Andliga Boktips

Information

Andliga Boktips

Hej och Välkomna hit.

Här kan vi alla skriva om de andliga böcker vi läst och vad vi tyckte om dessa. Samt tipsa andra vilka böcker vi tycker är bra. Ler :)

Medlemmar: 3
Senaste aktivitet: Dec 29, 2016

Diskussionsforum

Vad läser du helst om?

Startad av Lisa LW. Senaste svar av Lisa LW Dec 29, 2016. 1 Svar

Vad för typ av andliga böcker läser du helst? Vad handlar de om?Vill du dela med dig?Fortsätt

Taggar: bok, böcker, andliga, om, handlar

Vilken är er andliga favorit bok?

Startad av Lisa LW. Senaste svar av Lisa LW Nov 28, 2016. 1 Svar

Vilken är den bästa andliga bok du läst någon gång?Som du bara älskar?Nyfiken.Fortsätt

Taggar: andlig, bok, favorit

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Andliga Boktips för att lägga till kommentarer!

Kommentar av Lisa LW den 29 December 2016 kl. 21.50

Jag har nu läst boken Hjälten av Rhonda Byrne. Den var jätte bra. En bok jag gärna läser igen. Den beskriver en inre karta, en inre resa för att hitta vår livsuppgift. Att vi alla kan utför storverk, med de resurser vi nu har.

Hon är författaren till filmen The Secret, som handlar om The Law of attraction, hur man drar till sig det man visulerar eller fokuserar på, eller hur man drar till sig det man vibrerar, dvs det du sänder ut, drar du till dig.

Hjälten, var jätte bra och den rekommenderar jag verkligen. Och den finns även på svenska, om du har lite svårt att läsa på engelska.

Kommentar av Lisa LW den 28 November 2016 kl. 0.20

Jag har nu nästan läst klart hela Goddesses and Angels av Doreen Virtue. Den handla om Doreen Virtues andliga liv, med möten av Gudinnor och innehåller också ett uppslagsverk med gudinnor. Den var jätte bra. Jag läste den som e-bok på mobilen. Man laddar ner en app från Adlibris som heter Adlibris letto och läser den på mobilen. Gick jätte bra. Passar bra för dem som är lite trötta av sig.

Kommentar av Lisa LW den 28 November 2016 kl. 0.19

Jag har tidigare läst och läser nu om den igen, nämligen boken Love from Heaven av Lorna Byrne, den är också bra och i den berättar Lorna att hon ser kärleks energin och berättar i boken om hur viktigt kärlek är för oss alla, både i syskonrelationer, kärlek till sina barn, djur, föräldrar och till jorden etc. Lorna säger att 90% av vuxna har gömt deras kärlek inuti och att ett järnband finns runt mångas bröst. Lorna berättar mer hur vi kan frigöra denna kärlek. En bra bok som jag gillar mer och mer. :)

Kommentar av Lisa LW den 28 November 2016 kl. 0.19

Jag har flera gånger läst boken Arcangels 101 av Doreen Virtue och den är superbra. Den är så vackert gjord, med så många vackra bilder och text om 15 ärkeänglar, bla Ärkeängel Mikael, Ärkeängel Raphael och Ärkeängel Gabriel mfl. Denna bok rekommenderar jag verkligen!! Och jag fullkomligt älskar denna bok. <3 <3 <3

Kommentar av Lisa LW den 28 November 2016 kl. 0.18

Jag har tidigare läst boken Birthing a New Civilisation, transition to the new Gloden age in 2032 av Diana Cooper. Den handlar om hur vi kommer gå upp i 5 dimensionen ca 2032 och vårt arbete innan dess. Detta är ett guide bok för de kommande 20 åren och hjälper till att förbereda oss själva på att gå upp i 5:e dimensionens medvetande. Den handlar också om året 2012 och framåt. och ger en forcast för varje land i världen. En bra bok, som jag gärna läser igen. <3 :)

 

Medlemmar (3)

 
 
 

© 2017   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor