Per-Uno Fransson
 • Manlig
 • Västerås
 • Sverige
Dela på Facebook Dela
 • Bloggposter
 • Diskussioner
 • Events
 • Grupper (7)
 • Bilder
 • Fotoalbum
 • Videor

Per-Uno Franssons vänner

 • Lenalo

Mottagna presenter

Present

Per-Uno Fransson har inte fått några presenter ännu

Ge bort en present

 

Per-Uno Franssons sida

Senaste aktivitet

Per-Uno Fransson kommenterade Ann-Charlotte Stewart\s grupp Änglar
"Har alla människor vingar? Jag har inte hittat någon som inte har vingar, men alla har dem ganska låsta. Grovt snitt 8% öppna. Varför låsningen, som är ett band ungefär mellan skulderbladen, fästena…"
Dec 4, 2012
Per-Uno Fransson gick med i Ann-Charlotte Stewart\s grupp
Miniatyr

Änglar

Metatron - den högste ärkeängeln, Guds röst. Indigobarnens räddare, Mikael - ärkeängeln med sanningens svärd, det finns så många, här kan ni möta några av dem.
Nov 29, 2012
Per-Uno Fransson gick med i Paula Sandin\s grupp
Miniatyr

Andliga besökare

Är det någon som har andliga besökare hos sig? Änglar? Hur känns det för er? Eller berätta vad som händer? Har ni Orber hemma omkring er? Ljusken som leker omkring hos er?Se mer
Nov 29, 2012
Ann-Charlotte Stewart skickade en kommentar till Per-Uno Fransson
"Spännande och trevligt! Hon är härlig Lena, vilken solstråle! Ja, jag hoppas vi får höra mer och vad som utspelade sig. :)"
Nov 29, 2012
Per-Uno Fransson gick med i Ann-Charlotte Stewart\s grupp
Miniatyr

Ljudvågor, musik, solfeggio och cymatics

I början var ordet. Vi skapar med ljud och med våra ord. Musik och ljud påverkar oss hela tiden.
Nov 29, 2012
Per-Uno Fransson gick med i Diddi admin\s grupp
Miniatyr

Chakra, Merkaban, Pineal gland

Våra chakra är de energipunkter som vi kan rena och aktivera för att få ett flöde i kroppen. Vi bygger vår markaba genom våra chakran
Nov 29, 2012
Per-Uno Fransson skickade en kommentar till Ann-Charlotte Stewart
"Jomenvisst Ann-Charlotte, det var Lena Berggren som lockade hit mig. Hon arrangerade en helt fantastisk helg kring detta ämne på otrolig nivå för ett handplockat gäng. Kanske det kan komma lite info här om vad som…"
Nov 29, 2012
Ann-Charlotte Stewart skickade en kommentar till Per-Uno Fransson
"Hej och hjärtans välkommen, kära Per-Uno!  Var det möjligen Lena Berggren som visade dig hit eller är detta ett av de där underbart magiska ögonblicken av serendipitet som drabbat mig? Oavsett så är…"
Nov 29, 2012
Per-Uno Fransson är nu medlem i Vår Nya Värld
Nov 29, 2012

Profilinformation

Vad är intentionen med ditt medlemsskap? Var vänlig skriv en kort text på mellan 30 - 200 ord så att vi vet att din intention är i resonans med det vi verkar för. Tack för din hjälp.
Tycker att gruppens syfte passar mig som försöker jobba ganska aktivt med inte bara den nya människan utan även hjälper Moder Jord och utomjordingar med detta och får hjälp av bl a Ärkeänglarna Mikael o Gabriel, Ganesha, Jesus, Jungfru Maria, Maria Magdalena och mängder av naturväsen små och jåttestora... Jag är sedan flera år en av de drivande i Hjälp Jorden-projektet. Jobbar med att arrangera och hålla föredrag och kurser runt detta och är ibland i tidningar, radio och TV.
Hur känner du att du vill medverka till att skapa vår nya värld? Har du några speciella talanger?
Jag försöker göra så mycket jag kan och försöker fatta så fort jag hinner ;-)

Kommentarplank (2 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 17.17 den 29 November 2012, Ann-Charlotte Stewart sade ...

Spännande och trevligt! Hon är härlig Lena, vilken solstråle! Ja, jag hoppas vi får höra mer och vad som utspelade sig. :)

Klockan 1.51 den 29 November 2012, Ann-Charlotte Stewart sade ...

Hej och hjärtans välkommen, kära Per-Uno!  Var det möjligen Lena Berggren som visade dig hit eller är detta ett av de där underbart magiska ögonblicken av serendipitet som drabbat mig? Oavsett så är det härligt att du hittat hit till oss och vi är så glada att ha dig här. Sajten hette tidigare Den nya jorden vaknar, men Källan ville att jag skulle döpa om den nu i slutspurten, även om intentionen fortfarande är den samma som alltid. Uppvaknande, upplysning och ascension in i en ny era av ljus och kärlek, Himlen på Jorden, för alla som vill vara med på det. Jag ser så fram emot att få lära känna dig lite grann, vem vet framöver kanske vi hittar på nåt kul ihop. Vi jobbar ju för samma vision. Tack för att Du vill vara med och stråla ihop med oss. Stor kram, Ann-Charlotte <3

 
 
 

© 2017   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor