8 december, 2012.

Orginal: http://exopolitics.org/?p=732 (inkl. video på en del av uttalandet)

Rysslands premiärminister hävdar att filmerna Män i Svart skildrar en verklig hemlig organisation som övervakar utomjordingar som lever bland oss.

Fredagen den 7 december gjorde den nuvarande ryske premiärministern och tidigare presidenten, Dmitrij Medvedev, några häpnadsväckande kommentarer till reportrar när han inte var i sändning men medan hans mikrofon fortfarande var påslagen. Han fick frågan om presidenten får ta emot några hemliga filer om utomjordingar under sin mandatperiod. I sitt svar anförtrodde Medvedev att utomjordingar inte bara besöker Jorden utan att en del faktiskt lever bland oss. Han gick ännu längre genom att säga att Hollywood-komedin, Män i Svart, som skildrar ett hemligt regeringsorgan som övervakar utomjordingar på Jorden, är hämtat från verkligheten. Fastän kommentarerna verkar vara lekfulla svar på en reporters fråga vid sidan om, väcks frågor om exakt hur mycket sanning som Medvedev avslöjar. Även om Medvedevs svar gavs vid sidan om TV-sändningen, utan att han inser att hans mikrofon fortfarande var på, antyder de och ger anledning att påstå att utomjordingar inte bara besöker vår värld, utan till och med lever bland oss.

Efter att ha avslutat en TV- intervju med fem TV-reportrar, fortsatte premiärminister Medvedev att svara reportrarna och gjorde några kommentarer när han inte var i sändning utan att inse att mikrofonen fortfarande var på. Hans kommentarer var då mer rakt på sak beträffande hans verkliga inställning till den senaste politiska utvecklingen i Ryssland, där myndigheterna verkar göra litet som de vill. Han tillfrågades sedan av en reporter om "presidenten får ta emot hemliga filer om utomjordingar i anslutning till att han tar emot den portfölj som behövs för att aktivera Rysslands kärnvapenarsenal.”

Medvedev svarade: ”Tillsammans med portföljen med nukleära koder får landets president ta emot en särskild "topphemlig" mapp. Denna mapp innehåller helt och hållet information om utomjordingar som besökte vår planet ... I anslutning till denna överlämnas en rapport om den mycket hemliga secret service som utövar kontroll över utomjordingar inom vårt lands territorium... Mer detaljerad information i detta ämne kan ni få från en välkänd film som heter Men In Black ... Jag kommer inte att berätta hur många av dem som finns bland oss eftersom det kan orsaka panik.”Medvedevs kommentarer är inte första gången som en framstående rysk tjänsteman i samband med TV-intervjuer har uttalat sig om utomjordiskt liv. I en extraordinär TV-intervju, som sändes i maj 2010, hävdade chefen för den ryska republiken Kalmykia, Kirsan Ilyumzhinov som också var ordförande i Världs-schackförbundet (World Chess Federation), att han 1997 togs upp från sin takvåning ombord på ett utomjordiskt skepp. Ilyumzhinov hävdade att de utomjordingar han mötte var mänskliga (humanoider). De gav honom en rundtur i sitt skepp och till och med tog honom till en annan värld.

Det har länge förekommit uppgifter om att inte bara har utomjordingar besökt vår värld utan de har faktiskt levat bland oss. Ett väl dokumenterat fall i Italien, som kallas Amicizia (Vänskap), visade att mer än 100 personer, däribland höga offentliga tjänstemän, hade träffat en grupp utomjordingar med baser på den italienska halvön och i Adriatiska havet under en period på 22 år, från 1956 till 1978. Det är viktigt att säga att dessa utomjordingar i hemlighet övervakades av Nato myndigheter som inte ingrep när privatpersoner mötte dem och försåg utomjordingarna med förnödenheter. Amiciziafallet, om det var äkta, tyder på att något liknande det officiella organ som beskrivs i filmerna Män i Svart skapats för att övervaka utomjordingar på jorden och är baserade på fakta. Visst verkar det som att premiärminister Medvedev anser att ett sådant "hemligt speciellt organ" existerar.

Även om man kan hävda att Medvedev gav ett lekfullt svar vid sidan om på en fråga från en reporter, tyder hela sammanhanget på att hans kommentarer utanför sändning var uppriktiga inom en rad ämnen, inklusive utomjordiskt liv. En trolig dementi är vad man kommer att tänka på, när man försöker analysera Medvedevs uppriktiga kommentarer utanför sändning. Detta väcker också den spännande konspirationstanken att Medvedevs kommentarer var planerade i förväg för att avslöja fakta för den ryska allmänheten, men att myndigheterna ännu inte officiellt kan tillkännage för världen att utomjordingar lever bland oss.Det är tillåtet att inkludera utdrag ur artikeln på webbplatser och e-maillistor om originallänken bifogas.

Översättare: Inga och Cagga Levander

Visningar: 229

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor