Ann-charlotte, Denna blogg tillägnar jag dig. Detta forum har du skapat helt underbart, ett strålande jobb har du gjort. Jag vet inte alla omständigheter bakom ditt beslut nu i dagarna men jag vill att du ska veta att detta forum betyder väldigt mycket för människor, även mig. För min del så läser jag mellan raderna vad folk behöver/vill och just i ditt fall så fick du oväntad hjälp med din nackspärr, inte sant? Och du är inte ensam. Tycker det vore otroligt synd om denna möjlighet till info gick förlorad pga att du tappat suget, om du enbart tänker utifrån ditt eget ego så visst, men är det verkligen den du är, och framförallt vill vara? och denna fråga vill jag att du noga begrundar.

Jag hoppas att du får tid idag till reflektion och kan fatta nya förnuftiga beslut. Att ge upp är inget bra drag hos människan, och jag vet att du är en kämpe.

Många kramar Kent

Visningar: 66

Kommentera

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 20 Augusti 2013 kl. 22.14

Hej både Kent och Cardio, tack för att ni bryr er och kommenterar. Jag uppskattar det och har saknat det under en lång period när jag känt mig som jag rott ett vikingaskepp nästan helt själv. Jag har gjort det alldeles för många gånger nu och NEJ, jag kämpa är inte min grej och kämpa i ensamhet är pest.

Mitt liv handlar om liv och glädje, om lust och så som Abraham skulle uttrycka det: ATT VARA I VORTEX och framförallt att vara det tillsammans. Den enkla sanningen är att jag tillbringar alltmer tid AFK: away from keyboard, away from internet, away from computers. Jag tycker helt enkelt det är rätt tråkigt att sitta vid en dator, det är helt enkelt för mycket roligt som händer IRL. Jag har samma känsla med Facebook, det känns som om det mesta sagts och gjort. Ni ska veta att jag jobbat med dessa frågeställningar i snart 20 år på heltid, så jag behöver förnya mig. Rejält.

Min glädje och kärlek har bara ökat med åren, men den vill skapa annat nu. Jag avskyr att upprepa mig och efter fem år som nätverkets grundare och ledare känner jag att jag kan ge mer på annat håll. Att döma av de kommentarer jag fått så får jag intrycket att de allra flesta tycker att vi kommit till ett naturligt avslut på det som varit också, även om det finns de som tycker annorlunda. 

MEN, i och med att jag tog drastiska åtgärder och sa NEJ, så har det hänt saker.

Nummer ett: ni har börjat prata och berätta vad ni vill och inte vill. Det finns LIV på detta nätverk. ;)

Nummer två: EN positiv, modig och villig själ har stigit fram och har åtagit sig att driva nätverket vidare!  

Så, jag har nöjet att meddela att DNMV kommer att  fortsätta under annan ledning!  

Mer om det alldeles snart...  

Kram på er, kära solsyskon.  Fortsätt att stråla!! :D

Kommentar av kent norström den 20 Augusti 2013 kl. 12.16

vill kommentera mig själv..att "kämpa på" innebär att man gör något man inte vill, man gör motstånd genom att kämpa. Motstånd till det som är. I detta fallet så kommer kampen inte att vara någon kamp, Ann-Charlotte, du behöver inte kämpa om du finner glädje i vad du gör. Ett råd till dig är att du går in i dig själv och funderar kring varför glädjen försvunnit. Jag förutsätter att du vill dela med dig av din kärlek, har den känslan försvunnit? Jag å min sida försöker ge en så sann och rättvis bild av verkligheten som möjligt. Har man alla fakta så kan man fatta bra beslut i livet. Kärlek är inte allt som finns, men för att vara i kärlek så krävs det att man övervinner hinder på vägen. Och minns ord från Neal Donald Walch, kärleken är inte ego-baserad.

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor