Men innebär det att för att det finns bilder på nätet så är det sant, som det stog i inledningen till den här gruppen? Ja har länge varit livrädd för utomjordingar och i flera års tid drömmt hemska mardrömmar, men nu förstått att dom inte är farliga. Men tror att en viss urskillning av vad som är sant och inte på nätet behövs. Några av bilderna i beskrivningen åp gruppen är ju klara bluffar. Men det kanske iofs inte spelar nån roll? om dom är falska eller inte, dom bara las upp ändå.

Visningar: 97

Inlägg i den här diskussionen

Enligt min åsikt så är självklart inte alla bilder på nätet riktiga. Men det räcker med att en är sann för att bevisa att de finns :) Det finns både "onda" och "goda" utomjordingar, precis som människor. Dina drömmar kan ha representerat dina rädslor, eller alternativt, minnen från förra liv.
Hej Gittan.
Det finns skildringar av olika "utomjordingar" och några "de grå" har visats sig framför allt, rapporterade från USA.
De är småväxta och har försökt komma åt vårt DNA. Därav berättelser om individer som förts bort, och som uppvisat märken vid ryggraden. De Grå saknar känslor och läser tankar.
Om du läser texterna i "Wingmakers friends" intervju med Dr. Neruda. så omtalas olika "utomjordingar" några är våra vänner i den " Galaktiska freds federationen" enl. Neruda, är vi på jorden inte utvecklade nog att ingå som medlemmar utan representeras av våra vänner.
Det här är inte lätt att ta till sig, jag förstår din tveksamhet. den är också min, men det finns en vacker logik i detta.

I min andra grupp om "Kärlek och kärleken" finns spännande material av intervjuer med
Jesus, Maria Magdalena, Jesus Modern, och fader Gud.
Carolyn Evers och Richard Presser sänder intervjuerna på BBS webb radio och laddas upp på YouTube. Sök på Richard Pressser.

Själv skickade jag en fråga till Richard om mina barn och barnbarn.
Han kanaliserar (skapar en kommunikationskanal mentalt) till bl.a. Fader Gud och jag fick svar från fader gud!
Svindlande!!!! Om du tittar på YouTube http://www.youtube.com/watch?v=JwcoOVCBVF0
Hoppas det funkar! Annars sök först på Richard Presser och sen på "Children"
Var inte rädd" Var kärleksfull ... skapa ett stort kärlekshjärta runt dig, försök! så ska inget ont röra vid dig.
kram Kim
Precis. Jag tror på utomjordingar till 100%, alltid gjort så länge jag kan minnas (innan jag såg filmer om det).
Jag tror att de skapade oss. Finns mycket olika information om detta. Jag tror också att det var både "dåliga" och "bra" som haft olika delar i vår skapelse och utveckling. Jag tror också att de är här, och har varit det på olika sett sedan vår planets begynnelse. De "dåliga" har sitt syfte, och de "bra" är här för att hjälpa oss i rätt riktning. Men mest bevaka hur det går.

Det enda bevis jag går efter, är hur det känns i själen. Känns detta rätt eller fel? Jag är alltid öppen för nya möjligheter. Hittar jag ny info och det känns rätt, så tar jag till mig det och släpper eller ändrar mina gamla tankesätt.

För mig är ascension (uppstigningen till högre densitet/dimension) bara ett annat ord för evolution. Jag tror definitivt på evolutionen eftersom för mig, är det ett annat ord för utveckling. Det vår vetenskap här på jorden inte förstått än är att den viktigaste utvecklingen är den i vårt medvetande och det spirituella.

"De grå" som Kim pratar om har jag också läst en hel del om. Väldigt intressant att läsa om olika utomjordingar. Dock känner jag att jag inte kan dra alla "grå" över en kant och säga att de alla är dåliga. Jag tror inte man kan det. Det finns självklart "bra" och "dåliga" av alla. :)

Jag tror att alla kan kommunicera med fader/moder gud/källan eller vad man nu vill kalla den skapande kraften som skapat oss. Vi har alla en gnista av det medvetandet inom oss. Vissa är mer utvecklade i det men jag tror definitivt att vi alla har de förmågorna inom oss. Lika så helande krafter, telepati, telekinesis osv.
Det kan vara väldigt intressant att läsa om vad andra får till sig från olika källor. Vare sig det är "källan/gud", utomjordingar, änglar, naturväsen eller vad det nu kan vara man har kontakt med.

Såg precis videon nu och det ser precis ut som några av de ufona vi har sett i flera månader! :)
Vi har filmat de många gånger och vi har ett konto på youtube. CosmicStarTraveler heter vi där (min sambos konto)
Kolla gärna våra videos om ni är intresserade! :) Här den senaste videon: http://www.youtube.com/watch?v=x2CJ3GpLMQk

Mycket kärlek till er alla


lillemor skogqvist sa:
Det är klart att det finns mycket som är fake på nätet...det betyder ju inte att allt är det.
Jag tror faktiskt att man mottager det kognitivt olika beroende på hur sant eller möjligt man själv upplever att det kan vara..är man mottaglig för det eller ej.??
Inte så stor skillnad på detta ämne och det som Darwin förde fram på sin tid,,,vilket är mer möjligt att tro på? Jag vet att de flesta människor tror på Darwins teori, inte för att de kanske har synat den, utan för att det bara ¨är så¨
Själv tror jag mer på Ufo och vad det möjligtvis kan innebära. Kan jag bevisa det? Nä, men det är inte viktigt för mig heller.
För övrigt så tycker jag inte heller att Evolutionsteorin är så BEVISAD heller.
Nåja...här kommer ett till upplägg.
Tror ni detta är fake,,??
http://www.youtube.com/watch?v=enrvQ_78glA&feature=related
Självklart så är inte alla bilder eller filmer sanna..en del kan vara fejkade en del kan vara något som går att förklara naturligt. Att det finns utomjordingar är för mig lika naturligt som att det finns liv efter döden etc.. Jag har aldrig behövt bevis eller bli övertalad enda sedan jag var liten har jag bara känt på mig att det är så.

Hade min första fysiska upplevelse med ett utomjordiskt skepp när jag var 8 år då stod jag rakt under skeppet i staden där jag föddes i Sydamerika (Chile)och blev troligen "bortförd" konstigt nog var jag överlycklig när detta hände mitt minne är dock diffust kommer inte ihåg hur jag hamnade under skeppet exakt eller när jag kom hem heller sen på natten det är bara jag och min mor som minns att detta ens hade hänt. Min mor erkände för första gången efter 15 års tystnad och förnekelse att hon kommer ihåg lite av det hela men även hon hade ett diffust minne. Ufot jag stod under blev filmat och var på nyheterna i hela landet givetvis så försvann detta spårlöst från alla register sedan..Hade många gråa små besökare i mitt rum på nätterna i flera år sedan den händelsen med Skeppet som "tog mig. Detta är en lång historia som gjorts kort det där jag kan skriva lite mera detaljerat angående detta i ufo tråden eller i ett blogg inlägg någon annan dag. Jag har inga som helst behov att hävda mig eller försöka framstå speciel det är inget särskilt trevligt minne heller utan något som tagit mig lång tid att smälta att det hänt men jag kan dela med mig av hela historian om det finns ett intresse?

Aliens is the real deal! dom finns dom är här det är bara att acceptera det eller förneka det valet är ditt dock så kan varken jag eller någon annan säga åt dig vad som är sant lita på din intuition och känn efter i ditt hjärta :)

Jag har många intressanta video klipp på mitt Youtube konto som går under samma namn som mitt alias här på DNJV där jag och min sambo lagt upp klipp på ufon som vi filmat i flera månader ha ett öppet sinne och bilda din egna uppfattning.
Jobbar själv bla också med bilder och vet mycket bra hur det är lätt att ändra bilder. Precis allt är möjligt, då det gäller bildbehandling och det utnyttjas också till 100 % inom reklambranschen. I reklambilderna är alla rynkor och defekter borttagna, människor gjorts smalare, alla fel i kroppen är korrigerade tex flintskallighet, människor kan flytta position, alltså precis vad som helst som är möjligt görs också. Ingen reklambild är obehandlad. Så trots att en bild säger mer än 1000 ord, så kan de ljuga mycket grovt. Titta på bilder mycket kritiskt och med en nypa salt, för många bilder är något annat än verkligheten. Men det här behöver ju inte betyda att alla bilder är behandlade. Sök på tex Youtube om bildbehandlig, finns många exempel hur man kan göra. Sen skall vi komma ihåg att vissa nyhetskanaler medvetet förvränger nyheter för att uppnå något syfte.

Vad beträffar utomjordningar, så finns det antagligen av alla slags sorter. Säkert finns det i denna grupp många utomjordingar, många är inte ens medvetna om att man själv är en sk utomjordning. Troligtvis är de flesta utomjordningar som kontaktar oss jordingar, helt positiva och vill hjälpa oss inför Uppstigningen och andra saker. Om det sen är några med andra avsikter, så skall man be om beskydd av positiva krafter, så rädsla är egentligen onödig.
Mycket intressanta svar och diskussioner. tack alla! Visst finns dom, men jag tror att man ska akta sej för att tro på alla bilder på nätet som flera av er skriver. Jag är så glad och tacksam för att vi kan diskutera det här. Kärlek och ljus till er!

Det låter jobbigt och jag hoppas att du kan nån dag kan komma ihåg allting, för att du ska kunna må bra och få släppa ut det.Men som du säger, det kommer när du är redo.

Ljus och kärlek!

lillemor skogqvist sa:

Hej
Jag har också minnen, inte så mycket i bilder snarare flashar.
Fysiska ¨bevis¨ skulle kunna vara det som sjukvården fick dra ut ur min näsa.
De drog ut ett litet föremål som hade blivit inbäddat i min högra näshåla, ganska djupt in.
Det gav mig ett trauma för livet när de drog ut den.
De visste inte vad det var..?
Den dagen jag själv är redo att veta det jag behöver veta om ¨alla andra¨ den dagen kommer när den ska. Tills dess får jag nöja mig med flashar och biologiska minnen...

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor