Ann-Charlotte Stewart
 • Kvinnlig
 • Glanshammar
 • Sverige
Dela på Facebook Dela

Ann-Charlotte Stewarts vänner

 • Awakening
 • Peter Persson
 • Andreas Högberg
 • Manoj
 • Leo den härdade men mjuke
 • Starlight
 • Robin
 • Ing-Marie Persson
 • kent norström
 • Yngve Rova
 • patricia tannevik
 • Nina Ivarsson
 • Karin Berglund
 • lena juhlin
 • John Carlsén

Ann-Charlotte Stewarts diskussioner

Viktigt om nätverkets framtid! Snälla: läs och kommentera. Tack!

Startade den här diskussionen. Senaste svar av Leif Erlingsson Sep 4, 2013. 51 Svar

Arbetslösa änglar söker uppdrag

Startade den här diskussionen. Senaste svar av Ann-Charlotte Stewart Maj 12, 2014. 14 Svar

Musik

Laddar…

Profilinformation

Vad är intentionen med ditt medlemsskap? Var vänlig skriv en kort text på mellan 30 - 200 ord så att vi vet att din intention är i resonans med det vi verkar för. Tack för din hjälp.
Jag har den stora glädjen och äran att få vara den lilla människa som fick starta Vår Nya Värld. På den tiden, slutet av 2008, bodde jag i Peckham, London och var utfattig och utan riktning i mitt liv. Jag hade hamnat i London men längtade till Sverige. Jag bestämde mig för att starta en nätverk som kunde förmedla allt det jag lärt mig om sinne, kropp och själ, om upplysning, under mina irrfärder för att finna förståelse och ro. Sagt och gjort. Namnet var svårt, jag valde Vår Nya Värld först, men ändrade till det lite mer blygsamma, Den Nya Jorden Vaknar, DNJV, men i och med att jag steg av som ansvarig ledare 2013, efter vi genomgått 2012-12-21, så har nätverkets namn återgått till Vår Nya Värld. Känns bra, tycker jag. Det känns också fantastiskt att känna att nätverket lever kvar, även när jag inte är här. Det berör mitt hjärta.

Tusen tack till er alla som varit med, är med och kommer att vara med på vårt gemensamma, gudomliga äventyr.

Var hälsad och välsignad.

Kärlek,
Ann-Charlotte
Hur känner du att du vill medverka till att skapa vår nya värld? Har du några speciella talanger?
Jag är den jag är. Jag gör det jag gör. Kärlek och glädje är mina guider. Namaste
 

Drömmer du om att bara resa iväg någonstans...

Låt mig och mitt team hjälpa dig att förverkliga dina allra bästa drömmar

Hjärtans välkommen till min blog - jag är så glad att Du hittat hit!   

Här kan du läsa om resor, både inre och yttre; kurser, utbildningar föreläsningar och event som jag medverkar i och organiserar. 

Jag är yoga och meditationslärare. Du kan anlita mig för föreläsningar inom hälsa, personlig utveckling och avsiktlig manifestation.

Som coach och katalysator för förändring, erbjuder jag privata intuitiva, sessioner för dig som är redo att leva friskt, fritt och fullt ut.

Jag har länge drömt om att ta med nyfikna vänner till alla de fantastiska platser jag under mitt liv haft glädjen att få besöka och uppleva. Nu är det dags och förra året gick en stor dröm i uppfyllelse för mig då jag fick agera reseledare i det förtrollade landet, New Mexico, där jag bodde i tio år. Jag har fått blodad tand och många temaresor är under planering. Kom och res med mig, möt nya människor, upptäck nya platser och lär dig samtidigt något nytt i sällskap med likasinnade, medvetna och öppna människor. 

Lite bakgrund
Det är nu snart åtta år sedan,. hösten 2008, då jag startade detta forum, Vår Nya Värld. Det startades med en klar och tydlig intention. Att samverka till att skapa ett svenskt nätverk av vakna, medvetna, andliga och nyfikna själar som tillsammans manifesterar en fredlig, hållbar och vacker värld för oss alla och för de nästa sju kommande generationerna. Då, när jag satt där på min kammare i London och bloggade och längtade "hem" till Sverige kände jag inte en endaste "andlig" person i mitt hemland. Rädslan för att återigen känna mig helt ensam i andligt ödemansland var påtaglig. Panikångesten många gånger i luften. Vi väntade och såg fram emot 21 dec 2012 och Mayakalenderns slut...   Tänk vad mycket som hänt och hur många fantastiska vänner och själssyskon jag mött via Vår Nya Värld. Idag möts vi helt öppet på Facebook. Det vågade vi inte riktigt då. Visst är det härligt. Plattformen finns där. Nätverket finns där. Hur går vi vidare? 

Hur ser dina visioner och drömmar ut? 
Vad vill DU mest av allt längst inne i ditt hjärta? 

Jag letar alltid efter nya roliga mänskor att hitta på skojsiga saker tillsammans med. Det spelar inte så stor roll vad det är, men för det mesta handlar det om någon form av resa. En meditation är för mig en resa, jag får syner och fantasier och drömmer mig bort och ofta leder dessa drömsessioner till resor i verkliga livet. Gillar du också att resa? Häng med mig och upptäck nya världar. Det går att ta små steg ut i världen om man känner sig lite ovan. 

Ett första steg kanske kan handla om yoga...
För mig är yoga en livstil som handlar om en evig resa inåt för att upptäcka mig själv. Jag har utövat yoga sedan mitten av nittitalet och leder yogalektioner två gånger i veckan, måndagar och torsdagar, 18.00 - 19.30. Just nu här i Örebro och Glanshammar, men det kan också vara på resande fot någonstans i världen. Yoga är för alla och ALLA är välkomna!   Mer info om min YOGA hittar du här.
Dröm större och ännu smarrigare
De inre resorna leder allt som oftast till resor i det yttre. Jag har rest mycket i båda sfärerna. Bott och verkat i åtta länder, på tre kontinenter. Mina barn har vuxit upp till att bli världsmedborgare, så som jag än gång drömde att det skulle vara för dem. Ni ser förresten min son, Adam, där på profilbilden. Och längst upp gottar jag mig på lyxigt spa med min dotter, Isa, när jag besökte henne sist i Albuquerque, New Mexico. New Mexico, eller det förtrollade landet som new mexikanerna själva kallar sitt land, är den delstat i sydvästra USA där jag och min famlij bodde i tio år och där barnen växte upp bland indianer och cowboys.
På väg ut i världen
Älskar du, som jag, att resa?  Både på insidan, i mina drömmar, och på utsidan, IRL. Både i miljön allra närmast mig, här hemma i Närke, men det kan lika väl handla om ett äventyr i en regnskog i Amazonas med en mystisk shaman. Omgiven av den fuktiga djungelns alla otänkbara livsformer eller uppe i bergen på upptäcktsfärd bland uråldriga tempel. Eller varför inte en kamelkaravan för att besöka en maharaja någonstans i Indien? Eller ett par nätter på Pragues bästa hotell, med fri tillgång till spa avdelningen? Fira med bubbel mellan äventyren... drömma upp nästa äventyr... en magisk trädgårdsresa till England... i Harry Potters fotspår... kan lika gärna sluta med en whiskey provning och en privat fotosession med Loch Ness monstret. 

Lite så är det när jag och mina vänner reser och det är den världen av magi och möjligheter jag vill dela med mig av genom att bjuda in dig att resa tillsammans med oss.

Det finns oändligt med möjligheter.
Är du en livsnjutare? Drömmer du om mer frihet?

Drömmer du kanske om en helt ny livsstil?

Är du in en fas i ditt liv där du vill ge tillbaka till människor som har det sämre ställt än du? Vill du jobba som volontär för en bättre värld, men ändå lyxa till det femstjärnigt emellanåt? Det ena utesluter inte det andra. Man kan ha båda världarna. 

Låt dig inspireras på FB av några olika möjligheter
Endast medlemmar kan se priserna som är speciellt upphandlade till oss, nu över 700,000, resemedlemmar världen över. Generellt kan sägas att våra priser ligger 30-60% lägre än andra bolag. Dessutom får du kickback på alla resor du beställer.
Det finns mängder av resor och upplevelser att välja på och det läggs upp flera nya VARJE VECKA.
En del av oss vill mest bara koppla av och lata oss på en strand någonstans långt bort från vardag och stress när vi reser. Andra gillar äventyr. Vi har något för alla smaker: matlagning, whiskeyprovning, bo på slott, fotboll, bilracing, skidåkning, safari, dykning, fiske, konserter och mycket, mycket mer. Och det blir bättre: du söker och bokar dina resor enkelt på din egen personliga bokningssajt med allt på samma sida – SUPERSMIDIGT.
Som medlem får du din helt egna och personliga, onlinebaserade bokningssajt där du bokar alla dina Drömresor och dessutom reguljära flygstolar, hotell, kryssningar, egen lägenhet, aktiviteter och hyrbil. Allt finns där och behöver du hjälp så finns en live chat med supertrevlig, professionell och hjälpsam personal. Välkommen att kika på min bokningssida.
Allt kan självklart skötas genom vår nya, coola app. Ladda ner Dreamtrips appen och kolla själv. Där kan du inte bara se alla Drömresor, du kan också bjuda in och bli vän med andra som gillar drömresor, du kan lägga upp bilder och videor, precis som på FB.  Börja drömma och skapa din Bucketlist nu och se vem som ska åka med dig på nästa trip till Katmandu.
Som medlem erbjuds du flera olika prisgarantier och bästa service. Här är ett exempel: om priset för ditt flyg eller hotell sänks efter din bokning så känner en sökmotor av det ända fram till 2 timmar innan avgång och du får tillbaks mellanskillnaden på ditt kort. Alla resebyråsajter har dessa ned- och uppgångar i pris, men de ger inte tillbaks till sina kunder om priset skulle gå ner utan behåller mellanskillnaden själva.
Som medlem i vårt reseföretag får du alltså tillbaka pengar om priset går ner och mellanskillnaden går tillbaka till dig som är medlemskund! 
Rese- & upplevelsemedlemskapet i livsstilsklubben gäller för dig och din familj och en vän. INGA FÖRNYELSER varje år som många andra medlemskap har. Du kan gå ur när du vill, självklart. Men mitt tips är är att öppna upp hjärtat för något helt nytt. Det jag har delat så här långt är bara lite av allt det vi har att erbjuda i denna klubb. Använd ditt medlemsskap flitigt, res, bjud dina vänner på en lyxig middag, träffa nya vänner, lär dig om nya kulturer och framför allt, NJUT av alla fantastiska resmål och upplevelser världen över.
Tveka inte att ta kontakt för att få en presentation! Jag menar det. Vi kan höras via nätet, Skype, google+, FB messenger eller mobil. Självklart via e-mail eller så meddelar du mig här på VNV!
Vill du gå med direkt? Klicka här!!
Genom ditt medlemsskap har du exklusiv möjlighet att boka in dig på inspirerande hälso- och träningsresor med extra förmåner. Jag kommer kontinuerligt att lägga ut lockande erbjudanden här på bloggen. Vad sägs om att yoga med mig på Kreta? Boka in veckan före midsommar: 11-18 juni så har du chansen att få resa och pysslas om av mitt underbara dreamteam. Boka din plats redan idag:  Boosta din inre gudinna och feminina sida på Kreta!

Nyfiken?  Det hoppas jag!!  Hör av dig så berättar jag mer om världens bästa livsstilsklubb. Jag är övertygad om att du kommer att älska detta lika mycket som jag gör.

Här till vänster ser du några av mina härliga vänner och kollegor när vi var och firade på Café New York i Budapest. Det ska va guldkant på livet! 
Vår devis är - inte för inte: FUN, FREEDOM AND FULFILLMENT!

Håll ögon och öron, och framför allt, hjärta och sinne öppet.
Det vankas mycket gott och endast det bästa är gott nog.

Prata med mig, låt oss hitta lösningar tillsammans. Livet är för kort för att vänta. Kom med på äventyr med mig och mitt team!
Jag ser så fram emot att höra av dig!

Let's do it,
Ann-Charlotte   :)

***   ***   ***
Skype:  ann.charlotte.stewart
Facebook:  Ann-Charlotte Stewart
mail and google+:  butterflycoach@gmail.com
mobil:  +46700149161

Ann-Charlotte Stewarts Videor

 • Lägg till videor
 • Se alla

Kommentarplank (826 kommentarer)

Du måste vara medlem i Vår Nya Värld för att lägga till kommentarer!

Gå med i Vår Nya Värld

Klockan 23.21 den 16 Maj 2017, Ninni sade ...

 

TACK AnnCharlotte för du startade detta forum!!! Har lärt mig mycket här. Tack för fina meddelanden och bilder!1 Önskar dig lycka, glädje och kärlek i livet!

Kraaam   Ninni

Klockan 18.23 den 31 Augusti 2015, Peter Persson sade ...
Klockan 15.01 den 23 Augusti 2015, Peter Persson sade ...
Klockan 8.28 den 21 Augusti 2015, Peter Persson sade ...
Klockan 3.23 den 21 Augusti 2015, Peter Persson sade ...

Ann-Charlotte Stewarts Bilder

Laddar…
 • Lägg till Bilder
 • Se alla
 
 
 

© 2017   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor