Yvonne
 • 66, Kvinnlig
 • Linköping
 • Sverige
Dela på Facebook Dela

Yvonnes vänner

 • Marilena Savolainen Milounopolos
 • Albin Tilly
 • Leif Erlingsson
 • Tommy Ekelund
 • Robert strömberg x-22
 • Midnattsol
 • wingmaker2012
 • Alf
 • Helmut Hubner
 • Jens F
 • Kim Orheden
 • Lisa Aurelius
 • Maria
 • Hanuah admin
 • Monica Britt-Marie Carlsson

Yvonnes diskussioner

Din röst är guld värd! Medverka till Disclosure!

Startade den här diskussionen. Senaste svar av Robin Orosz Mar 12, 2012. 3 Svar

Mottagna presenter

Present

Yvonne har inte fått några presenter ännu

Ge bort en present

 

Yvonnes sida

Profilinformation

Vad är intentionen med ditt medlemsskap? Var vänlig skriv en kort text på mellan 30 - 200 ord så att vi vet att din intention är i resonans med det vi verkar för. Tack för din hjälp.
Att dela intressant utveckling och intressanta ämnen med likasinnade.
Hur känner du att du vill medverka till att skapa vår nya värld? Har du några speciella talanger?
Min själs utveckling i kärlek.

Divine Truth

Jesus och Mary Magdalena, även kända som AJ Miller och Mary Luck, lär ut den gudomliga sanningen. Gudomlig Sanning är Guds eller den absoluta, Sanningen. Den beskriver universums struktur, de lagar som styr universum, hur man bildar en nära personlig relation med Gud, hur man växer i kärlek och förvandlar  din själ till den punkt till att vara i-ett med Gud och bortom.

Jesus and Mary Magdalene, also known as AJ Miller and Mary Luck, teach  the Divine Truth. Divine Truth is God's, or the absolute, Truth. It describes the structure of the universe, the laws that govern the universe, how to form a close personal relationship with God, and how to grow in love and transform your soul to the point of at-onement with God and beyond.

The Thing To Focus On First

Saken att fokusera på Först

1. Fördelen med ha en relation med Gud

Alla dessa andra vackra sanningar som ni alla har varit så attraherande av under större delen av era liv kommer alla att komma till er, om ni utvecklar det här förhållande först. Nå, dessa sanningar kan komma till dig under en tid om du utvecklar andra relationer, i stället för relationen med Gud, men du kommer aldrig att förstå dem förrän du erhåller den Gudomliga Kärleken att förstå dem. Så gör det först. Fokusera på relationen med Gud först. När du fokuserar på förhållandet och längtar efter Guds kärlek att komma in i dig, är det som kommer att hända att, du kommer att känna en två-vägs konversation, som är en känslans konversation mellan dig och Gud. Och du kommer att känna att Gud existerar. Det är enkelt så att man kommer att visa sig själv att Gud existerar. Och ingen kommer någonsin att kunna rubba det i dig. Och du kommer att komma till den punkten då du har fått tillräckligt med Guds Kärlek för att vara i-ett med Gud och att ingen någonsin kommer att kunna rubba den kunskapen i dig. (02.21.12)

Du kommer att känna sanningen inuti din varelse och du kommer att bli frispråkig med den utan att känna någon rädsla och veta att det är sanningen inom dig själv. Du kommer att bli den person som talar i kunskap. Inte i kunskap om intellektuell kunskap, du blir en person som talar i full känslomässig kunskap om sanningen som du faktiskt personligen har upplevt. Det är vad som kommer att hända dig. Så mitt förslag är att verkligen begrunda det här om att be om Guds Kärlek och be om Gudomlig Sanning. De är de två största saker som du någonsin kan be om och tillåta dig själv att börja förstå Gud's natur och låta dig känna och meditera över Gud's natur och kontakta Gud. Låt det ske och din själ kommer att expandera mycket snabbare än om du försöker kringgå det, eller att du blir intresserad av andra saker. (01.22.09)

Och skönheten i att göra detta är att alla dina andliga kommunikationer kommer alla att växa mycket snabbt som resultat. Och all din glädje kommer att växa snabbt som en följd, om du gör på det här sättet. Om du gör det på det andra sättet där du fokuserar på de andra känslorna, så fokuserar du på naturlig kärlek du är inte så fokuserade på Gud, du vill ha kontakt med din andliga guide och andra, det kommer att gå mycket långsammare för dig. Så tillåt dig att göra det som kommer att vara mest kraftfullt. Och jag vet att i denna stund känner kanske många av er : "Åh Gud känns inte verklig för mig." Så säger det till Gud, "du känns inte verklig för mig. Jag vet inte varför, men jag skulle vilja att du känns verklig för mig. Hur gör jag det? "Och lägg märke till vad som händer i din Lag om Attraktion (Law of Attraction). Vad är det sen som attraheras till dig? Säg till Gud det som du känner. Var bara ärlig mot Gud. Därför kom ihåg att förbindelsen med Gud handlar alltigenom om ärlighet och sanning. (01.23.10)

 

Utdrag från E-boken "Längtan efter Guds Kärlek"
En utskrift av en undervisning av Jesus

 

 

Bönen om Guds Kärlek

Svensk översättning av Divine Love Path nätverket i Sverige

Vår Far Som är i Himlen, jag inser att Du är Alltigenom Helig, Kärleksfull och Barmhärtig och att jag är är Ditt Barn och inte den underordnade, syndiga och fördärvade varelser som falska lärare vill få mig att tro. Jag vet att jag är den H ögsta i Din Skapelse, den Mest Underbara i Ditt Hantverk och föremålet för Din Stora Själs Kärlek och Ömmaste Omsorg.

Jag vet att Din Vilja är att jag blir I-Ett med Dig och tar del av Din Stora Kärlek som Du ger mig genom Din Nåd och Din önskan att jag i sanning blir Ditt Barn genom Kärlek och inte genom offer och död av någon i Din Skapelse.

Jag ber att Du öppnar min Själ för inflödet av Din Kärlek, och att Din Heliga Ande ingjuter Din Gudomliga Kärlek i min Själ i Överflöd tills min själ har förvandlats till Din Essens och att jag får sådan Tillit att jag inser att jag i sanning är Ditt Barn och ett med Dig i Verklighet och inte bara symboliskt.

Låt mig ha sådan Tillit att jag vet att Du är min Far och Givaren av varje God och Fullkomlig Gåva och att endast jag själv kan förhindra att Din Kärlek förvandlar mig från dödlig till odödlig.

Låt mig alltid förstå att Din Kärlek väntar på var och en av oss, och att när jag kommer till Dig i Tillit och Uppriktig Längtan, kommer Din Kärlek alltid till mig.

Håll mig i Din Kärleks beskyddande skugga varje timma och varje ögonblick av mitt liv och hjälp mig att övervinna kroppens alla frestelser och påverkan av krafter från onda väsen, som så ständigt omger mig och som strävar efter att vända mina tankar bort från Dig och mot den här världens nöjen och lockelser.

Jag tackar Dig för Din kärlek och för förmånen att få ta emot den, och jag har tilltro till att Du är min Far - Den Kärleksfulle Fadern som ler mot mig i min svaghet och som alltid är redo att hjälpa mig och bära mig i Din Kärleksfulla Famn.

Jag ber detta med min Själs innerligaste och uppriktigaste längtan och i tillit till Din Kärlek ger jag Dig all den Ära och Heder och Kärlek som min ändliga själ kan ge.

AMEN

 

Divine Truth

Att Skapa ett Kärleksfullt Eko-System

Raw Food / Levande Föda

Natur / Trädgård

Inspiration videos

Vetenskap

 

Yvonnes Bilder

 • Lägg till Bilder
 • Se alla

Yvonnes Videor

 • Lägg till videor
 • Se alla

Yvonnes blogg

MEDELANDE FRÅN PAN!!! ...äntligen :)

Upplagd den 8 April 2010 klockan 14.30 2 kommentarer

Ja, nu kommer Paaaannnnnn! Det var sååååå läääänge sedan!Jag kommer med våren!!!Välkommen!!!Lita på att jag kommer med våren! Nu ska snön bort och gräset upp! Blåsippor och vitsippor och alla de underbara vårblommorna ska stå där och dofta. Inte för att plockas, utan för att ge våra ögon och våra sinnen glädje.Det är glädje som är så viktigt. Jag ska tala om glädje nu, det ska jag göra. Jag är glad av mig, det vet ni. Glädjen ska komma inifrån.… Fortsätt

Kommentarplank (24 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 7.08 den 9 Maj 2017, Nils-Olof Bromée sade ...

Hej du Linköpingsbo i Vår Nya Värld!

 

Jag vill tipsa dig om en verksamhet i Linköping som kanske kan intressera.
Se https://sites.google.com/site/mvlsweden/

Välkommen höra av dig i mån av tid, lust och intresse.

Vänliga hälsningar

Nils-Olof Bromée

Klockan 7.07 den 9 Maj 2017, Nils-Olof Bromée sade ...

Hej du Linköpingsbo i Vår Nya Värld!

 

Jag vill tipsa dig om en verksamhet i Linköping som kanske kan intressera.
Se https://sites.google.com/site/mvlsweden/

Välkommen höra av dig i mån av tid, lust och intresse.

Vänliga hälsningar

Nils-Olof Bromée

Klockan 10.33 den 25 Februari 2012, Leif Erlingsson sade ...

Hej!  Kul att hitta dig här också.  Gick just med här i går kväll.

Klockan 22.36 den 10 Mars 2011, Sacha Hansson sade ...

Tack för gratulationen!

Namasté!

Sacha i skogen

Klockan 10.14 den 10 Mars 2011, RiverLord sade ...
Tack så mycket... :-)
Klockan 22.05 den 24 Mars 2010, Ann-Charlotte Stewart sade ...
Hej kära, vad rar du är. Det var inte så svårt för mig att säga ifrån. När saker blir för eländiga för mina barn eller andras barn, då kan jag bara inte hålla tyst. Det är som en urkraft som far igenom mig. Den bara tar över. Jag blir chockad själv när det händer, men det är en fantastisk känsla att bara låta det hända. men visst krävs det ett viss mått av mod. Sedan går det av bara farten.

Huvudvärk, ja. Jag har haft en dust med det jag själv också. Det var hemsk förra veckan. Ville bara få huvet avskuret och döö. Inget roligt alls, men det är ju expansionshuvudvärk så man får alltid en rejäl belöning av en stor dos med ljus och insikt efter man är igenom. Det är det nog värt.

Jag har tagit ett fransk preparat som är en kombo av homeopati och allopati, så inte något rent naturpreparat, men det förenar båda världarna, så det känns bra på grund av det, men mest av allt: DET fungerar! Cephyl heter det och det tar bort vilken huvudvärks som helst, samtidigt som det går på de grundläggande energiblockeringarna. Jag fick det av en god vän i Paris och det är den aboslut bästa huvudvärksmedicin jag någonsin testat.

Hoppas du känner dig bättre nu.

Kraaam på dig
<3
Klockan 9.32 den 30 November 2009, Ann-Charlotte Stewart sade ...
Godmorgon Käraste Yvonne,

jag är som uppslukad av Den Gamla Pilen, allt kommer samman för mig nu och jag kikar in för att TACKA DIG. Mitt hjärta fylls detta ögonblick av en maning till radikal förändring, men den är inte så radikal egentligen. En förändring som varit igång i 17 år, sedan jag egentligen aktivt tog mitt beslut första gången då jag kände "Jag är här i denna kropp, i denna tillvaro av en speciell anledning. Det finns en djup och viktig mening med mitt liv!".

INTE MER!,

men mänskiga vanor sitter djupt och generationer av indoktrinering och förslavande tas inte bort över natt. Ett steg i taget och det gäller att komma ihåg att njuta av resan, speciellt de ögonblick när hjärtat tar en riktig kvantpaus och pusselbitarna faller på plats, som i ultra rapid. Vilken känsla. Mmm!

Kramar dig med hela mitt väsen,
anan chara
Klockan 8.34 den 12 November 2009, Ann-Charlotte Stewart sade ...
Och tack till Dig, Yvonne! Ditt varma väna ljus strålar så klart och jag kan se hur du ler.

Läste här nedan att Diddi undrade över Sveriges roll för Wingmakers, jag är nyfiken jag med. Var ligger den svenska sajten? Jag har funderat över detta i åratal och forskat en dle på nätet men inte hittat något svar. Det skulle ju vara helt underbart att åka dit. Jag har varit i Chaco Canyon, New Mexico, ett par gånger och det är en MÄKTIG plats. Jag vara där innan jag kände till Wingmakers, men inte långt efter hittade jag dem. Men då gjorde jag ingen anknytning mellan Chaco och Wingmakers, det har först kommit på senare år. Jag är tacksam över allt vi kan får veta om detta, men är framförallt intresserad av den svenska platsen just nu. Dalarna?

Varma goa morgonkramar till Dig, StjärnSystern min.
a-c
Klockan 22.09 den 31 Oktober 2009, Karl Gustav Levander sade ...
Tack för välkomsthälsningen. Hoppas få se dig på vår altan!! Kram! Cagga
Klockan 20.44 den 24 September 2009, Malou Berg sade ...
Hej Yvonne
jag hittade den till slut på Project Camelot
och sedan kunde jag printa ut den svenska översättningen

Har du någonstans sett en förklaring till på vilket sätt den ska dra till sig vårt verkliga Jag?
Det står bara ATT den gör det, men ingenting mer än så..

Det är intressant med alla nya begrepp
på välkända företeelser
som kan vara tyngdlastade med idéer och uppfattningar

Tack för att du finns
:-)
Malou
 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor