Information

The Secret

Allting kommer från Källan, från Universum. Ljuset är obegränsat, så är också Kärleken. Hur upplever du överflödet? Hur känner vi inför pengar i vårt kollektiva hjärta? Kan pengar vara kärlek? Kan kärlek vara pengar? Vad betyder rikedom?

Medlemmar: 38
Senaste aktivitet: Okt 27, 2016

Vi får allt vi behöver från ljuset


object width="560" height="340"> När vi förstår och accepterar att vi är ljus och att vi får all näring ifrån ljuset, då är vi helt fria. Det är bara att ta in och låta det flöda i våra kroppar. Inifrån stillheten i vårt sinne och kärleken som flödar i våra hjärtan kan vi fridfullt manifestera vårt hjärtas mest underbara önskningar. Låt visionen expandera in i kosmisk tid. Låt fjärilsjaget flyga fritt, en vinge i drömmen, en vinge på jorden. Båda vingarna förenade i det kollektiva hjärtat.

Diskussionsforum

A New Global Economic Restructuring

Startad av Ann-Charlotte Stewart. Senaste svar av Lisa LW Jun 11, 2015. 2 Svar

3 steg för uppfylla dina önskningar med tankens kraft

Startad av Ann-Charlotte Stewart Jan 23, 2013. 0 Svar

1. If you cling to the edge of the wheel you can get dizzy!

Startad av Ann-Charlotte Stewart. Senaste svar av Elin Lundqvist Burlin Dec 27, 2012. 1 Svar

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i The Secret för att lägga till kommentarer!

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 10 Juli 2013 kl. 13.11

Stuart Wilde förklarar det hela på ett utmärkt sätt:

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 18 December 2012 kl. 7.50

Kommentar av Jaana79 den 13 Oktober 2010 kl. 17.42
:)
Kommentar av FelineWisdom den 11 Oktober 2010 kl. 3.27
Tack för infon! Intressant :). Yessss vi är alla rika och har allt vi behöver!!
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 10 Oktober 2010 kl. 20.27
åttorna, eller oändlighetstecknet jag, när vi ritar dem liggande kan det hjälpa till med att integrera manligt kvinnligt, resp vänster höger hjärnhalva, så att de båda aspekterna av oss jobbar i helhet och enhet. Den stårned åttan kan användas på samma sätt för att "ta ner" himlen till jorden. As above, so below. Ett säkert sätt att lära sig mer om själva manifestationsprocessen och attraktionslagen. Känner mig RIIIIIK - precis NU. ÄR RIIIIK just NU!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaooooo....
Kommentar av Jaana79 den 10 Oktober 2010 kl. 16.17
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!! :)
Kommentar av FelineWisdom den 10 Oktober 2010 kl. 15.29
Jag målade alltid liggande 8:or som liten. Jag kunde sitta i timmar och måla en massa av dem. Jag blev påmind om det när jag såg denna gruppen :)
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 20 September 2010 kl. 7.43

Och bara för att du delade med dig av den känslan så kickade du igång mig också, Jaana! Härligt att se dig och igen och TACK för den FRIA ENERGIN du gav mig. Nu sitter jag här med ett leende igen och kommer helt plötsligt ihåg vad det är som är viktigt här i livet. Kärlek och glädje!
Kommentar av Jaana79 den 20 September 2010 kl. 7.20
Känner mig så fri härinne! Så härlig energi, gränslös. Underbart! Jag hade tappat hoppet om frihet....
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 22 Juli 2009 kl. 17.16
Du är bra gullig Du! Tack, det värmer och jag strålar lite till! Så mycket som vi strålar kommer folk att bli bländade snart. Klackarna i taket!!

det gick bra med fotograferingen, fast jag var inte helt avslappnad, men so what.. Lite ska väl Gud ta hand om också ;-) och det blir ännu bättre nästa gång... fast då ska jag nog ta mig ett glas vin innan...lol

Intervjun handlade om hur det är att komma tillbaka till Sverige efter att ha bott länge utomlands och hur jag ser på vårt land från mitt perspektiv. Det blev egentligen i stort sett min historia, mitt liv och lite om hur jag vill gå vidare med alltihop. Det blev en jättebra inteervju, kanske jag ska lägga upp den här redan nu...? Det är en rätt hygglig bio, så det kan ju vara lite kul för den som är intresserad. :-) mera kramar!
 

Medlemmar (38)

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor