Lisa Aurelius
 • Kvinnlig
 • Stockholm / Uppsala
 • Sverige
Dela på Facebook Dela

Lisa Aureliuss vänner

 • Ruth Book
 • Hanse Andersson
 • Christian Trizztar
 • Sandra Karis
 • Alf
 • Ninni
 • Conny Petersson
 • Jonna Ahola
 • Justin Lovenow
 • charlotte marie carola michalaki
 • xxx
 • Birgit Dahlqvist
 • Magnus ProjektSol
 • Hanuah admin
 • Ankara Nygårds

Profilinformation

Vad är intentionen med ditt medlemsskap? Var vänlig skriv en kort text på mellan 30 - 200 ord så att vi vet att din intention är i resonans med det vi verkar för. Tack för din hjälp.
Jag brinner för att assistera i mänsklighetens uppvaknandeprocess...

Lisa Aureliuss diskussioner

Sommarsolståndet 2012 - Ljus och Kärlek!

Startade den här diskussionen. Senaste svar av Lisa Aurelius Jun 19, 2012. 3 Svar

Sommarsolståndet den 20-21 juni är årets ljusaste dygn (längsta dag) då solen står som allra högst på himlen. (Här hos oss på norra halvklotet.)Solstånden är kraftfulla kosmiska energidagar som i…Fortsätt

Venuspassage 6 juni - Kärlek och Ljus!!

Startade den här diskussionen. Senaste svar av freja Jun 4, 2012. 8 Svar

En Venustransit eller Venuspassage innebär att planeten Venus passerar mellan jorden och solen och kan då skådas som en svart prick som rör sig över solskivan. Detta är en mycket sällsynt kosmisk…Fortsätt

2012 - Glädjens, Kärlekens och Frihetens år!!!

Started Dec 27, 2011 0 Svar

Världsmeditation på Nyårsdagen!!! 2012 – året som vi (inom andliga kretsar) pratat om i så många år står nu för dörren!!Detta år kan komma att bli MYCKET omvälvande för mänskligheten och planeten –…Fortsätt

Taggar: 2012

Cosmic Convergence 23-26/9 - säg JA till ett högre Medvetande!!

Started Sep 22, 2011 0 Svar

Cosmic Convergence 23-26 september 2011 Den Kosmiska Konvergensen är en förberedelse för att uppgå i det så kallade ”enhetsmedvetandet” – där människan är ETT med Gud, med varandra och med hela…Fortsätt

Mottagna presenter

Present

Lisa Aurelius har inte fått några presenter ännu

Ge bort en present

 

Lisa Aureliuss sida

Min transformationsresa

Jag befinner mig i en intensiv transformationsprocess. Under de senaste åren har jag förfinat min kost alltmer, eftersom jag upplever att det påskyndar befrielseprocessen på alla plan, inte minst påverkar det min andliga medvetenhet. Har tagit det steg för steg, först ett par år med Raw Food, sedan enbart Frukt och därefter gick jag över till att bara dricka juice i fem månader. Har också experimenterat med långa vattenfastor (5 veckor) samt även experimenterat med att äta allt möjligt - precis ALLT, till och med kött! (Efter att ha varit strikt vegetarian sedan barnsben hade jag kommit till en punkt då det var viktigt att bryta mot alla tabun!)
I juni 2009 genomgick jag den s.k. 21-dagarsprocessen (Se Jasmuheen's bok Leva på Ljus) som ska befria en från behovet av fysisk föda.
Sedan dess lever jag de flesta dagar på utspädd juice + prana. Men om jag verkligen vill äta något en dag, så gör jag det :)
Min målsättning har länge varit att vara helt fri från behovet av mat och dryck, det vill säga att leva som "BREATHARIAN" (lufterian). Men tills vidare fortsätter jag att dricka.(liquidarian). OBS! Detta är inget självändamål, utan en del i min process att överlämna mig helt till Det Gudomliga. Och att höja min frekvens till en högre tonart... :)
Vi lever i Transformationens tidevarv och det är spännande att se hur mycket som händer med oss alla nu, när vi närmar oss den högsta nivån i Mayakalenderns medvetandetrappa!!

Min hemsida:
www.lisaaurelius.se

LOVE, JOY, FREEEEEEDOM! :)

Kommentarplank (16 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 15.46 den 5 Juli 2013, Fröken Eriksson sade ...

Hej Lisa! Gillar det jag läser. Har funderat på det här många gånger med att bli fruktarian, har förstått att det kan ta många år, kroppen måste vänja sig sakta vid att ta bort det som den är van vid. Hur mår du när du bara intar vatten? / Carina

Klockan 4.53 den 8 April 2013, Ninni sade ...

GRATTIS på födelsedagen LISA !

GRATTIS KRAAAM                             Ninni

Klockan 10.42 den 7 April 2012, Ninni sade ...

 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LISA!

HA EN  FIN DAG! TREVLIG PÅSK !

GRATTIS  KRAM                  NILLA

Klockan 23.05 den 5 Oktober 2011, Robin Orosz sade ...

Intressant resa du går igenom. att leva utan att äta skulle ju vara grymt, men tyvärr så tycker jag om mat så mycket.. fast att mina vibrationer höjs om jag behandlar min kropp bättre väger ju mer. Har slutat snusa o dricka kaffe nu, så de är ju en bra start iallafall:) Har tankar på att leva på frukt (ingen aning om vad man kallas när man gör det).. Men tack iallafall för inspirationen! Blessings ~ // Robin

Klockan 8.15 den 7 April 2011, Hanuah admin sade ...

Tomorow
I am content to leave with him
Who gives today
For today the sun smiles
And the earth responds,
And a twinkling, singing sea
Forms lacy patterns on the sand.
O, GOD,
I am grateful
For this day!

 

E.C. Wilson 

Klockan 1.47 den 7 April 2011, Ninni sade ...

STORT  GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG!

GRATTIS KRAMAR   Gunilla

Klockan 8.56 den 27 September 2010, Hanuah admin sade ...
TACK för HJÄRTAT, utan DIG skulle jag ha missat DET HJÄRTAT ♥♥♥
Klockan 20.28 den 25 Augusti 2010, Ann-Charlotte Stewart sade ...
Du är fantastisk!
Klockan 19.13 den 25 Augusti 2010, Ann-Charlotte Stewart sade ...
Hm, ja, Lisa, tyvärr är det inte fullt så enkelt som att trycka på en knapp för att ändra färgen på texten. du måste gå in och ändra sifferkoden till den önskade färgen under fliken HTML. Jag tycker själv det är ganska knöligt.

Men vet du, vi har en speciell grupp där man kan lägga upp såna här frågor: Ning-hjälp. Antingen kommer Isa att svara dig eller så kommer någon annan ängel till hjälp. Fördelen med att lägga upp frågan där är ju att andra kan ta del av svaret också, så behöver vi bara svara en gång.

Vi kommer att hitta en optimal lösning, det är jag övertygad om. Tack till dig, kära vännen, som trots att du, liksom jag, inte tycker att du är så haj på datorer, men som ändå ger dig in på det! Jag vill ju också hitta en enkel och optimal lösning för detta - vi lär oss tillsammans. :)

Kraam

Klockan 22.52 den 24 Augusti 2010, Ann-Charlotte Stewart sade ...
Hej Lisa,

Vår 'default' text är vit och bloggarna blir så om du skriver dem direkt här på sidan. Om du däremot kopierar dem från en annan sida, då följer all kod med från den sidan och du måste redigera om den när du klistrar in den på DNJV. Tyvärr. Det är inget jag kan göra något åt, utan något du måste göra det själv, genom att ändra på koden under fliken 'html' på bloggens sida.

Tusen tack för dina inlägg - inspirerande :)

Lisa Aureliuss Videor

 • Lägg till videor
 • Se alla

Lisa Aureliuss blogg

KÄRLEKENS SLUTSPURT!!!!! :)))))

Upplagd den 24 September 2010 klockan 12.30 8 kommentarer

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor