Information om detta nätverk

Vår Nya Värld är ett nätverk för andliga människor som vill utbyta kunskaper och erfarenheter, och som vill samarbeta med varandra för att skapa en ny och bättre värld.

Detta forum har skapats som ett resultat av en känsla, ett nytt medvetande som uppstått inuti vårt kollektiva hjärta. En dröm om fred, enhet, villkorslös kärlek, acceptans, respekt och en väg för oss alla att hitta hem. Att hitta en plats där vi känner oss trygga, älskade och accepterade precis som vi är. Den här är en mötesplats för oss alla som känner och vet att djupt inuti har vi alla någonting gemensamt. Att det längst inne finns någonting som förenar alla människor, oavsett hudfärg, kulturell bakgrund, religion, politik, ålder, kön, ras...

Detta forum finns för oss alla som har en intention att tillsammans skapa en hållbar framtid inte bara för oss som lever nu, utan för de nästkommande sju generationerna... och ännu fler.

Vi är dem som vi väntat på och vi är arkitekterna för denna nya tid.


Vi är här för närvaro och enhet i vårt kollektiva hjärta och sinne. Vi är här för att hjälpa varandra, oss själva, vår jord och alla hennes innevånare. Vi är här för att stimulera fullt självuttryck och frihet i resonans och harmoni.

Vi är här för kärlek, uppskattning, support och för det högsta goda. Välkommen till vårt kollektiva hjärta och den mänskliga familjens återuppvakande. Vi är vägvisare och bär med oss budskapet om Födelsen av Den Sjunde Nya Gyllene Tiden - för oss människor och för vår planet. En del av detta budskap och denna vision är hur vi, individuellt och tillsammans, kan skapa en modell, en vision, av en ny värld så att vi alla kan hela oss själva och vår planet och fortsätta vår resa genom universum och mot vårt fulla kollektiva uppvaknande och spirituella upplysning. När vi ändrar vår attityd och väljer på ett nytt sätt är vi hemma på vår jord -- på ett ögonblick.

Hemma här på vår jord- en plats där alla har tillräckligt. Mer än tillräckligt. Med kärlek. Med frisk luft, friskt vatten, med ljus, med frid, med frihet, med näring, med möjligheter till fullt självuttryck. Med lycka och glädje. Där alla har ett hem och känner sig hemma. Där alla har vad de önskar sig i sina hjärtan. Där drömmar blir uppfyllda. Där mirakel sker varje dag. Där vi tillsammans skapar mening och mål, för varje individ och för oss alla. Vi är alla på väg hem. På väg hem mot Himlen på jorden!

Vi är alla värdar och ansvariga för denna nya verklighet och hur vi vill ha den. Det är just det detta uppvaknande handlar om. Vad vill vi innerst inne i våra hjärtan och varför?

Längst inuti kärnan av vårt kollektiv finns en stor pyramid och ett hjärta av diamantens dubbla ljus, vår kollektiva Merkaba. Den finns där både som ett kollektivt center av medvetande men har också individuella delar och grupper för alla övertygelser och trosformer som värderar fred, harmoni och hela mänsklighetens upplysning i samklang med vår planet.

Vi har, alla tillsammans, givits denna mission att utföra detta verk, att väcka upp vårt inre gudomliga jag och att dela med oss av detta meddelande till Världen. Det spelar ingen roll vem jag eller du är i den yttre världen av personlighet eller ego. Det här handlar om vårt Sanna Jag och vad vi är och alltid varit längst inne och vad vi nu kollektivt kommer ihåg att vi innerst inne är. Det här handlar om ett förenande av vår Sanna Själ och Ande och Själsgrupper, ett förenande i former och uttryck som vi själva väljer och namnger.

Välkommen att bli medlem och skapa din egen sida här om det känns rätt i ditt hjärta. Gör din sida personlig genom att lägga till bilder, text, videor, bloggar. Berätta hur din nya värld ser ut och vad du önskar dig.

Ja, följ ditt hjärta - var fri. Lita på din gudomliga intuition. Experimentera och framför allt - ha roligt!

Välkommen hem, kära vän, vi är så glada att ha dig här!

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor