Information

Andliga besökare

Är det någon som har andliga besökare hos sig? Änglar? Hur känns det för er? Eller berätta vad som händer? Har ni Orber hemma omkring er? Ljusken som leker omkring hos er?

Plats: Borås
Medlemmar: 35
Senaste aktivitet: Feb 14, 2017

Diskussionsforum

Att stänga av.

Startad av Lisa LW Jun 24, 2016. 0 Svar

Man behöver inte alltid se själar, utan man kan stänga av sin förmåga.  Kanske inte alla kan det. Men så kunde jag. Jag bad till Ärkeängel Mikael att stänga av att se själar och det fungerade. :)Fortsätt

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Andliga besökare för att lägga till kommentarer!

Kommentar av Lisa LW den 3 Januari 2015 kl. 1.02

Jag har besök av själar/andar ganska ofta. Det sker mest på nätterna när jag är som mest avkopplad och stängt av datorn och tv:n. Och lagt mig i sängen eller soffan. Då ser jag ansikten och ibland ser jag deras hela kroppar. Ofta på dagarna ser jag ljus blå energi med. Som är mer som ljusblå energi moln, ganska stora som sprakar. Nån som vet vad det är? Jag har börjat prata med själarna/andarna som kommer. Nu är jag inte lika rädd som förut. Då jag ber mycket om beskydd från änglarna. Så jag känner mig beskyddad när jag ska sova. Men ibland händer en del inte så roliga saker. Som i natt. Hmpf. Men jag överlever det med. Fniss. Ler. Jag mår trots jobbig natt, mycket bra. Ler. Känns som jag är på en resa. Bad till Gud att bli hans instrument of peace, love and hope and faith i natt. Kändes underbart. Får se om han visar mig vägen. Hoppas det. Ler. Lyssnar mycket på Snatam Kaur nu, eller hela kvällen. Ler. Vad upplever ni andra för andliga besök? Vore intressant att prata mer fler som får andliga besök. Ler. :) 

Kommentar av Lenalo den 14 Augusti 2014 kl. 18.24

Ja det har vi hemma hos oss sedan många år och de hamnar emellanåt på foto, ibland är det hundratals annars ett par som far förbi.

Kommentar av Ann-Charlotte Stewart den 15 Juli 2014 kl. 23.30

Mm, nu rör det på sig igen. Wakey, wakey. ;)

Kommentar av karl egon vikström den 18 December 2013 kl. 4.34

mitt samtal med min guid                  http://www.youtube.com/watch?v=9oGOTKaRBcc

Kommentar av Robert den 27 Augusti 2012 kl. 10.02

När jag var liten såg jag några fantastiska saker lika tydligt som allt annat runt omkring oss. Tyvärr skedde det på natten och jag blev mycket rädd och förmodligen "stängde" jag då av förmågan. En gång var det min farfar som satt på sängkanten med en present åt mig. Och en annan gång strålade hela rummet av ett mycket starkt härligt ljus från en liten förgylld skattkista. Under senare år har jag varit på en del medium-kurser o s v för att försöka få tillbaks lite, men nu ser jag "bara" saker i mitt inre. Vissa saker känner jag dock väldigt starkt. Som ett tag efter att min far dog kände jag av honom väldigt starkt, på samma sätt som om man blundar och står nära en annan person. Och han var snäll att inte komma mitt i natten och skrämma mig :). Ljus och kärlek till er alla!

Kommentar av Paula Sandin den 22 September 2011 kl. 13.51
Åhh vad spännande. Jag ser oxå skuggor i ögonvrån och en man har stått vid min sida av sängen för ett år sedan. Han har dock inte kommit o besökt mig än. Häftigt att resa astralt, jag skulle vilja uppleva det..!
Kommentar av Malin Lindhagen den 22 September 2011 kl. 12.47

Jag har besökare varje dag. De lägger mynt där jag går, fjädrar. Lampor som blinkar eller går sönder väldigt ofta. Nattliga besök där de står bredvid sängen. Musiken/sången/pipet i öronen. Den där lilla pricken av ljus som emellanåt kommer och som säger att jag kan resa astralt om jag följer ljuset. Har dock inte prövat än! En skugga i ögonvrån. Känslan av att vara iakttagen. Känslan av att inte vara ensam trots att bara jag är där!

Kommentar av Tima Hallberg den 13 Juli 2011 kl. 21.32

Här kommer en upplevelse som jag råkade utför i våras utanför min Yoga instruktörs hus, jag skickade det som mail till henne:

"Jag, Wilma, Snäckan (hunden) & Peter tog en promenad i söndags, vi kom gående från Stenbacka dagis och på väg upp mot er då jag ser en tjej komma gående med en ganska stor svart hund jämte sig ( hon är starx innan ingången till er gård) Snäckan ser dem oxå och börjar dra i kopplet, fasen oxå tänkte jag för Snäckan är så tråkig när man möter andra hundar. Vi ska gå över vägen vid övergångsstället och ner till cykelbanan (vi brukar gå den rundan) och jag går på lite extra för att slippa komma jämsides med tjejen o hunden, men ju närmare hon kommer så ser jag att det inte är någon hund brevid henne längre, men vad konstigt tänker jag o när jag kikar in på er gård så står där 2 män o samtalar. Jag frågade Peter o Wilma om hunden men de hade inte sett någon hund, endast tjejen som gick på trottoaren.......Jag funderade inte så mycket mer på det förräns på kvällen sen. 
Jag sa det till Peter att hunden kanske tillhörde männen som var inne på gården men isåfall var det konstigt att tjejen inte reagerade på att en vilt främmande hund går brevid henne. Men Peter sa att han inte sett några män heller på eran gård???????????
Var det några män med hund där som skulle vara där i söndags eller vad såg jag???????? Den ena mannen hade en typ sån där orange arbetsjacka och den andra mer mörkklädd, hunden påminnde om en Schäfer i storlek och med öron, nos o ja allt men den var helt svart!
 
Jag fattar ingenting, gör du??????"

Jag pratde med min Yoga instr. om det senare & hon sa att där var inga arbetare eller så på helgerna, så jag har nog tagit ett steg till i min andliga utveckling :)

Kommentar av Tima Hallberg den 13 Juli 2011 kl. 20.47

Hejsan, jag har en kommentar till Paula & Joa angående orberna:

Jag får oxå ofta orber när jag tar kort (har fått förklaringen att det är en del av ens gåva) orberna visar sig även utan blixt och själva orberna som man se med blotta ögat ser ut som om det  gnistrar till typ :)

Kram Tima

Kommentar av Calle Enochsson den 22 Maj 2011 kl. 15.10

Jag o "L" satt och pratade om bl.a. orber för ett par veckor sen, och då konstaterade jag att:

"-Det verkar precis som om dom fastnar oftare på bild nu, med dom digitala kamerorna."

Och så idag läser jag Nennes kommentar här nedan, med Diana Coopers förord till sin bok.   :-o

 

Medlemmar (35)

 
 
 

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor