Nära döden-upplevelser, Ut ur kroppen-upplevelser, Regression och Reinkarnation

Information

Nära döden-upplevelser, Ut ur kroppen-upplevelser, Regression och Reinkarnation

Det var inte förrän på 70-talet som de blev kända för en större allmänhet, dessa NDU:er, eller nära döden-upplevelser. När väl det blir vår strömmar allt livsvatten alltmera starkt. Idag finns det måånga källor att ösa ur.


"Ut-ur-kroppen-upplevelser" (UKU:er)  , går ut på att en människa upplever att hon befinner sig utanför sin fysiska kropp och med tankens hjälp kan färdas vida. Både i vår värld och i astrala världar


Pionjärerna inom regressionsforskningen Brian Weiss och Michael Newton har mycket spännande att skänka oss människor, som vidgar våra vyer.

Medlemmar: 34
Senaste aktivitet: Feb 14, 2017

Diskussionsforum

Den här gruppen har inga diskussioner än.

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Nära döden-upplevelser, Ut ur kroppen-upplevelser, Regression och Reinkarnation för att lägga till kommentarer!

Kommentar av Lisa LW den 25 November 2016 kl. 17.58

Anita Moorjani har också haft en nära döden upplevelse, som hon skrivit om i sin bok Dying to be me. Där hon beskriver hur hon upplever ett möte med sin pappa och sin kompis, som tidigare dött innan henne och hur hon upplever unconditional love. Sen valde hon att komma tillbaka till sin man och familj och blev sedan helad helt och hållet. En jätte bra bok, som även finns som ljudbok. Tror boken finns på svenska nu med.

Kommentar av Lisa LW den 20 Januari 2015 kl. 6.11

Här berättar Eben Alexander om hans upplevelser under en NDE, han låg i koma 7 dagar och hade många upplevelser under den tiden: 

https://www.youtube.com/watch?v=qQH_X1JByks

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 18 Juli 2013 kl. 8.22

Det hon berättar om, liknar berättelsen om Helvetet, i boken "Den Gudomliga Komedin", där Dante reser igenom de olika nivåerna i Dödsriket. Jag tror att man möter det tillstånd, man är i, när man dör. Om man dör en fridfull död, som en andligt upplyst människa, eller är omringad av kärlek och stillhet i dödsögonblicket, så tror jag inte att man kommer till Helvetet. Hon sköt sig själv och med den känslan inom sig, så möter hon sitt eget känslomässiga tillstånd.

När hon sedan upplevde Gud, så var det inte en indisk eller tibetansk Gud utan den västerländska Guden hon mötte. 

Jag har läst alla böcker jag har kunnat hitta, om Livet efter Döden. I Den tibetanska Dödsboken, så möter den döde den tibetanska Gudaläran, steg för steg, i en rening och medveten uppstigning, och i Den Egyptiska, så är det den egyptiska...♥

Kommentar av Maria Ljusalv♥ den 10 Juli 2013 kl. 8.15

Tack Diddiloo..... Det är så skönt att människor äntligen börjar prata öppet och naturligt om det som händer när vi lämnar kroppen. Min mamma förbereder sig för att snart lämna sin kropp och vi pratar mycket om det som kommer att hända....och vilka hon kommer att träffa..

Det är verkligen fascinerande att tänka på....och underbart att komma dit en dag....♥

Kommentar av jan-eric simonsson den 5 Mars 2013 kl. 10.07

Tack Nenne, Getinge är välbekant men jag känner mig rätt oskyldig till u;na. Jan

Kommentar av jan-eric simonsson den 1 Mars 2013 kl. 22.12

inte en aning, berätta! Jan

Kommentar av jan-eric simonsson den 20 Februari 2013 kl. 12.58

Tack Nenne, mycket intressant och bekräftande för mig som upplevt 14 regressesionsresor och en progressionsresa, jag har i detta förstått hur viktigt Nu är och dess glädjeämne. Såsom bördig från Helsingborg kändes språket hemtamt. Tack för att du delar med dig, vi skrivs. Jan

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 9 November 2012 kl. 20.18

Eller så är den för evigt... skön tanke, eller hur! Kramelikram ♥

Kommentar av jan-eric simonsson den 14 Oktober 2012 kl. 21.27

mycket gärna Nenne, lite i taget. Jan

Kommentar av jan-eric simonsson den 14 Oktober 2012 kl. 16.26

Lär dig att vandra din egen väg.
Lyssna till andra genom intuition, men låt inte andra styra din väg, dina beslut och dina handlingar. Din väg är din egen och ingen annans.
Du är unik i universum genom din suveräna fria vilja och din förmåga att känna och samtidigt är du alla andra. Din karma lyser med den inre diamantens ljus. Och din karma binder dig samman med de stora och yttersta kosmiska sammanhangen.
Du är aldrig separat och delad - alltid innefattad i och omsluten av det eviga ljuset. För ingen karma och ingen livsväg finns som inte är på väg till och in i det gemensamma slutmålet - Kristusmedvetandet.
Enheten skänker dig tillit, mening och ro. Kanske är du inte lycklig - men ständigt älskad. Minns detta i stunder av mörker och förtvivlan.
Din väg är din egen - men du är aldrig ensam. Jan. Dessa riktlinjer försöker jag leva efter. Jan igen i ljus o kärlek

 

Medlemmar (34)

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor