Postat 2010-07-28 08:54 på http://lege.net/vara-liv-aer-som-levande-konstverk/droemdata.html :

Min syster [ett av hennes forum: "Kärlekens Cirkel"] - själv en erfaren drömmare - sände mig några artiklar för en dryg vecka sedan. Av någon orsak läste jag dem först i går och i morse, 2010-07-28. En av dem var ett nyhetsbrev från David Wilcock, där han började med att "Dream Data can be taken seriously", och berättade om sin egen gedigna erfarenhet av drömdata. ["Disclosure Updates and Transcript of Coast Announcement, 10/6!", 2009-11-28.]

Jag tar själv min inre visdom på stort allvar, genom såväl de drömmar jag kommer ihåg men framför allt genom att jag sover både en och flera nätter på saken tills det plötsligt känns 'färdigt', och jag ger respons. Alltså först när jag är färdig att göra det.

I dag tänkte jag bara skriva ned några punkter jag tror beskriver iallafall den verklighet jag själv är på väg in i. För vilken verklighet du själv är på väg till kanske du själv bestämmer.

Mina egna drömmar och intuition gör mig redo att lita på David Wilcocks summering av mer än 50 drömmar kring ett särskilt underliggande tema, som han beskriver på länken ovan. Jag väljer att punkta upp denna summering ytterligare summerad och med egna reflektioner som:

  1. Ekonomisk katastrof som verkar så total att det inte ser ut att finnas någon utväg.
  2. En vändpunkt - ett blixtsnabbt sönderfall av de negativa elitstrukturerna / "den nya världsordningen", som så länge har hållit oss mentalt förslavade. Jämför med hur snabbt kontrollstrukturerna i länderna bakom järnridån upplöstes.
  3. Människorna kommer att resa sig och skapa övergripande ekonomiska reformer på en massiv skala som de flesta skulle ha ansett för otänkbar. David Wilcock talar om hjälp från en internationell koalition av länder direkt i konflikt med "den nya världsordningen". Han känner till Benjamin Fulford, som också talar om det. ["Benjamin Fulford: Weekly geo-political news and analysis".]
  4. Mycket av det internationella pyramidspelet kommer att falla samman praktiskt taget över en natt. De mest ansvariga kommer att förlora all status, kommer att bringas på knä. Enligt David Wilcock inte bara bildligt, utan konkret. Kanske de börjar be, vem vet?
  5. Enligt Wilcocks drömmar kommer de negativa elitstrukturerna att försöka skada eller förgöra en avsevärd del av världens befolkning, men mänsklighetens kollektiva fria vilja kommer inte att tillåta dem att lyckas i dessa ansträngningar. Mänsklighetens kollektiva fria vilja inbjuder inte till ett större folkmord eller till mänsklighetens död, menar han.
  6. De negativa eliterna kan se dessa omvälvningar komma. De är mycket rädda för dem då de är ostoppbara. De tror att dessa kaotiska omvälvningar kommer att inträffa för alla, men så är inte fallet, säger Wilcock. De positiva effekterna detta kommer att medföra för genomsnittsmänniskan är intet mindre än mirakulösa, skriver han.
  7. Dessa förändringar kommer att åtföljas av en mycket mer formell insikt att vi inte är ensamma i universum. Låt mig själv tillägga att detta är en insikt som många har förberetts hela sina liv för att kunna bistå medmänniskor att ta till sig utan rädsla och oro. Min syster är en, men vi är många, har jag sedan några år insett.
  8. Med kollapsen för finansieringen av hemlighetsmakeriet och de korrupta fraktionerna så blir människorna i dessa tvungna att sälja ut eller släppa ut tidigare hemlighållna nya energi-teknologier som dramatiskt kan transformera biosfären och livskvalitén på jorden inom rimlig tid. Jämför åter med Sovjetunionens sönderfall och militärer som sålde militär teknologi inklusive kärnteknologi för att de inte längre fick lön och för att kunna försörja sina familjer.
  9. De förbluffande framstegen i kunskap och sanning kommer att skapa en otrolig andlig renässans, där vi efterfrågar vilka vi är, varför vi är här, var vi är på väg.

En text min syster skickade behandlade lite bibeln och hur den negativa eliten har nytta av att kristna är fastlåsta i deras verklighet genom att man tror att det bibeln säger måste inträffa. Det kommer givetvis att inträffa om man tror att det måste inträffa... Men vi bestämmer med varje val vi gör hur vår energi används, vilken verklighet vi skapar. Följ därför dina instinkter, ditt hjärta, din intuition. Den är överordnad ditt intellekt! ["How to Fight the New World Order" by Wes Penre, 2005-01-24, 1/3 ned till hälften ned.]

Min erfarna drömmare till syster [hon finns i "Kärlekens Cirkel"] sände även texten från artikeln "The Shift of the Ages" av Joseph R. Giove, Executive Producer, Shift of the Ages film. Det står inget datum men domännamnet registrerades 2008-10-02. Han tar i artikeln upp att det sinne som är såväl andligt jordat som iallafall tillfälligtvis losskopplat från rumtidens begränsningar kan aktivera sin inneboende förmåga att vara helt närvarande och kan ha tillgång till sin fulla kreativa skaparförmåga. Han länkar till vetenskapliga belägg för att våra tankar och känslor kan ändra vårt DNA [Bruce H. Lipton], vår biologi, vår fysiologi [Joseph R. Giove] och påverka materiella föremål [The Global Consciousness Project på Princeton].

Själv har jag bloggat om Teknologistödd / datorstödd tro, Arcady Petrov "Light of eternity", också på ett tips från min syster. [Barnmorskor sökes, 2010-06-16.] Det feminina skapandet anses förresten, till skillnad från det maskulina, vara makten att skapa de ting som ligger bortom vår kontroll, men som våra hjärtan längtar efter. [Email "The Keys to Feminine Power" från "Integral Enlightenment".] Detta är den kraft jag själv söker. Jag skiter i det kontrollerbara, det maskulina. För jag söker ge ett meningsfullt bidrag till en fantastisk ny värld för framtidens generationer, ett medskapande! Blanda förresten inte ihop man med maskulint och kvinna med feminint. En kvinna kan agera maskulint och en man feminint. Vi har alla båda energierna inom oss. Jag har en annan syster som verkligen bevisar den tesen genom att fortfarande helt och fullt stödja de maskulina hierarkierna.

Leif Erlingsson
2010-07-28

Denna text läggs samtidigt ut på Intelligentsians blockering och på Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå.

Visningar: 20

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor