Starlight
 • Kvinnlig
 • Stockholm
 • Sverige
Dela på Facebook Dela

Starlights vänner

 • Maria Ljusalv♥
 • Leif Erlingsson
 • Elin Lundqvist Burlin
 • Hanuah admin
 • Stefan Uhlén
 • Diddi admin
 • Maria S
 • Ann-Charlotte Stewart

Starlights diskussioner

Goda nyheter

Startade den här diskussionen. Senaste svar av Lisa LW Jan 1, 2015. 35 Svar

Hej, för ett bra tag sedan bojkottade jag Aftonbladet/Expressen åh liknande tidningar för det var hemska nyheter överallt. Men jag saknar och läsa nyheter.. Detta är bara ett förslag, men hur vore…Fortsätt

Mottagna presenter

Present

Starlight har inte fått några presenter ännu

Ge bort en present

 

Starlights sida

Profilinformation

Vad är intentionen med ditt medlemsskap? Var vänlig skriv en kort text på mellan 30 - 200 ord så att vi vet att din intention är i resonans med det vi verkar för. Tack för din hjälp.
Jag vill finna min livsväg. Jag söker sanningen bakom allt de som finns idag. Jag vet att det är mer kärlek världen behöver. Jag vill dela mina tankar med likasinnade som vaknat upp.
Hur känner du att du vill medverka till att skapa vår nya värld? Har du några speciella talanger?
Jag är empatisk och känslig, på både gott och ont. Jag kan känna av andras smärta och läser av folk bra. Min största talang är att sprida ljus och glädje.

Starlights blogg

Att finna ljus i mörkret när livet ger en prövningar.

Upplagd den 25 September 2013 klockan 7.52 43 kommentarer

Att finna ljus i mörkret är svårt ibland. Men bara du lär dig se ljuset i allt ordnar det sig för eller senare. De säger ju alla? Prövotider har vi alla också och måste ha för att växa oss starka och dra lära. Men när klingar dom av? När får man en chans att andas ut? Det är frågor jag ställer mig just idag. När livet bara ger en nya prövningar och man bryter ihop vart ska man orka finna ljuset i allt? Meditation och styra sitt eget öde gör mycket. Men saker som inte går att påverka, hur…

Fortsätt

Dagens kexchoklad innehåller antibiotika!!

Upplagd den 22 September 2013 klockan 12.15 1 Kommentar

Förbjudet ämne stoppar kexchocklad

Företagen Cloetta och Göteborgs Kex har stoppat produktionen av Smörgåsrån, Kexchoklad och Sportlunch. Orsaken är att ett ämne som är förbjudet i…

Fortsätt

Kommentarplank (14 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 14.53 den 13 November 2013, Ninni sade ...

GRATTIS STARLIGHT till bebisen! Önskar LYCKA OCH KÄRLEK till bebisen och till dig ! Varmaste grattis kramar                      Ninni

Klockan 18.20 den 12 November 2013, Maria Ljusalv♥ sade ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack för hälsningen Starlight. Fint att se dig här inne. Kram till dig och din lilla bebis.♥  

Klockan 17.43 den 12 November 2013, Maria Ljusalv♥ sade ...

Hej Starlight♥ Du kan gå in och söka på aquadetoxfotbad på Google. Men det står där att man inte ska hålla på med det när man är gravid och inte heller när man ammar.

Jag skyndade in här för att säga det till dig.

Kram♥

Klockan 17.38 den 8 Oktober 2013, Elin Lundqvist Burlin sade ...

Hej hå, jag svarar här på din sida istället!

Å ja det känns väldigt bra att jag är snart i tolfte veckan, men det är ändå lite svårt att tro på , men jag minns så var det förra gångerna innan magen börjar synas och kanske att man varit på ultraljud och så där!

Ja trött har jag varit enormt också, känner mej lite bättre i det nu, men att vila på dagen är sannerligen ett måste.

Med min andra son hade jag hemsk ångest , och det är lättare att få när man är gravid, det var fruktansvärt, men det är ju sådant som måste ut, hade lite så i början av denna grav, men nu mår jag tack å lov bättre i det, ursh det är hemskt att ha ångest alltså!

 

Nå kanske inte symtom som inte är vanliga, men jag har varit mycket törstig,mye kissnödig smakat dåligt i munnen, gasig i magen, gigantiska ömma tissar å trött trött.

Stjärnbarn ja just, jag har hört diamantbarn, nå spännande är det! Bra tips, ska gå in å kolla, köpte en omega 3 olja igår, eskimo 3 pure, det är för att jag iomed inflammationen vill ha bara omega 3, linfröolja innehåller också omega6 .

Peppar peppar, det går bra med kosten! Känns skitskönt, fast klart det är lite dyrare med ren mat, men det är givetvis värt, men synd att det ska vara så.

 

Vilken vecka är du i? Har du jobb och i så fall hur går det att jobba för dej?

Stor Kram!

 

 

 

Klockan 19.21 den 5 Oktober 2013, Gahella sade ...

Tack fina du för förfrågan

Det är bra med mig och även min son har insett läget. Blev bjuden på middag hemma hos honom och blev glad när han tog fram vatten istället för öl. Och i samtalet som blev hade även han insett läget och hade en period tagit antabus. Nu är han inte beredd att bli nykterist så han beslutade att endast dricka på helgerna och inte mitt i veckorna.

Och han får göra precis det som han känner sig bekväm med och måste få göra det på sitt sätt. Sedan vet jag att allt handlar om processer som kan vara både krokiga och slingriga, men jag ska göra vad jag kan för stötta honom med det han behöver och ber om, resten får jag acceptera. Vad som är skönt att veta är att han har mycket fin kontakt med sin äldre bror och syster som kan hjälpa honom på andra sätt där inte jag kan. Så jag fortsätter att tro på mina barn hur det än kommer utveckla sig för mig finns inget annat val <3

 

Tänker på er också och läste nyss i tråden att han håller sig lugn nu och att ni har fina samtal ihop. Är så glad att läsa det ska du veta <3

Klockan 13.06 den 30 September 2013, Gahella sade ...

När jag tycker allt känns för mycket brukar jag se denna bild framför mig, och den ger mig alltid tröst i all min inre barnatro.

Varma kramar till er ♥ ♥ ♥

Klockan 12.45 den 29 September 2013, Ninni sade ...

Hej Starlight !

Hoppas allt är ok . Vila mycket och ät mycket grönsaker och frukt!

önskar dig Starlight god hälsa, hopp och kärlek !

stor kraaam                    Ninni

Klockan 21.58 den 17 September 2013, Gahella sade ...

Läste nyss i tråden att du känner dig hemma hos oss redan och det var roligt att höra.

Och ja be din vän komma in hon också, för vi är många som tänker lite annorlunda inne på den här sajten och det gör oss bara starkare

 

Ha det gott <3

Klockan 14.44 den 12 September 2013, Leif Erlingsson sade ...

Välkommen som vän i vår nya värld.

Klockan 14.33 den 12 September 2013, Maria Ljusalv♥ sade ...

Tack för vänskapen. Fint att du hittade hit in♥

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor