Tänkte berätta lite om mitt jobb med Amega Global och Amegastaven eftersom några av er tyckte att det kunde vara intressant. Det ÄR mycket intressant. :-)

Jag har jobbat aktivt med Amegastaven i lite över ett år nu, sen den först kom till Sverige faktiskt. Jag hittade den på internet ett par månader innan dess och tänkte att det var en makalös manick. Jag la den till Favoriter för att återkomma men det kom för mycket emellan. En dag på en mässa i Visby ser jag en kvinna som använder den. Jag hastar naturligtvis fram och överöser henne med frågor. Detta är Soni Jörgensen som är en av de allra första som tog in den till Sverige. Hon verkade ärlig och rättfram men jag var ändå lite skeptisk och hon fick ge mig en behandling plus att jag var tvungen att leta i ett par veckor på internet innan jag var övertygad nog. :-)

I mitt arbete med den har jag behandlat väldigt många människor nu och den påverkar så gott som alla. Många reaktioner får vi och jag ska berätta några här. Tro dem om ni vill eller ej men Amegastaven kan ibland göra de mest förunderliga ting.

En behandling varar i 10 minuter och utförs av oss som arbetar med Amegastaven. Egentligen är staven ett egenvårdsverktyg men för att man ska få känna på energin i staven först, innan man bestämmer sig för att själv skaffa en, så behandlar vi alla som vill gratis en eller två gånger. Staven aktiveras genom att man snurrar den medurs mot kroppen och då specifikt mot den del där man har ett problem. Eftersom våra lagar i Sverige förbjuder oss att påstå saker, även om vi själva varit med om dem, kommer jag kanske uttrycka mig lite luddigt.

Ur staven kommer en stråle på ca 10 meter med nollpunkts-resonans. Den går in i kroppen och "påminner" kroppen om hur den ska se ut när den är frisk. Kroppen strävar sedan efter att nå sitt friska tillstånd och många gånger kan vi hjälpa människor med många olika problem de har. Även problem där läkarvetenskapen sagt att inget finns att göra. Jag är tacksam över vår fantastiska sjukvård men tycker att alternativa metoder är ett bra alternativ för de som vill. Min åsikt är att det många gånger kan finnas en hjälp i alternativa metoder istället för att äta tabletter och dyligt, även om jag vidhåller att det valet måste vara upp till var och en.

Efter en 10-minutersbehandling har det hänt att smärta som burits på i många år försvinner helt eller delvis. En del som jag behandlat har berättat för mig att de upplever att ryggar rätats ut, tinnitus gått ned i volym, bihåleinflammationer "rinner" formligen ut ur näsan, elöverkänsliga är inte så känsliga längre, mm, mm. Det finns många fantastiska berättelser och jag har själv behandlat och fått fantastiska resultat som till och med jag haft svårt att tro på. :-)

Det går aldrig att garantera någon nåt resultat över huvud taget så det är därför vi demonstrerar effekten via en behandling så man själv får bilda sig en uppfattning. Vi går bara ut med information och låter var och en bestämma själv om de är nöjda med en behandling eller om de vill ha möjligheten att själv kunna behandla sig och sin omgivning med en stav eller andra produkter från Amega Global.

Jag reser gärna runt i hela landet och håller demo eftersom det är mitt jobb men vill gärna att man är några stycken på varje ställe dit jag kommer. Jag har INGA krav på att man måste köpa, gå med i något veckobrev, etc, för att få prova. Behandlingen pratar för sig själv. Det räcker med det. Jag behöver och vill inte tjata på någon för att de ska köpa. De som vill ha och behöver produkter kommer till mig. Det är skönt att arbeta på det sättet. Ingen ska känna sig dum för att de inte vill eller har råd att handla.

Effekten av en behandling kan hålla i sig för alltid eller i bara i några timmar. Vi är ju alla unika och vi får väldigt många olika resultat på samma åkommor. Så gott som alltid positiva. Aldrig negativa då strålen inte kan skada nåt. Amegastaven kan även användas för att förstärka det positiva och trycka ned/ta bort det negativa i mat, dryck, hudvård, etc. Man kan snurra (vårt utryck för att vi behandlar något då vi snurrar medurs) allt man kan tänka sig. Djur mår bättre (även om något hit och dit tycker det är läskigt med energierna) och växter, och man kan även ladda kristaller, snurra bort olika kraftfält, mm, mm.

Jag har healers i min organisation som känner hur bra energierna är och använder Amegastaven som ett komplement i sitt arbete med healing. Det är också många terapeuter som som använder sig av den.

Min egen erfarenhet är att jag mår bättre, är mer i balans, sover bättre och har fått bättre och starkare healingförmåga, intuition och "ser" även mer saker som inte alla ser. Och så har jag en "hjälp" att prova på vad som än händer i min familj.

Jag hoppas att jag inte låter som en pushig försäljare för det är det sista jag vill. Jag vill bara så gärna sprida informationen om att dessa produkter finns då det kan hjälpa så många människor till en bättre vardag och slippa många problem som besvärar dem på ett enkelt, giftfritt och biverkningsfritt sätt. Kan jag sen försörja mig på det också så är jag väldigt lycklig. Jag vet att vi även gör vår kära trötta jord en tjänst när vi snurrar runt med våra strålar överallt då energierna höjs och allt mår bättre bara av att vistas i dessa.

Myckt ljus och värme till er alla!

Åsa

Visningar: 705

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Åsa Jacobsson den 19 Februari 2012 kl. 19.13

Hej Horus och Nenne Admin! En officiell hemsida är först och främst min egen: www.eamega.com/health_wander, det är den jag fick när jag bestämde mig för att sprida kunskapen om effekten av företagets produkter. En svensk sida som tillhör Soni som tog detta till Sverige: www.quantumamegasupport.se. Två av företagets sidor: www.amegaglobal.com, www.amegaworldwide.info.

Nenne Admin, inuti staven finns det 12 kristaller och i den starkaste även diamantdamm. De har i en patenterad process, ny vetenskap, som heter Amized Fusion Technology, inpräntats med nollpunktsresonans. Man kan säga att man har förstärkt nollpunktsenergin i dem och ut från dem kommer strålen med nollpunksresonans som påverkar nollpunktsenergin i våra kroppar men bara närheten till produkterna lagar våra bioenergifält. Strålen får allt levande att minnas hur det ska se ut när det är friskt så det börjar sträva mot den friskheten. Det kan gå väldigt snabbt. Ibland kan tom de i publiken, när vi gör demos, känna att de tex inte har ont längre. Det handlar om kvantfysik. Jag är IT-tekninker bla så jag är mycket intresserad av tekniken i den. Eftersom tekniken hålls hemlig, det är ju de enda i världen som har tillgång till detta, så vet jag inte så mycket mer om den men jag har snokat runt lite och har en personlig åsikt om vad som händer ned på atomnivå. :-) Det handlar ju om frekvens- och energi-medicin.
Företaget berättar att kvantfysiker, kvantmekaniker och läkare("vanliga") har forskat i 25 år för att få fram teknologin bakom produkterna. De startade med att tre företagsledare gick samman 2006 i USA för de tyckte att de tillsammans med sina kunskaper fick en synergi-effekt och kunde göra mer för jorden och dess innevånare. De började sen lansera produkter med denna nya vetenskap.
Att de fungerar är helt klart men ibland på lite olika sätt på olika individer. Det som är roligast är testet med rödvin. Att låta några smaka på rödvin som blivit snurrat med Amegastaven för att sen smaka på originalet ger alltid upphov till kul ansiktsminer och mycket prat. Vinet smakar betydligt bättre som snurrat än som original. :-) Strålen trycker ned det som är negativt och ökar på det som är positivt. Även vinet strävar ju mot sitt "friska" jag.
Jag kan mycket och har framförallt väldigt mycket info om detta om du vill ha men det som är bäst är att få testa själv på en demo. Jag kan komma till dig om du samlar några i en grupp för att visa. Det kostar inget men iom att jag bor på Gotland så kan jag ev behöva en soffa att få stanna på över natten. :-) I Stockholm och Borlänge kör man öppna demos som vem som helst kan få gå på och känna på effekterna.
Fråga gärna mer om ni vill så svarar jag så gott jag kan.

Sköt om er!
Åsa

 

Kommentar av Hanuah admin den 19 Februari 2012 kl. 12.12

Låter verkligen intressant. Finns det någon officiell hemsida eller dyligt? 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor