Pengar, pengar, pengar. Vi har dem fortfarande, men ska vi ha pengar i framtiden? Behöver vi ett system för att utbyta värde oss människor emellan? Ska vi ha en enda valuta över hela världen? Ska vi helt strunta i pengar och lära oss att direktmanifestera allt det vi behöver? Kan vi ta en sånt kvanthopp eller ska allt detta ske stegvis?  Videon ovan ställer en del saker på sin spets och man kan tycka vad man vill om det som sägs. Vad tycker du?  Det är upp till oss alla att skapa vår nya framtiden. Om vi inte tar vår kraft i anspråk så tar någon annan den ifrån oss, så låt världen höra vad just DU tycker!  Tack för din medverkan och ditt medskapande av vår gemensamma och strålande framtid. Namaste :)

Visningar: 48

Inlägg i den här diskussionen

onekligen intressanta tankar du kommer med. Att manifestera vore ju Lösningen totalt...spinner vidare på den tråden. själv har jag mycket att lära.

 

Jag fråga mina föräldrar för några månader sedan: Tänk om inte pengar fanns? Tänk om vi kunde gå tillbaka och leva av naturen och bo i skogen. Jag sa jag skulle tycka det vore jätte härligt. Men för min pappa var tanken omöjlig. Allt jag sa, satte han sig emot. Jag sa det vore mysigt att bo i ett litet hus i skogen. Han sa men om du inte har el, hur ska du klara dig på vintern. Jag sa man kunde ha solel. Sen sluta vi prata om det.

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor