Information

Mu Lemurien

Mu och Lemurien var en förtollad tid då vi alla var i vår fulla kraft. Nu har vi alla möjligheten att återigen uppleva Mu med vår fysiska kropp allteftersom den evolverar och vibrerar i full harmoni. Vad kommer du ihåg från Mu? Berätta.

Medlemmar: 26
Senaste aktivitet: Feb 21, 2015

MUA som Sky Woman berättar

MUA, är ett urgammalt Tahititskt ord som betyder Den Första Begynnelsen och Före Allt Annat. Minnen från det uråldriga Lemurien eller Lamu, finns kodat i detta ord.

Det finns också en djupare betydelse av ordet MUA som passar bra för den tid vi nu upplever på vår jord. MUA står för början av en ny stor era. Den första fasen av vår nya MUA pågår under 2009 med födelsen av en Ny Matrix för En Sann Kärlek.

Tidigare MUA perioder har inkluderat Födelsen av Solen och Månen, Tidens Begynnelse och skapandet av varje ny värld, som till exempel den som föddes efter Den Stora Floden och de tider som Hopi indianerna berättar om. Den MUA som börjar 2009 kommer till sitt slut 2011 till 2012, när Maya och Inka kalendrarna båda går över till sina nya begynnelsepositioner.

Diskussionsforum

ESPAVO

Startad av Ann-Charlotte Stewart. Senaste svar av Ann-Charlotte Stewart Dec 31, 2010. 5 Svar

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Mu Lemurien för att lägga till kommentarer!

Kommentar av lars wamma den 4 December 2011 kl. 21.04

visst vill man att det skall hända saker gunbritt-längtan e ju stor-men vi skall ju inte tro på allt som presenteras-var inte orolig.det hem vi längtar efter finns inom oss

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 4 December 2011 kl. 20.56

Jag stannar här :)

Kommentar av lars wamma den 4 December 2011 kl. 20.16

Jag tror ju inte vi har hamnat på jorden för att bli evakuerade-hissen uppåt får vi nog ta å motorisera själva

Vad andra websajter skriver å infon som kommer utifrån bör man ta med en nypa salt-lemuria sitter inne med högre visdom än att profetera sig på detta sättet

Kommentar av lars wamma den 23 Juni 2011 kl. 10.42
Kommentar av JA den 4 September 2010 kl. 4.58
Kommentar av Månstjärna den 23 Juni 2010 kl. 1.03
ja och visst är det mycket spännande möten nu som sker. Ha en god natt A-C. kramis
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 23 Juni 2010 kl. 0.43
Tack för info, Diddi. Akashia krönikan. Suvve, nu vet jag!

Jag har också kollat på google earth över nord och sydpolen och stora delar var gömda. hmmm såg dock en hel del stora sprickor och öppningar i isen över antarktis. spännande allt som händer nu.

Och visst är det så, MÅnstjärna, vi har alla nycklar för varandra. En del har större nycklar, andra mindre, men det finns något ovärderligt i varje möte. Det gäller att hålla sinne och hjärta öppet, öppet, öppet!!

varma, glada sommarsolståndskramar,
a-c
Kommentar av Månstjärna den 23 Juni 2010 kl. 0.25
du behöver inte känna dig som en idiot guardian of love, det du inte minns i dag kommer du att minnas "i morgon" (symboliskt). Vissa saker du har i dig i dag är saker som du kanske inte tänker på att det faktiskt sitter kvar som cellminnen från förr. Ju längre fram vi kommer så kommer det klarna mer och mer. Jag har funnit flera delar av min familj jag hade på Mu och som lever här på jorden i dag. Jag hade många syskon och jag har funnit min mor som i dag bor i Arizona. Även min tvillingbror jag hade i det livet bor i Usa. Det viktiga i dag är att vi länkar samman och väcker cellminnen hos varandra, vilket jag har gjort med mina syskon och mor från den tiden. Vi gör ljusarbeten tillsammans från olika ställen i världen i dag, vilket väcker liv i energier som behövs för att förbereda oss för det som komma skall. Därför ser jag den här sidan som något väldigt viktigt. Vi behöver väcka varandras kunskaper. Som Ann-charlotte skriver så är ovillkorlig kärlek nyckeln till det vi alla söker i den här världen. Balans i harmoni . Uppstigning energimässigt.
Varmaste kramen fylld med kärlek till er alla
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 22 Juni 2010 kl. 13.45
I det Akashiska Bibilioteket (jag vet faktiskt inte vad man kallar det på svenska, på engelska heter det The Akashic Records) där finns allt som någonsin hänt, händer eller ska hända, i alla dimensioner, allt som någonsin upplevts, upplevs och kommer att upplevas av människor.

När vi når/nått ett visst tillstånd i vårt medvetnades hågkomst av vilka vi är, dvs en hög frekvens av kärlek och avslappnad tillit och glädje, då kan vi gå in där och plocka ut vilken information vi än vill ha.

Kärleken som finns inne i hjärtat är nyckeln.

I det akashiska biblioteket finns tillgång till vars och ens genifrekvens. Det är så som mänsklighetens största genier som Hypatia, Mozart, Einstein och så många andra, kan/kunde göra det de gör. De går in och tar direkt ut koderna för genialitet. Det kan vem som helst göra som släpper all rädsla och lever i ett tillstånd av ren kärlek och glädje.

Kryon är en fantastisk guide och jag upplever att nästan allt, om inte allt jag läst i Kryon böckerna har infriat sig. Kryon kallar vadjag beskrivit ovan för "Mining the Akashic Records".

En modern guru, den amerikanske munken Burt, kallar det för Quantum Jumping. En enkel och fantastiks metod för att hitta H.E.M. Allt sker i ett meditativt tillstånd där hjärnvågorna stillats till från beta, ner till alfa eller theta.

Det finns åtskilliga metoder för att göra detta ganska enkelt. Guidad meditation eller hypnos är till stor hjälp för alla som vill nå sin egen genifrekvens.

Espavo
Kommentar av JA den 22 Juni 2010 kl. 4.28
Lysnade på Kryon nyligen & enligt honom finns det en cave of creation där vi alla
går in innan vi inkarnerar här & lämnar en "imprint of all we are " Dvs all information om vad vi gjort och så vidare finns sparad i " the crystal cave" i moder jord. Syftet är att andra som behöver det kan gå & se vad vi gjorde för fel!..låter logiskt
M

en vem vet något igentligen ? allt vi vet är det dom de säger ..vill man verkligen veta får man leva det :)
 

Medlemmar (26)

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor