Vissa är nu mitt uppe i en snabb aktivitetsprocess.De upplever tidvis besvärande och ibland oroande symtom på frekvenshöjning.VIssa dagar är processen intensiv, medan allt känns som vanligt under anra dagar.För den som inte är medveten om orsaken kan det tidvis te sig som kropp eller psyke är illa däran, men läkare kan sällan eller aldrig finna någon orsak till problemen,desto mindre något botemedel.
Den process som kropp och psyke nu går igenom är ytterst intensiv.Det är bara ett fåtal dagar som du har möjlighet att vara lika klar i huvudet som vanligt och känna dig som "vanligt".Därför är det viktare än någonsin att vara lyhörd för kroppens signaler, att vila när du känner dig trött, att handla med kraft när du  har handlingskraft och att vara uppmärksam på vilken slags närig din kropp behöver i olika faser.Det är mycket stabiliserande att vistas i naturen.
Och viktigast av allt:det finns egentligen ingenting annat att göra än att i varje stund vara så sann och ärlig mot sig själv/sin själ och sin kropp som möjligt.Det är i nuet som vi har all information som vi behöver.

SYMTOM;
1.Plötsliga och oförklarliga anfall av sömnighet, dåsighet eller mycket hög energi.Onormalt stort sömnbehov.Drömlös, mycket djup sömn, en känsla av att ha varit "helt väck".Moderskeppen och andra ljusskepp sänder oss strålar av mycket hög energi när vi kan ta emot dem.
2.Mycket svårt att fokusera och koncentrera sig under dagar i stäck, blandat med perioder av ovanligt klart fokus och stark handlingskraft.
3.Ovanligt hög eller låg kroppsvärme; t ex kraftiga svettningar på natten, känsla av att ha lätt feber, eller ha ovanligt lätt att frysa.
4.Starkare kontakt med högre tillstånd, större känsla av lugn och tillit.
5.Uttorkning, stark törst (du behöver mycket vatten)
6.Brännande känsla på huden eller i kroppen.
7.Dramatiskt ökad känslighet för vem som eller vilka som är harmoniska med den egna energin  och vilka som inte är det.Plötsligt svårt att relatera till vissa i omgivningen.
8.Snabba, ovantade och oförklarliga yrselanfall.
9."Håller jag på att bli tokig?" Ett snabbt ökande avstånd mellan upplevd inre sanning och det alldagliga dagsmedvetandets perspektiv kan göra att man, samtidigt som man upplever en aldrig tidigare upplevd styka i den inre kunskapen och existensen av det ickesedda, också kan uppleva en rädsla för att man helt enkelt har förlorat kontakten med verkligheten.Spannet vidgas kraftigt och det kan skapa en svårighet att hålla bägge perspektiven samtidigt.
10
.Plöstlig önskan att byta arbete eller göra annan form av kraftigt uppbrott.
11.Märkbart förändrade ät-vanor och/eller sov-vanor.
12.Känsla av att vara desorienterad.
13.Ofta återkommande, högfrekventa toner i örat.
14.Budskaps-drömmar.De skiljer sig från vanliga drömmar genom att de är direkt undervisning från någon av våra hjälpande utomjordiska eller icke-fysiska vänner eller från det egna jaget.Till skillnad från vanliga drömmars sammelsurium av mer eller mindre svårtolkade och flytande sammanhang är dessa drömmar lättare att komma ihåg, klarare och lättare att förstå.Budskapsdrömmar är en direkt överföring i symbolform av viktig information.
15.Du har stunder när du känner att någonting mycket stort och ljust är nära.Du kan uppleva det som en sorts stark hemlängtan, eller kanske en odefinerbar hemkänsla. 


Dessa beskrivningar kanske kan va en tröst på att du är i en förändring, och inget konstigt alls då med tanke på att en stor förändring är på gång här på jorden.
Namaste

Visningar: 1648

Inlägg i den här diskussionen

Tack käraste Angel! Kraaam


lillemor skogqvist sa:
Hej och tack!
Jag har gått och funderat om jag skulle starta en disskussion om fysiska förändringar.
Jag har det rysligt jobbigt, inte helt nytt i mitt liv men på senaste två åren har det eskalerat.
De flesta av de saker du tar upp ovan har jag sökt hjälp för och det har blivit diagnoser av både det ena och det andra-
Medicinerat mot borrelia. Avbröt den för att medicinera mot TBE vilket jag ska göra ett halvår.
Migrän, kräkningar, yrsel, sover och dricker som om jag skulle ha diabetes. Brinner på olika ställen i kroppen och
har ingen matlust, jag lever nästan på vatten och frukt.
Sen har mitt luktsinnet blivit otroligt- ingenting undgår mig medans andra inte kan känna någonting- trodde ibland att jag hade en tumör på gång...De senaste dagarna har underliga hörselkonstigheter börjat- jag kan plötsligt höra vad folk säger till varandra var de än sitter i spårvagnen..-kan nog verka både hispigt eller kul det jag skriver men det är ett mindre helvete. Jag måste flytta från min lägenhet som jag inte bott ens ett år i för det är för mycket ljud överallt och flera av mina grannar röker. Jag får stänga igen allt,,tom små ventiler i fönstren och det hjälper ändå inte. Ibland sitter jag bara och gråter och vet inte vad jag ska ta mig till. Ja ja ..jag kan fortsätta och fortsätta men det blir ingen underhållande läsning så jag låter bli. Är stolt över mig själv att jag överhuvudtaget kan släppa taget om min rädsla att lämna ut nig själv- även om det ¨bara¨ är på social webb.
Tack för ditt inlägg. Känns lite bra att någon har en uppfattning om vad man går igenom...om det nu är av den anledningen...hur ska man veta..Tack

Önskar jag kunde ge dig en riktig kram, Kim
Oj då... Jag som bara tyckte jag var slö, du vet alla borden, måsten.. men man måste ingenting!
I går vilade jag mig.... gick en promenad med min dotter och ...
Det kan kännas som man kastat bort en dag, ändå så skönt att finnas i den inre världen.

Kram Kim
Tack för att du delar med dig, kära lillemor. Det är stort att ta det steget att lämna ut sig till hela universum, för det är precis det som händer här inne i den trygga famn som vi tillsammans skapar i det kollektiva hjärtat. Den kontakt vi har på nätet är precis lika stark och viktig som IRL. Ibland kanske ännu starkare. Vår själar möts genom detta medium och som vi har lärt oss genom erfarneheten: delade smärtor halveras eller försvinner helt... och delad glädje fördubblas och expanderar. Du har många vänner här. Vi är många som vandrat i dödskuggans dal och lididt alla helvetes kval, så förståelsen finns här för dig. Ja, det finns så många som banat väg och nu räcker dig sin hand om du skulle vilja. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt. Kramar dig, kära ljussyster, av hela hjärtat! A-C

lillemor skogqvist sa:
Hej och tack!
Jag har gått och funderat om jag skulle starta en disskussion om fysiska förändringar.
Jag har det rysligt jobbigt, inte helt nytt i mitt liv men på senaste två åren har det eskalerat.
Jaaaaaaa, massa kraaaaamar! pirr, pirr :)


lillemor skogqvist sa:
Ljuva ord och balsam för själen. Det blir till ett lyckopirr, Tack
Hittade klippet på YouTube---

http://www.youtube.com/watch?v=he5KsK7egX0&feature=related
kramar Kim
Hej Lillemor, ja när jag fick veta detta i lördags på en kurs jag var på (Rise Up) så tänkte jag att detta måste jag sprida ut bland alla jag kan hjälpa.För man hör ju hur många som helst som klagar över olika symtom som de inte blir av med.Känner med dig, ja det är inte lätt att få hjälp när det är som det är med vår sjukvård heller.....de ser inte hela människan, utan delar upp den i olika delar och så får man söka efter den läkare som har hand om just den specifika kroppsdelen.Nej man måste se till helheten.....men har du provat att söka upp någon med alternativ inriktning?De är många gånger mer kunniga på symtom....naturläkare t ex?
För även om man nu vet att det kan va dessa symtom på energihöjningar i universum, så vill man ju ha lindring eller slippa besvär som du nu har med bl a lukt, smak, hörsel....det går ju över av sig själv, om jag har förstått det rätt...men hur lång tid man kan känna sig dålig det vet jag inte?....ska höra efter på lördag...så jag återkommer i den frågan...
Åh ja Kim du ska tillåta dig att njuta så mycket du bara kan, nej det finns inga måsten ....det är vi själva som sätter ribban.Huvudsaken är att du själv kan känna dig nöjd med din dag och det hade jag gjort.Underbart att umgås och bara vara.
Tack AC, det är så härligt att få dela med sig och hoppas att någon kan känna sig lugn i detta virrvarr av energier.
Kramar
Stora goa kr
Här är en ganska bra beskrivning/förklaring på höjningssymtom.
http://il.youtube.com/watch?v=ZQtba-XDvgQ

Kramar!
//Magnus

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor