet är egentligen avsaknad av tillit/tro på ditt ”Högre jag”. När du koncentrerar dig på nuet, kommer du att uppleva mirakel – ja, till och med i trafiken.24. En djup längtan efter syfte, mening, andlig kontakt och uppenbarelser

En djup längtan efter syfte, mening, andlig kontakt och uppenbarelser/avslöjanden. Kanske ett in-tresse av det andliga för första gången i livet. ”Ständiga begär”, som K.D. Lang säger: ”Den materiella världen kan inte uppfylla den här längtan”.

Råd: Följ ditt hjärta och vägen kommer att öppnas för dig.25. En känsla av att du är annorlunda på något sätt.

En känsla av att du är annorlunda på något sätt. En distinkt känsla av att allt i ditt liv känns nytt och förändrat, att du har lämnat det gamla bakom dig. Det har du. Du är mycket mer tacksam än du någonsin kan tänka dig. Det kommer mer.26. ”Lärare” dyker upp

”Lärare” dyker upp överallt med perfekt timing för att hjälpa dig på din andliga resa: människor, böcker, filmer, händelser, Moder Jord och så vidare. Lärare kan verka negativa eller positiva när du har fastnat i ett polaritets-tänkande (synsätt baseras på att allt är antingen svart eller vitt samt ingen mellanväg), men från ett transformations/övergångsperspektiv är de alltid perfekta. Det är precis vad du behöver lära dig av för att kunna gå vidare. Förresten, vi får aldrig mer än vi är redo att hantera. Varje utmaning som vi går igenom visar oss ett tillfälle att visa vårt mästarskap.27. Du hittar din egen andliga väg

Du finner din egen andliga väg som du förstår och som ”talar till dig” på en djup nivå. Helt plötsligt har du funnit ett perspektiv som du aldrig har sett förut. Du hungrar efter att veta mer. Du läser, delar med andra, ställer frågor och vänder dig inåt för att upptäcka mer av vem du är och varför du är här.28. Du går igenom lärande och personliga saker i en oerhört snabb takt.

Du går igenom lärande och personliga saker i en oerhörd snabb takt. Du känner att du har ”fattat” det ganska klart.

Råd: kom ihåg att saker kommer till dig när de är redo att bli läkta, inte innan. Ta itu med vad det än är som dyker upp med mod och du kommer att kunna ta dig igenom sakerna snabbt.29. Osynliga besök.

Osynliga besök. Här är “Whao-sakerna” En del personer berättar att de känner sig omgivna av väsen på nätterna eller upplever känslor av att de tas på och pratas med. De vaknar ofta plötsligt. En del upplever också att deras kropp eller säng vibrerar. Vibrationerna orsakas av energiska växlingar efter att en känslomässig utrensning har ägt rum.

Råd: Detta är ett känsligt ämne, men du kanske känner dig bättre om du välsignar din säng eller platsen runt dig innan du somnar. Jag känner mig trygg i att jag är omgiven av de mest magnifika andliga varelser och alltid är trygg, säker och omhändertagen av Gud. Ibland kan rädslan emellertid ta tag i mig och då kallar jag in Ärkeängeln Michael och/eller Ärkeängeln Uriel. Jag nervärderar inte mig själv för att jag är rädd ibland. Jag förlåter mig för att jag inte är ofelbar kl. 03.00 på natten.30. Förebud, visioner, illusioner, nummer och symboler.

Förebud, visioner, illusioner, nummer och symboler: Se saker som har en viktig andlig innebörd för dig. Bli medveten om hur nummer dyker upp synkronitivt (saker/händelser inträffar samtidigt) i ditt medvetande. Allting har ett meddelande om du tar dig tid att titta. Jag njuter av upplevelsen att ”förstå poängen”. Det är kul!31. Ökad integritet

Ökad integritet: Du förstår att det är tid för dig att söka och tala din sanning. Plötsligt slår det dig att det är viktigt för dig att bli mer sann/äkta, mer dig själv. Du kanske behöver säga ”nej” till personer som du har försökt vara till lags tidigare. Du kan upptäcka att det inte längre går att försöka vara kvar i ett äktenskap, på ett jobb eller plats som inte längre passar ihop med dig. Du kan också upptäcka att det inte längre finns någonstans att gömma sig, inga hemligheter. Ärlighet blir viktigt i alla dina relationer.

Råd: Lyssna till ditt hjärta. Om din inre röst säger till dig att inte göra något, handla därefter. Säg: ”nej”. På samma sätt behöver du säga ”ja” till saker som tilltalar dig. För att nå andligt oberoende måste du kunna riskera att misshaga andra utan att känna skuld för det.32. Samklang/harmoni med årstider och cykler

Harmoni med årstider och cykler: Du blir mer i samklang med årstiderna, månens faser och naturliga cykler. Mer medveten om din plats i den naturliga världen. Ett starkare band med Jorden (Moder Jord).33. Elektriska och mekaniska fel.

Elektriska och mekaniska fel: När du är i närheten, glödlampor blinkar, datorn låser sig eller radion får ”fnatt”.

Råd: Kalla på dina änglar, guider eller Grace Elohim att ordna/sätta upp ett skyddande fält av ljus runt maskinen. Omge din bil med blått ljus. Skratta.34. Ökad synkronisitet och små mirakel.

Ökad synkronisitet och små mirakel. Var uppmärksam på fler sådana.

Råd: Synkronitiva händelser talar om för dig om du är på rätt väg eller behöver göra de rätta valen. Om du hedrar dessa ledtrådar kan du inte gå vilse. Anden använder synkronism för att prata med dig. Det är då du börjar uppleva dagliga mirakel (se punkt nr 30).35. Ökade intuitiva förmågor och förändrat medvetande.

Ökade intuitiva förmågor och förändrat medvetande: Tänka på någon och omedelbart höra från dem. Mer synkronism. Att få mer förståelse om mönster eller händelser från det förgångna. Klairvoyance/Klarsyn (ex se andra platser eller dolda föremål), ut-ur-kroppenupplevelser (själsresor) och andra mentala förmågor. Ökad känslighet och vetande. Medvetenhet om sitt egna innersta/sanna väsen och om andras. Kanalisera (kommunicera med) änglar och kristusenergier.36. Kommunikation med anden.

Kommunikation med anden. Kontakt med änglar, andliga guider och andra gudomliga väsen. Kanalisera. Fler och fler personer verkar få denna möjlighet. Få information och ladda ner information i form av skrift, målade bilder, idéer, kommunikation, dans och så vidare.37. En känsla av att allt hör ihop/vi hör alla ihop.

En känsla av att allt hör ihop/vi hör alla ihop. En direkt upplevelse av denna helhet. Gränsöverskridande medvetenhet. Bli översvämmad av medkänsla och kärlek till allt liv. Passionerad eller ovillkorlig kärlek till allt är vad som lyfter oss till högre nivåer av medvetenhet och glädje.38. Stunder av glädje och lycksalighet.

Stunder av glädje och lycksalighet. En djup permanent känsla av frid och vetande att du aldrig
är ensam.39. Integration/sammansmältning.

Integration/sammansmältning: Du blir känslomässigt, psykiskt, fysiskt och andligt starkare och klarare. Det känns som om du är i samklang med ditt ”Högre jag”.40. Du lever ditt syfte på Jorden

Du lever ditt syfte på Jorden: Du vet att du äntligen gör det du kom till Jorden för. Nya kunskaper och gåvor dyker upp, speciellt läkegåvor. Du börjar förstå och hitta den röda tråden igenom alla dina livs/arbetserfarenheter. Du kommer slutligen att använda dem alla.

Råd: Lyssna till ditt hjärta. Din passion leder dig dit du skall. Vänd dig inåt och fråga ditt Högre Jag, ”Vad är det du vill att jag skall göra?” Var uppmärksam på synkronism. Lyssna.41. En ökad känsla av samhörighet med djur och växter

En ökad känsla av samhörighet med djur och växter. För vissa personer kan djur nu verka ha mer ”människoliknande” beteenden. Vilda djur är mindre rädda. Växter ger mer gensvar på din omtanke/kärlek än någonsin. En del kanske till och med har budskap till dig.42. Se varelser från andra dimensioner

Se varelser från andra dimensioner. Slöjan mellan dimensionerna är tunnare, så det är inte för-vånande. Håll dig bara till din egen. Du är mer kraftfull än du någonsin kan tänka dig, så det finns ingen anledning till rädsla. Om du ändå skulle dras med i rädslan, be dina guider om hjälp.43. Se en persons sanna/bakomliggande form eller se nära och kära med ett annat ansikte – från tidigare eller parallella liv.44. Fysiskt skapande tankar och önskningar, snabbare och mer effektivt.

Råd: Var uppmärksam på dina tankar. Alla tankar är böner. Var försiktig med vad du tänker.45. Smog/dimma/tröghet i vänster hjärnhalva.

Smog/dimma/tröghet i vänster hjärnhalva. Dina mentala förmågor, ditt intuitiva vetande, din känslighet och medkänsla, din rumsförmåga, din föreställningsförmåga/fantasi, ditt sätt att uttrycka dig - allt detta kommer från höger hjärnhalva. För att denna sida av hjärnan skall kunna utvecklas till fullo, behöver vänster hjärnhalva stå tillbaka litetgrann. Vänster hjärnhalva som normalt sett har hand om saker som ordergivning, organisation, struktur/ordning, linjärt tänkande, analysförmåga/kritiskt tänk-ande, utvärdering/slutförmåga, precision, fokusering, problemlösning och matematik, domineras nu ofta av vår mindre värderade högra hjärnhalva.

Detta resulterar i minnesluckor, placerandet av ord i fel ordning, oförmåga eller ointresse att läsa länge, oförmåga att koncentrera sig; att glömma bort vad det var du just skulle säga; otålighet med den linjära kommunikationsformen (inspelade eller skrivna saker); en känsla av rymd, vara splittrad; förlora intresset för forskning eller komplicerad information; en känsla av att man bombarderas av ord, prat och info; och ovilja att skriva. Ibland känner man sig nedstämd och har inget intresse av att analysera, medverka i häftiga intelligenta diskussioner eller att undersöka saker.

Å andra sidan, kanske du känner dig dragen till det uttrycksfulla/artistiska: video, tidningar med fotografier, vackra konstverk, filmer, musik, keramiktillverkning, målning, mänskligt umgänge, dans, trädgårdsskötsel, promenader och andra rörliga/kinestetiska uttrycksformer. Du kanske söker andlig tillfredsställelse eller till och med science-fiction.

Råd: Du kan upptäcka att om du tillåter ditt hjärta och din högra hjärnhalva att leda dig, kommer den vänstra att aktiveras och assistera dig. Och en dag kommer vi att vara välbalanserade och använda båda våra hjärnhalvor som sanna mästare.46. Yrsel.

Yrsel. Detta inträffar när du är ojordad. Kanske har du just frigjort dig från en stor känslomässig sak och din kropp håller på att justera sig till din “lättare” nivå.

Råd: Jorda dig genom att äta protein. Ibland kan ”bekvämlighetsmat” kännas rätt. Undvik att göra någon mat bra eller dålig för dig. Använd din intuition/ditt eget inre vetande att ta reda på vad du behöver vid varje tillfälle. Ta av dig skorna och sätt fötterna i gräset några minuter.47. Falla, vara med om olyckor, bryta ben.

Falla, vara med om olyckor, bryta ben. Din kropp är inte jordad eller så kanske ditt liv är ur balans. Eller så kanske din kropp försöker tala om för dig att du skall ta det lugnt, studera vissa delar av ditt liv eller läka speciella saker. Det finns alltid ett budskap. När jag nyligen bröt min vrist, förstod jag att vristen fick ta smällen för det jag själv inte ville ta itu med. Och det var alla saker jag skrivit om här ovan.

Råd: Håll dig jordad genom att ta av dig skorna och sätta dina fötter i gräset; eller ännu bättre, lägg dig i gräset utan filt under. Känn Jorden under dig. Ge dig ut i naturen. Sakta ner och var uppmärksam. Tänk på vad det är du gör. Upplev dina känslor när de dyker upp. Var i nuet. Omgiv dig själv med blått ljus när du känner dig ostadig.49. Hjärtklappning.

Hjärtklappning. Ett rusande/bankande hjärta brukar följas av öppnandet av hjärtchakrat. Det brukar bara pågå i några minuter och betyder att hjärtat balanserar sig självt efter ett känslomässigt frigör-ande. Jag upplevde ett tillfälle som skrämde slag på mig: Jag vaknade mitt i natten och mitt hjärta slog så jag trodde att det skulle hoppa ut ur mitt bröst. Det hände bara en gång och var, som jag förstår, ett stort öppnande av hjärtchakrat. Men jag kollade upp det och det är inget fel på mitt hjärta.

Råd: Kom ihåg vad jag sa om att söka läkarvård när du behöver det. Rådgör med din dok-tor om åkommor som du inte känner dig bekväm med/är osäker på.50. Snabbare hår- och nageltillväxt.

Snabbare hår- och nageltillväxt. Mer protein används i kroppen. Synd att vi inte kan säga till kroppen vart den skall odla hår och inte (eller kan vi? Hmmm).


Lycka till !


Tack för ursprungstexten Ben-Arion - den hjälper verkligen. För visst känner man igen sig !
Och tack till Marita: http://www.ashtarcommandcrew.net/group/skandinavien/forum/topics/an...

Visningar: 14883

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Lisa LW den 4 Februari 2015 kl. 17.51

Tack för ditt svar fina du. Ja hitta att Buddishmen lär ut detta med. Vad roligt du mediterar. Då kommer man ju i det tillståndet, när man inte tänker och bara är. Vill också meditera. Ska försöka göra det på dan nån dag. Kram. Ler <3

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 30 Januari 2015 kl. 15.44

Åh, vad glad du gör mig nu, kära Lisa. Underbart att höra.  Jag hör av mig senare i eftermiddag. Har haft besök här hemma hela veckan och är lite efter med min korrespondens. Det är så mycket vackert som öppnar upp sig nu. Hjärtat fullt av tacksamhet och förundran. Mer kramar och leenden  <3

Kommentar av Lisa LW den 27 Januari 2015 kl. 14.21

Tack för ditt svar. Det känns härligt att förändras. Att allt inte är som förut. Ler. Att allt blir bättre och bättre. Ler STORT. :D Ja vill gärna hitta till den inre friden. Ler. Men har börjat läsa i Euufeeling boken nu. Är ju jätte bra. Var i tillståndet bortom tankarna i en kvart häromdagen och försökte lära diakonen i kyrkan det i går med. Jag sa att det var som det tillsåndet när man mediterar och kommer bortom tankarna, fast att man är vaken. Eckart Tolle förösker lära ut det med. Men lärde mig inte det via honom. Utan mer via övningarna i Euufeeling boken. men har bara läst 6 kapitel. Ska läsa mer. Ska bli spännande. Tack för tipset om den boken. Kramar från Lisa <3

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 20 Januari 2015 kl. 22.04

Ta det med ro, Lisa. Det enda vi vet är att allt ständigt förändras, förutom vår inre kärna av frid. Den är evig och alltid samma. Vårt enda jobb är att landa tillbaka där, bortom all illusion. Du kommer att hitta vägen. Varm kram  <3

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 9 Maj 2009 kl. 23.30
älskar dig, stina solstråle! ditt hjärta vet alltid bäst... xxx

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor