Pernilla
 • Kvinnlig
 • Göteborg
 • Sverige
Dela på Facebook Dela
 • Bloggposter
 • Diskussioner
 • Events
 • Grupper (3)
 • Bilder
 • Fotoalbum
 • Videor

Pernillas vänner

 • Karin
 • Kerstin Lorentzon
 • Katarina Brodd
 • Malou Berg
 • Annie Hernach
 • Ann-Charlotte Stewart

Mottagna presenter

Present

Pernilla har inte fått några presenter ännu

Ge bort en present

 

Pernillas sida

Senaste aktivitet

Pernilla gick med i Ann-Charlotte Stewart\s grupp
Miniatyr

Ren och frisk mat

Här kan du dela med dig av Gaia's mat och dina bästa recept och matfröjder! Nära Källan, naturlig och ren, kärleksfullt odlad mat som gör oss friskare och än mer strålande. Hur firar du helst intaget av Gaias gåvor i din kropp?  Mmmmm....Se mer
Dec 10, 2011
Pernilla kommenterade Ann-Charlotte Stewart\s grupp Frön, blommor, växter och träd
"Tack Karin för fröerna (så många!) de kom med posten idag. Ska bli mycket intressant att se om jag lyckas som pumpaodlare. Ska bli så kul!"
Mar 24, 2009
Karin och Pernilla är nu vänner
Mar 20, 2009
Pernilla kommenterade Ann-Charlotte Stewart\s grupp Frön, blommor, växter och träd
"Pernilla Lorensson Dr Wengbergs gata 6 413 25 Göteborg Så är adressen och tusen tack på förhand! Ska bli jättekul att odla pumpa!"
Mar 20, 2009
Pernilla svaradeKarin\s diskussion Hokaido pumpa i gruppen Frön, blommor, växter och träd
"Jag är gärna aspirant på påsen : -) Gärna med odlingstips och receptförslag!"
Mar 16, 2009
Pernilla gick med i Ann-Charlotte Stewart\s grupp
Miniatyr

Frön, blommor, växter och träd

Frön innehåller all information som är nödvändig för skapa en blomma eller ett stort träd...
Mar 16, 2009
Annie Hernach skickade en kommentar till Pernilla
"VAD FINA NI ÄR! Tack, tusen tack för att du låter mig följa dig och Noel på vägen! Jag har ännu inte hunnit med att skriva något tillbaka till dig. Det är ingen ursäkt, men jag har haft total…"
Mar 5, 2009
Pernilla uppdaterade sitt profilfoto
Mar 4, 2009
Katarina Brodd skickade en kommentar till Pernilla
"Hejsan gumman! Vad kul att vi är här. Ska genast gå in och bli vän med Annie oxå. Tack för att du bjöd in mig hit. Hela min dag har kännts jättehärlig när jag fick din inbjudan. Ska bli…"
Feb 21, 2009
Pernilla skickade en kommentar till Pernilla
"Hello! Hoppas allt är väl med dig vännen, det låter ju onekligen så! Det måste kännas underbart att få det förtroende av Ronja som du fått. Spännande också att få följa…"
Feb 20, 2009
Annie Hernach skickade en kommentar till Pernilla
"Åh jaaaa, tack! Jag fick en fantastisk morgon! Gick upp i "ottan", det blir ju det när det är en lördag, och förberedde mig för att meditera 08:25. Redan 5 min innan kände jag ett påslag av energi…"
Feb 15, 2009
Pernilla skickade en kommentar till Annie Hernach
"Tack min vän! Hoppas du fick en fin alla hjärtansdag tillsammans med din kära. Vår dag blev som jag önskat en solig familjedag med en liten utflykt. Underbart!"
Feb 15, 2009
Annie Hernach skickade en kommentar till Pernilla
"Jag ska sända mina tankar och kärlek till er alla och lägga in lite extra härligt läkande healing i bön och tanke! en underbart kärleksfull Alla Hjärtans dag! kärlek ljus och lycka"
Feb 13, 2009
Pernilla skickade en kommentar till Annie Hernach
"´Hello beutiful! Hoppas att allt är väl med dig o de dina. Här är allt bra o vi ser fram emot Noels operation den 24 feb. Äntligen ska han bli av med stomipåsen! Tänk lite extra på honom den dagen, han…"
Feb 13, 2009
Pernilla skickade en kommentar till Ann-Charlotte Stewart
"Tack för det varma välkomnandet!"
Feb 13, 2009
Pernilla och Ann-Charlotte Stewart är nu vänner
Feb 13, 2009

Kommentarplank (7 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 10.08 den 5 Mars 2009, Annie Hernach sade ...

VAD FINA NI ÄR!
Tack, tusen tack för att du låter mig följa dig och Noel på vägen! Jag har ännu inte hunnit med att skriva något tillbaka till dig. Det är ingen ursäkt, men jag har haft total fokus på att flytta och installera mig från Regnbågen till Iriz.
Jag är så glad för bajsblöjorna! haha! Riktigt glädjande! Du ser ut att STRÅLA på fotot och jag vet att du gör det, alla ni tre!
En skyddande ängel från mig!
solskenskramar till Er!
Klockan 19.13 den 21 Februari 2009, Katarina Brodd sade ...
Hejsan gumman!

Vad kul att vi är här. Ska genast gå in och bli vän med Annie oxå. Tack för att du bjöd in mig hit. Hela min dag har kännts jättehärlig när jag fick din inbjudan. Ska bli mycket spännande att få ta del av allt som skrivs här och vem vet kanske även jag kan dela med mig av någont en dag. Önskar Dig, T och N en underbar kväll och helg. Du kan väl skicka ett sms i nästa vecka när N sövts. Massor av kramar!!

Katarina
Klockan 18.19 den 20 Februari 2009, Pernilla sade ...
Hello!

Hoppas allt är väl med dig vännen, det låter ju onekligen så!

Det måste kännas underbart att få det förtroende av Ronja som du fått. Spännande också att få följa en annan persons resa på så nära håll. Jag kan bara hoppas att jag o min son får en sådan nära relation i framtiden.

Massage lät för övrigt gudomligt. Ska nog göra ett besök hos dig, om du fortfarande jobbar i Haga, efter Noels operation i nästa vecka. Har du någon tid i v 11 eller 12? Någon gång efter kl 16? Om inte så skulle vi kanske kunna träffas på en lunch eller fika? jag är ju rätt flexibel vad det gäller tider nu för tiden. Jag har faktiskt inte burit klocka sedan Noel föddes....den du. Det trodde jag inte om mig.

Jag har inte hunnit surfa runt så mycket på sidan. Med den lille parveln som vill ha uppmärksamhet blir stunderna framför burken begränsad men det är kärt besvär. Min Noel är underbar förstås.

Nästa vecka blir det datoröken för då kommer vi sitta på Östra.

Jag ska bjuda in Katarina.

Ha en underbar helg!

Pernilla Snölilja föresten, vad kom det ifrån?

Saknar dig

/P
Klockan 19.59 den 15 Februari 2009, Annie Hernach sade ...
Åh jaaaa, tack! Jag fick en fantastisk morgon! Gick upp i "ottan", det blir ju det när det är en lördag, och förberedde mig för att meditera 08:25. Redan 5 min innan kände jag ett påslag av energi och sen var dagen bara salig och lycklig och totalt självbejakande. Fåglarna kvittrade om vår och solen strålade från en fullkomligt klar himmel ju, så det kallade ut mig på en härlig promenad. Väl hemkommen igen gav jag min Ronja en massage jag vet hon längtat efter. Hon släppte ut en massa djupt liggande sorg och det var en stor kärlek att få ta del av hennes innersta. Att hon fullkomligt släppte lös den inför mig och lät sig vara där tills allt släppte mjukt tills hon stilla kom tillbaka till sitt solstrålande guldiga jag igen. Hon håller också på att öppna upp för en massa nya energier och det rör till i henne. Kissarna har haft häftiga kattfnattaftnar och varit fullständiga monster här hemma kontrat med kärlek och puffande med kärleksbett och kråmande. Jag har tre hårbollar för narvarande. Mina två och är sedan en två månader "plastmatte" åt min sons lilla vita tuss som heter Loh, och så min mästerkatt tango och Batman som växt in i ett nytt namn, nämligen Vispen! Han gillar det helt klart och lyssnar numer till sitt mer anständiga och passande namn. Han vaknade ur någon dvala när kulorna knipsades bort och har bytt både kostym och vikt! Som sitt unga forna jag och smal och livlig vispar han omkring med svansen högt upp i vädret som ett teleskop! I ärlighetens namn fick jag mina beskärda delar månader innan och fram till denna stora dag vid Vattumannens Era och inträde av de energier som verkar nu. . Men sedan i går har jag mått toppen! Jag hoppas att du tycker "nya jorden" passar dig och att du får ut mycket nöje och info av alla som finns med och skapar detta fantastiska forum. Att du inspireras och känner hur kärleken strömmar här inne!
Åtminstone känner jag det så! massa kramar till dig Härliga Pernilla Snölilja! Sköt nu om Dig och de Dina!
hälsa Katarina från mig är du snäll! Du får gärna bjuda in henne om du vill. Jag har inte hennes mail så jag lämnar det till dig och upp till dig. Mycket kärlek!
Klockan 18.39 den 13 Februari 2009, Annie Hernach sade ...

Jag ska sända mina tankar och kärlek till er alla och lägga in lite extra härligt läkande healing i bön och tanke! en underbart kärleksfull Alla Hjärtans dag! kärlek ljus och lycka
Klockan 23.48 den 10 Februari 2009, Ann-Charlotte Stewart sade ...
Hej Pernilla,

Tack för att du vill vara med i vår gemenskap.

Jag ser att du och Annie är vänner sedan förr, vem vet kanske jag får träffa dig snart. I vilket fall är du varmt välkommen hit. Hoppas att du ska känna dig hemma.

Kram,
lotta love
Klockan 22.16 den 10 Februari 2009, Annie Hernach sade ...

Hej kära kära!
Jösses så roligt att du ville gå med! Vad kul vi ska ha! Massvis av ljuskramar och ge mängder av kramar till din lilla och ja, hela din fina familj!
 
 
 

© 2017   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor