Endast Medlemsskap genom Inbjudan

Om du har fått en inbjudan klickar du på länken i det här e-postmeddelandet för att delta. Eller varför inte skapa en egen grupp?

Information

Aperio

Aperio betyder "jag gör synligt, jag avslöjar". I denna grupp arbetar vi målmedvetet på att underlätta vissa gruppers andliga välmående. Vi lyfter på slöjorna, avslöjar verkligheten sådan den är för vårt allas bästa.

Vi har nu nått ett stadium i vår Kosmiska utveckling, att våra gamla grunder håller på att rasera. När de gamla försvinner kommer det Nya upp. Nu försöker Kabalen ändå hitta på nya sätt att hålla kontroll över oss, in i det sista. Vi måste avslöja dessa försök och putsa bort dem, för det råder en stor osäkerhet bland oss ljusarbetare. Vi måste känna till fallgroparna för att inte själva falla i dem.

Nu har tiden kommit in för att förlåta dem ovillkorligt, utan att döma den för de orätter de gjort oss alla. Vi har lärt oss en nödvändig läxa i dualitetens dimension tack vare dem. Oavsett vilka koncekvenser det har haft i våra personliga liv, har de hjälpt oss på stigen i utveckling och Den Stora Kosmiska Planen.

Medlemmar: 4
Senaste aktivitet: Mar 23, 2014

Vi lyfter på slöjorna, men samtidigt renar vi det som hindrar oss från att växa andligt. Alltså avslöjar vi först det vi tar bort. Allt detta gör vi tillsammans, vi söker fram det vi anser att vi inte behöver längre, den läxan är lärd och ytterligare exponering förhindrar oss att gå framåt i vårt arbete som själar i mänskliga kroppar. Många av oss har säkert haft känslan av att det är ”någonting” som spärrar och hindrar vår naturliga utveckling. Vi har ju den stora förmånen att uppleva och lära oss dualitetens värld. Men kan det vara så, att NU har vi nått gränsen – behöver vi mera av det egentligen. Mycket problematiskt, för hur kan man sätta fingret på detta? Hur kan man peka ut själva problemet, för att sen lösa det? Vad säger våra medmänniskor om våra uttalanden, behöver man bry sig om det?

Nu börjar projektet ”avslöjande och ridåneddragning, samt rening”. Tillsammans avslöjar vi, drar ner ridån och renar. Här är det viktigt att vi är eniga om vad vi gör, så vi röstar fram eller drar lott eller vad som helst; vad som skall avslöjas och i hur stor omfattning. Vi får inte jämföras med konspirationsteoretikerna, trots att vi nog har nytta av ”deras” tankegångar.

Diskussionsforum

Exposing the Jesuit Conspiracy with Karen Hudes

Startad av Hanuah admin Mar 15, 2014. 0 Svar

Som ni ser är slutstriden inte helt över ännu. Jag föreslår att ni lyssnar på Search Engine International Presents... Exposing the Jesuit Conspiracy with Karen Hudes, och drar era egna slutsatser. Nu måste vi hjälpa till de goda krafterna i denna…Fortsätt

MANIFESTO APPELLATIO FRATERNITATIS ROSAE CRUCIS

Startad av Hanuah admin Jan 11, 2014. 0 Svar

På denna dag – den 6 januari 2014 – skickas på Imperatorns uppdrag en appell till…Fortsätt

World Peace Prayer

Startad av Hanuah admin. Senaste svar av Hanuah admin Sep 4, 2013. 4 Svar

Fortsätt

The Mission of the Starseeds

Startad av Hanuah admin Aug 31, 2013. 0 Svar

Fortsätt

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Aperio för att lägga till kommentarer!

Kommentar av Hanuah admin den 23 Mars 2014 kl. 13.14

Kommentar av Hanuah admin den 14 Juni 2013 kl. 14.22

Kommentar av Hanuah admin den 14 Maj 2013 kl. 18.22

Tycks vara lite små motgångar, men både kollektivt och individuellt. Men bara vi kommer igång så börjar det nog rulla. Kanske man kan tänka sig att "motståndet" egentligen visar att vi är på rätt väg. 

Vi kan hålla en paus i gruppmeditationerna hela maj månad, så får vi lite tid att fundera över hur det är bäst att göra dem. Kanske vi håller dem regelbundet och utan att göra något evenemang för dem. Vi kommer bara på förhand överens om veckans meditationstema. 

Jag har tänkt att Hjärtintelligensen skulle vara den "drivande" kraften i meditationerna, för vi vet ju att Hjärtats kraft är mycket starkare än Hjärnans. Skall sätta upp mer info om det. 

12 D skyddet hittar vi på Aperio uppe till höger bland de andra sidorna och så tex här:
http://www.youtube.com/watch?v=XhuLXYLhz-c

Kommentar av Imsa den 14 Maj 2013 kl. 7.57

God morgon! Det känns som att jag blir hindrad från att komma hit, meditera eller att göra något överhuvudtaget som har med andlighet att göra. Kan vara så att jag behöver öva mer på att skydda mig under meditationer... Jag kan inte hitta länken om hur man gjorde 12D skyddet, skulle du kunna länka den igen? Kram på er alla <3

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 13 Maj 2013 kl. 12.31

Tråkigt när det är dålig uppslutning, jag vet hur det känns, men det finns en rätt tid för allt, kära Horus - jag var själv upptagen med Brytningstider igårkväll. För mig är det svårt att "committa" till någonting alls just nu. Det är så mycket på gång att jag emellanåt inte känner att jag räcker till och har tid. Måste verkligen sålla för att kunna slappna av. Det kommer att vara så här ett tag framöver för mig, så jag håller mig aningen avvaktande. Samtidigt tycker jag det är jättebra att du tar initiativ och tackar dig för det. Varm kram 

Kommentar av Imsa den 12 Maj 2013 kl. 21.33

Hejsan, ledsen att jag inte har bidragit med något för meditationen och att jag missade den. Något hände och jag känner mig distraherad. Jag är helt slut och tom. Ska vila, meditera och bli jag igen =)! Ska komma med förslag imorgon. Ljus och Kärlek till er alla 

Kommentar av Hanuah admin den 12 Maj 2013 kl. 19.44

Ingen anmälde sitt intresse att delta i dagens gruppmeditation. Vi inhiberar gruppmeditationerna tillsvidare. Kom med förslag till aktiviteter, tack ♥

Kommentar av Hanuah admin den 11 Maj 2013 kl. 13.14

Testa hur det här känns:

Kommentar av Hanuah admin den 7 Maj 2013 kl. 7.58

Kommentar av Imsa den 5 Maj 2013 kl. 22.07

För mig funkar söndag 12/5 kl: 18 :)! Är gärna med en gång i veckan.

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor