Annika Andelin
  • Kvinnlig
  • Mariefred
  • Sverige
Dela på Facebook Dela

Annika Andelins vänner

  • Kim Orheden
  • Hanuah admin

Annika Andelins grupper

Mottagna presenter

Present

Annika Andelin har inte fått några presenter ännu

Ge bort en present

 

Annika Andelins sida

Profilinformation

Vad är intentionen med ditt medlemsskap? Var vänlig skriv en kort text på mellan 30 - 200 ord så att vi vet att din intention är i resonans med det vi verkar för. Tack för din hjälp.
Dela vakna tankar med vakna människor.

Annika Andelins blogg

Namaste

Upplagd den 23 November 2010 klockan 9.06 2 kommentarer

Det är en fantastisk och förunderlig tid vi lever i just nu.

Just nu känns det som om jag vandrat i flera långa evigheter både utanför och på Moder Jord och ändå vill jag ha mer tid till att förändra och skapa den verklighet som är möjlig. Jag blir så glad och så lycklig då jag möter underbara platser som denna, det är som att finna en planet fylld av ljus och kärlek efter att ha sökt genom universum länge länge efter liv.. Att få vara en del av ett uppvaknande i vår vackra värld är en… Fortsätt

Hej alla ljusvarelser!

Upplagd den 23 November 2010 klockan 8.45 5 kommentarer

Vilka fina energier det är här!
Kram

Kommentarplank (9 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 16.30 den 5 Maj 2013, Hanuah admin sade ...

Grattis på födelsedagen Annika ♥

Klockan 20.06 den 24 Februari 2012, Leif Erlingsson sade ...

Hej Annika.  Kände till denna sidan sedan förut, men när jag sökte på ditt namn och fann dig här så gick jag givetvis med. :)

Klockan 12.25 den 9 Maj 2011, Kim Orheden sade ...

forts---

Vi fick 6 barn tillsammans och 40 år. Vår kärlek var så stor, att min "Guide" oroade sig för att jag inte skulle klara hennes bortgång. Påverkade mig på många sätt....

Man ser allt så tydligt nu. Benny Roseqvist berättade om Anne-Marie, att hon i ett tidigare liv som Nunna, Helgonförklarats i Katolska kyrkan.  Hon var mycket speciell och gav kärlek till alla.

Jag har köpt en gammal segelbåt i Nyskick, helt underbar. En önskedröm sedan tonåren. Båten heter Rie, efter Anne Marie. Jag har haft kontakt med henne efter hennes död, och vet att hon finns i en annan dimension. Saknaden är så stor.  I många liv har vi hittat varandra, Om jag nu träder in i Femte dimensionen, hur kan jag få henne tillbaka? Jag ställde frågan till Richard Presser/Carolyn Evers, som kananliserar gudshierarkin. Richard har förmedlat en Chakra healing från The One - Isis.

Jag är en Cherubim med en viktig uppgift som jag lovat Fader Gud att göra, vet inte vad... men står till förfogande.

Jagf frågade om Anne-Marie, ( Skulle Jesus återfödas utan sin Maria Magdalena?)

Svare jag fick var att Anne Marie skulle återförenas med mig efter "The Acension"

JAg har underbara barn, ett underbart hus, ett tempel till Naturen, och en vacker båt.

... Men Anne Marie är ständigt i mina tankar,  allt detta sköna, har svårt att beröra mig. Här finns min Kamp.  Kanske ser du en löndörr till Ljuset... Glädjen.

Tack !   Kram  Kim

Klockan 12.20 den 9 Maj 2011, Kim Orheden sade ...

Paulo Coelo har sagt att livslång kärlek är att dela livet med någon. I 40 år gick vi hand i hand. Världen var som den var, bara vi hade varann. Så har vi levt i många liv med varandra. Gudskraftens styrning har varit så påtaglig. Jag reste till Köpenhamn i Januari 1970, för att hjälpa en väninna till Grekland pga tågstrejk i Hela Sverige. Efter att ha kört hela natten i min gamla folkvagn, Länade jag av på Castrp om morgonen, tog in på Hotelll Weber vid rådhusplatsen för att sova. På kvällen ville jag se köpenhamn innan jag återvände. Tog en Öl vid Tivoli, gick in på Ströget och Första ställe att fa lite värme i Kylan var "Exalon" ett ställe med dans. För att bli varm, dansade jag med första flicka vid garderoben, efter dansen följde jag henne till Hennes tvillingsyster Anne Marie! Hon var sjuksyster på Gentofte Amt Sygehus. Hade vägrat att följa med för att dansa, men släpades med av hennes syster och vännina.

 

Klockan 19.33 den 7 Maj 2011, Kim Orheden sade ...

Hittade ett meddelande från dig! Tack.

Jag känner mig så "konstig" för tiden, har n stor sorg att hitta ur, men förvirrad och undrande tror jag har en uppgift, men vet inte vad? Söker livsglädje, ....

Kram Kim

Klockan 7.58 den 5 Maj 2011, Hanuah admin sade ...
Grattis på födelsedagen ♥♥♥
Klockan 4.55 den 11 November 2010, Ann-Charlotte Stewart sade ...

Hjärtans välkommen till DNJV, kära Annika! Tack för att du villl vara med och stråla ditt ljus i vår nya värld! Du har en speciell nyckel som behövs för att vår livssymfoni ska bli komplett och vi är så glada för att du hittat hit till oss. Stor kram, Ann-Charlotte :)
Klockan 20.07 den 4 November 2010, Angel52 sade ...
Hejo hjärtligt välkommen kära Annika till oss här inne i värmen och allt mellan himmel och jord.Kram på Dig.
Klockan 17.32 den 4 November 2010, lars wamma sade ...
Välkommen in i värmen ock gemenskapen,Annika
 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor