Information

Lightworkers

Lightworkers jobbar för ascension, i grupp och individuellt, här kan vi diskutera utveckling, personligt och konventionellt. Tekniker, media, övningar, och musik.

Medlemmar: 43
Senaste aktivitet: 10 Jan

Diskussionsforum

Astrala Resor i vaket tillstånd!?

Startad av Malin Lindhagen. Senaste svar av Malin Lindhagen Sep 28, 2011. 2 Svar

Jag undrar om det finns någon här som gör astrala resor i vaket tillstånd, alltså i meditation eller intuitivt? Finns det någon som får den där vita strålande punkten? Kärlek ljus och glädje Malin 

Ljusets hymn-av Malou Sundgren-Danells dotter Catherine-Denna texten är från Malou Sundgren Danells bok Energimänniskan-Den personliga ock andliga utvecklingens dimensioner-sidan 197-en underbar bok

Startad av lars wamma. Senaste svar av lars wamma Maj 6, 2011. 1 Svar

LJUSETS HYMNLuftgnistra eldvinge;på din bädd av glödande koldra din blåa tungaöver vinterkalla själarsjung,klaraste lågaljusets lovsång överaskan hos det utbrända folket; högljutt ock sprakandeock…Fortsätt

meditaionsmusik

Startad av lars wamma. Senaste svar av Barbro Jan 16, 2011. 7 Svar

Fortsätt

chakrabalansering

Startad av lars wamma Jan 12, 2011. 0 Svar

Fortsätt

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Lightworkers för att lägga till kommentarer!

Kommentar av Barbro den 14 Maj 2011 kl. 9.59
Vilken fin och enkel meditation, tack Björn!
Kommentar av Björn Fernström den 14 Maj 2011 kl. 9.23

Kroppen som livets bägare.

 

Se kroppen som livets bägare , fyll den med ren energi från jorden mörka inre, så som vatten från en källa  , ljuset från solen ,låt det blandas och du fylls av kraft och vitalitet.

 

När du sitter och andas ut kan du se framför dig hur tankar flyger till solen och känslor till jorden, när du andas in så fyller du på med ny ren energi från solen och jorden , låt det blandas runt och skrapa lagren som på en kastrull, vispa runt och andas ut och iväg med det som lossnat, en del till jorden en del till solen,  upprepa , upprepa , är det rent? för nu så andas in och bara håll andan låt varje punkt på kroppen fyllas medan du håller andan andas ut långsamt , allt i ryggraden…  fortsätt enligt eget tycke och smak.  

 

”Sitter det hårt , be om något som löser upp smutsen lite , virvla runt i kroppen , låt energin virvla runt , ungefär som du virvlar i en kastrull, flaska.”

 

Nalle kram

Kommentar av PATRIC ILAR den 28 April 2011 kl. 13.56
Tack Morningstar:)
Förstår vad du menar på ett ungefär.
Märker bland annat hur jag på distans både kan känna av t.ex min mentor & att jag kan visualisera mig till en plats.
En mycket spännande värld som jag hela tiden lär mig mer om:)
Var i ljuset:)

Patric
Kommentar av PATRIC ILAR den 27 April 2011 kl. 19.23
En liten fråga från en lekman...
Att jag har lättare & lättare att uppfatta andevärlden innebär det att jag har lättare att gå upp i högre frekvenser & därför kan känna saker?
Änglarna har jag kännt av nästan från början när jag blev medvetet öppen & kunde uppfatta andar m.m.
Var i ljuset:)

Patric
Kommentar av Catrin Bjervner den 13 Januari 2011 kl. 17.11
när jag va yngre sa folk att jag hade kattögon(gulgröna) nu är dom mer gröna.. tror jag hehe
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 13 Januari 2011 kl. 16.30

Ja, det finns fler som upplever detta med kropssförändringar. Tack, Lillemor, för att du tog upp detta superintressanta område där mycket finns att prata om.

 

Mina ögon har ändrat färg sedan länge. De har gått från allt mellan gröngråttblått till starkt guldgula. Jag upptäckte att de ändrade färg när jag var ca 20, sådär en 30 år sedan. Mina vänner berättade det för mig då. Det hände ofta efter att jag festat intensivt och fått blackouter, har haft det hela mitt liv. En form sömnstörning i mitt EEG som gör att jag ibland bara svimmar. Ofta kände jag stark kontakt med ETs/änglar när ögonen var riktigt gula och klara.  Min mamma har alltid sagt att jag har ormögon, tur att man gillar ormar, hi hi

 

När jag studerade biolelectronics berättade min lärare att när man renar sin kropp så är det vanligt att ögonen ändrar färg. Han hade upplevt många fall där personer ändrat från brunt till blått.  

 

Vi tillhör definitivt olika själsgrupper/familjer, vi kommer från olika stjärnsystem. De jag känner från Sirius har tex mer delfinformade kroppar, ganska smala axlar och är lite rundare kring magen. Ofta ljust hår och blåa ögon.

 

Jag har läst någonstans, kanalisering från Ärkeängeln Mikael, att just dessa guldgula ögon kommer att bli allt vanligare när vi blir allt renare ovh vibrerar vid en högre frekvens. Vi kommer också att bli längre. Vi kommer dessutom att ha möjlighet att välja hårfärg, i alla regnbågens färger!  Utan att gå till frissan dessutom...  bara fantasin begränsar!

 

En annan förändring som sker när man vaknar upp är att huvudformen förändras, blir längre (tänk åt Nefertiti hållet), dessutom kan man känna en fåra längst upp på huvudet/kronan genom att fontanellerna mjukas upp för att kunna släppa in mer ljus. Det hände mig för ca tio år sedan när mitt uppvaknande var som mest intensivt. Det var återigen mina vänner som berättade för mig att mitt huvud hade ändrat form. Det var lätt att se eftersom jag då var helt flinskallig på hela kroppen (Alopecia universalis).

 

Visst är det spännande. Vi håller på att evolvera till att bli en helt ny ras. Och det går så fort att man kan se det. Helt otroligt!

kraaaaaam <3

Kommentar av Catrin Bjervner den 13 Januari 2011 kl. 15.05

Vad häftigt Lillemor!!

Har inte tänkt på det själv faktiskt om det kroppsliga förändras.

Kanske kan va att ju längre man kommer i utrensingarna och utvecklingarna att även kroppen utvecklas till det utseende det är menat att den ska ha. För att kunna urskilja dig o din speciella gåva, vad du än har för gåva.

Jag tror att vi alla är änglar som utvecklas o att vi är uppdelade i olika grupper som har speciella uppdrag av moder jord o fader gud, och för att vi ska kunna urskilja oss från varann o för att man ska kunna SE på en annan människa vilka egenskaper den har, att t ex ögonen förändras. Vad har änglar för färg på ögonen? :D

 

Namaste

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 27 December 2010 kl. 12.29
Tack Mess! :)
Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 26 December 2010 kl. 22.06
Kommentar av lars wamma den 26 December 2010 kl. 20.59

 Användandet av övningen hjälper till att förbereda energikroppen för den högre laddning vi nu är kapabla att hålla och använda oss av i det dagliga livet. Som många av oss redan börjat inse, är den andliga tilldragelse vi länge sökt efter, en redan existerande verklighet i våra liv

fortsättning följer

kram

 

Medlemmar (43)

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor