Ja vad tänker ni? Jorden, solen, månen, plejaderna och vår galax står på rad den 20:e maj i år. Vad kan vi vänta oss av detta?


Visningar: 115

Inlägg i den här diskussionen

Jag tror vi kan förvänta oss en speceill sorts vibration genom märg å ben å dna ock et blixtrande rensande ljus med uppgraderingar:)

Absoluta höjdpunkten just nu. En astronomisk händelse som bara sker med 26 000 års mellanrum sker nu! Håll fokus i hjärtat! Det är VI själva som bygger upp allt det Nya! Skall vi ha en Värld utan pengar, fängelser - vad annat vill vi förändra? 

Visualisera vår nya Värld sådan som vi vill ha den ♥

http://www.examiner.com/article/the-may-2012-solar-eclipse-and-plei...

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 20 maj 2012

Tag med er själva som ni är.

Vi hälsar er denna betydelsefulla dag och förenar oss med er i skapandet av en helt ny energi för er planet. Er solstjärna och centrala solen Alcyone, er måne och kära Gaia kommer att vara upplinjerade i en rak linje.

Det resulterande flödet av energi kommer att kännas i flera dagar. Ni har också känt det redan i flera dagar då upplinjering har närmat sig. NI inträder nu i tiden, energin, ljuset, som de urgamla skrev om på sina stenar. Ni inträder i tiden för uppenbarelser. Jorden kommer att föra fram bevisen till ljuset tills att det blir omöjligt att ignorera dem längre. Återigen så reflekterar era inre och yttre världar varandra. Den sanna karaktären av er varelse kommer nu i ljuset också. Den silkestunna slöjan kommer nu att falla för många av er.

Vad ni uppfattar kommer att dramatiskt börja förändras mot vad ni uppfattar kommer att vara mycket mer allomfattande och korrekt. Det kommer att öka mer och mer. Färgerna kommer att förändras. Ni kanske börjar se mer av energifälten runt alla varelser. Och många av de ting vilka ni intuitivt har uppfattat kanske blir synbara också. Om ni tycker om dessa ting och vi ser hur många av er gör så, så försök att inte använda ord som ”snurriga” eller ”tokiga” för att beskriva dem. Kom ihåg att era ord har en egen kraft. Det är bättre att säga, ”Naturligtvis, Jag visste att de vara där hela tiden”.

Det blir nu lättare att finna de med vilka ni kan prata om dessa ting. De kommer också att söka mycket efter andra. Inte alla som börjar uppleva detta kommer att vara förberedda för det. Var goda och tillåta INTE någon att säga till er att ni är tokiga eller ondskefulla. Ni behöver inte övertyga dem, men ni behöver inte lyssna heller.

Lyssna i stället på rösten som finns i ert hjärta. Om hjärtat är fritt och glatt så går det mycket bra. Om ni var ondskefulla så lovar vi er att känslan i ert hjärta skulle vara outhärdlig.

Under denna dag yrkar vi er att tillbringa så mycket tid som ni kan för att visualisera världen och livet som ni önskar skapa. Frekvensen och volymen av ljus som är tillgängligt för er att bygga med når sällan den intensitet som nu är tillgänglig. Andas in det i varje por. Dra det djupt inom er själva och modellera er framtid med dess renhet. Utför magi denna dag. Sätt er dröm framför era ögon och ge det energi med ljuset. Välj en som är viktig för er och bygg på den, eller kliv lätt igenom alla era drömmar och lys upp dem alla. Gör vad era hjärtan leder er till att göra, mina kära. När allt kommer omkring så är ni här för ni är de som behövs här. Var den personen. Tag med er själva som ni är.

Idag ökar farten på ert rullande nedför backen. Det kanske blir några gropar längs med vägen, men slutdestinationen är inte oklar. Ni åker nedför backen och ropar ”AHHHHHH” eller ni kan rulla nedför backen och skrika ”AIIIIIIIIII” , men ni kommer att komma till slutet av backen. Vi möter er där med bordet dukat för att celebrera.

Njut av denna dag till fullo, mina kära. Vi talar igen imorgon.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor