Ann-Charlotte Stewart
 • Kvinnlig
 • Glanshammar
 • Sverige
Dela på Facebook Dela

Ann-Charlotte Stewarts vänner

 • Peter Persson
 • Andreas Högberg
 • Manoj
 • Leo den härdade men mjuke
 • Starlight
 • Robin
 • Ing-Marie Persson
 • kent norström
 • Yngve Rova
 • patricia tannevik
 • Nina Ivarsson
 • Karin Berglund
 • lena juhlin
 • John Carlsén
 • Christopher Mhina

Senaste aktivitet

Christin Ohlin gillade Ann-Charlotte Stewarts blogginlägg ANDLIGT UPPVAKNANDE/UPPSTIGNINGSSYMPTOM
28 Maj
Ninni gillade Ann-Charlotte Stewarts blogginlägg Vad händer bakom kulisserna - verkliga nyheter
26 Feb
Blogginlägg av Ann-Charlotte Stewart

Vad händer bakom kulisserna - verkliga nyheter

“Intel Black Out” – Intel Uppdatering (Verkliga Nyheter) av Mr. Ed – 21.1.18 INTEL Update (Verkliga Nyheter) via email – “Intel Black Out” 1/21/18Postad Av: Mr.EdDate: Sunday, 21-Jan-2018 04:44:44Bara för att ni inte kan se vad som verkligen händer … så betyder det inte att det inte händer bakom…Se mer
22 Jan
Ambrosia gillade Ann-Charlotte Stewarts blogginlägg Tvillingsjälarnas uppvaknande
22 Jan

Ann-Charlotte Stewarts diskussioner

Viktigt om nätverkets framtid! Snälla: läs och kommentera. Tack!

Startade den här diskussionen. Senaste svar av Leif Erlingsson Sep 4, 2013. 51 Svar

Arbetslösa änglar söker uppdrag

Startade den här diskussionen. Senaste svar av Ann-Charlotte Stewart Maj 12, 2014. 14 Svar

Musik

Laddar…

Profilinformation

Vad är intentionen med ditt medlemsskap? Var vänlig skriv en kort text på mellan 30 - 200 ord så att vi vet att din intention är i resonans med det vi verkar för. Tack för din hjälp.
Jag har den stora glädjen och äran att få vara den lilla människa som fick starta Vår Nya Värld. På den tiden, slutet av 2008, bodde jag i Peckham, London och var utfattig och utan riktning i mitt liv. Jag hade hamnat i London men längtade till Sverige. Jag bestämde mig för att starta en nätverk som kunde förmedla allt det jag lärt mig om sinne, kropp och själ, om upplysning, under mina irrfärder för att finna förståelse och ro. Sagt och gjort. Namnet var svårt, jag valde Vår Nya Värld först, men ändrade till det lite mer blygsamma, Den Nya Jorden Vaknar, DNJV, men i och med att jag steg av som ansvarig ledare 2013, efter vi genomgått 2012-12-21, så har nätverkets namn återgått till Vår Nya Värld. Känns bra, tycker jag. Det känns också fantastiskt att känna att nätverket lever kvar, även när jag inte är här. Det berör mitt hjärta.

Tusen tack till er alla som varit med, är med och kommer att vara med på vårt gemensamma, gudomliga äventyr.

Var hälsad och välsignad.

Kärlek,
Ann-Charlotte
Hur känner du att du vill medverka till att skapa vår nya värld? Har du några speciella talanger?
Jag är den jag är. Jag gör det jag gör. Kärlek och glädje är mina guider. Namaste
 

Vilket är ditt livs syfte?

Låt mig och mitt team hjälpa dig att förverkliga dina allra bästa drömmar

Hjärtans välkommen till min blog - jag är så glad att Du hittat hit!   

Här kan du läsa om resor, både inre och yttre; kurser, utbildningar föreläsningar och event som jag medverkar i och organiserar. 

Jag är yoga och meditationslärare. Du kan anlita mig för föreläsningar inom hälsa, personlig utveckling och avsiktlig manifestation.

Som coach och katalysator för förändring, erbjuder jag privata intuitiva, sessioner för dig som är redo att leva friskt, fritt och fullt ut.

Jag har länge drömt om att ta med nyfikna vänner till alla de fantastiska platser jag under mitt liv haft glädjen att få besöka och uppleva. Nu är det dags och förra året gick en stor dröm i uppfyllelse för mig då jag fick agera reseledare i det förtrollade landet, New Mexico, där jag bodde i tio år. Jag har fått blodad tand och många temaresor är under planering. Kom och res med mig, möt nya människor, upptäck nya platser och lär dig samtidigt något nytt i sällskap med likasinnade, medvetna och öppna människor. 

Lite bakgrund
Det är nu snart åtta år sedan,. hösten 2008, då jag startade detta forum, Vår Nya Värld. Det startades med en klar och tydlig intention. Att samverka till att skapa ett svenskt nätverk av vakna, medvetna, andliga och nyfikna själar som tillsammans manifesterar en fredlig, hållbar och vacker värld för oss alla och för de nästa sju kommande generationerna. Då, när jag satt där på min kammare i London och bloggade och längtade "hem" till Sverige kände jag inte en endaste "andlig" person i mitt hemland. Rädslan för att återigen känna mig helt ensam i andligt ödemansland var påtaglig. Panikångesten många gånger i luften. Vi väntade och såg fram emot 21 dec 2012 och Mayakalenderns slut...   Tänk vad mycket som hänt och hur många fantastiska vänner och själssyskon jag mött via Vår Nya Värld. Idag möts vi helt öppet på Facebook. Det vågade vi inte riktigt då. Visst är det härligt. Plattformen finns där. Nätverket finns där. Hur går vi vidare? 

Hur ser dina visioner och drömmar ut? 
Vad vill DU mest av allt längst inne i ditt hjärta? 

Jag letar alltid efter nya roliga mänskor att hitta på skojsiga saker tillsammans med. Det spelar inte så stor roll vad det är, men för det mesta handlar det om någon form av resa. En meditation är för mig en resa, jag får syner och fantasier och drömmer mig bort och ofta leder dessa drömsessioner till resor i verkliga livet. Gillar du också att resa? Häng med mig och upptäck nya världar. Det går att ta små steg ut i världen om man känner sig lite ovan. 

Ett första steg kanske kan handla om yoga...
För mig är yoga en livstil som handlar om en evig resa inåt för att upptäcka mig själv. Jag har utövat yoga sedan mitten av nittitalet och leder yogalektioner just nu här i Örebro, men det kan också vara på resande fot någonstans i världen. Yoga är för alla och ALLA är välkomna!   Mer info om min YOGA hittar du här.
Dröm större och ännu smarrigare
De inre resorna leder allt som oftast till resor i det yttre. Jag har rest mycket i båda sfärerna. Bott och verkat i åtta länder, på tre kontinenter. Mina barn har vuxit upp till att bli världsmedborgare, så som jag än gång drömde att det skulle vara för dem. Ni ser förresten min son, Adam, där på profilbilden. Och längst upp gottar jag mig på lyxigt spa med min dotter, Isa, när jag besökte henne sist i Albuquerque, New Mexico. New Mexico, eller det förtrollade landet som new mexikanerna själva kallar sitt land, är den delstat i sydvästra USA där jag och min famlij bodde i tio år och där barnen växte upp bland indianer och cowboys.
Lite så är det när jag och mina vänner reser och det är den världen av magi och möjligheter jag vill dela med mig av genom att bjuda in dig att resa tillsammans med oss.

Det finns oändligt med möjligheter.  Hör av Dig!  

Let's do it,
Ann-Charlotte   :)

***   ***   ***
Skype:  ann.charlotte.stewart
Facebook:  Ann-Charlotte Stewart
mail and google+:  butterflycoach@gmail.com
mobil:  +46700149161

Ann-Charlotte Stewarts Videor

 • Lägg till videor
 • Se alla

Kommentarplank (826 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 23.21 den 16 Maj 2017, Ninni sade ...

 

TACK AnnCharlotte för du startade detta forum!!! Har lärt mig mycket här. Tack för fina meddelanden och bilder!1 Önskar dig lycka, glädje och kärlek i livet!

Kraaam   Ninni

Klockan 18.23 den 31 Augusti 2015, Peter Persson sade ...
Klockan 15.01 den 23 Augusti 2015, Peter Persson sade ...
Klockan 8.28 den 21 Augusti 2015, Peter Persson sade ...
Klockan 3.23 den 21 Augusti 2015, Peter Persson sade ...

Ann-Charlotte Stewarts Bilder

 • Lägg till Bilder
 • Se alla
 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor