Viktigt om nätverkets framtid! Snälla: läs och kommentera. Tack!

Uppdatering 20130821 finner du här:  http://varnyavarld.ning.com/profiles/blogs/natverkets-framtid-uppda...

Årets faktura för betalningen av vårt nätverket har nu ramlat in i min inbox och jag funderar på vad jag ska göra med den. Jag behöver din hjälp för att ta ett beslut. 

Vi har nu drivit detta nätverk i snart fem år och det har varit fantastiskt på oräkneliga sätt. Så många magiska möten, så mycket kärlek och glädje!! Ett enormt uppvaknande som många av oss gått igenom tillsammans. Samtidigt så är inget beständigt och allt måste förändras och förnyas. 

"Den nya människan vaknar", eller som nätverket först hette: "Den nya jorden vaknar" skapades med intentionen att sprida information och ljus om den nya värld som nu vaknat upp inför våra ögon och som vi själva skapat och fortsätter att skapa tillsammans med Gaia. Det handlade om vårt kollektiva uppvaknande. För mig personligen så känner jag att jag gjort det jag ville göra med nätverket och jag känner/ser inte vägen framåt för nätverket längre. Min energi och mitt fokus går alltmer åt annat håll. 

Är det dags att lägga ner och säga att uppgiften är avklarad?  

Ska sidan göras om helt med en helt ny inriktning? I så fall, vem vilka vill driva sidan vidare?  Och hur ska den nya inriktningen se ut?

Öppna hjärtat och låt mig veta vad du tycker och känner. Vi måste ta ett beslut ganska så snart, så jag är oändligt tacksam för din input i dessa nya och snabbt förändrande tider.

Och du/ni som känner att du/ni vill ta över eller leda oss vidare, jag lovar att coacha och supporta på vägen så länge det behövs. Jag skulle vara överlycklig om någon/några steg fram och förde detta vidare, men om så inte är fallet så är det som det ska vara det med.  

Tack, tack, tack för din hjälp och input - nätverket behöver dig!

Namaste,

Ann-Charlotte Stewart

nätverkets grundare

Visningar: 1127

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Jag tror det här nätverket gjort sitt....låt oss gå vidare...

Hej!

Förrutom A Healing Vivianne Järlefalk har jag/vi en facebook sida som heter The Spirits som har legat lågt.

Om intresse finns kan vi alla gå med där och fortsätta att dela information och länkar.

Detta är ett sätt att gå vidare tillsammans, men utan kostnader...

I vilket fall som, så är alla ni som är medlemmar här, välkomna med en vänförfrågan till mig. Om det inte framgår i er profil vem ni är, skriv Vår Nya Värld som ett meddelande till mig...

 

Love & Light

Vivianne

Jag förstår verkligen läget och känner mig dubbel.

Å ena sidan är det mycket intressant att läsa härinne, men å andra sidan är jag själv upptagen med så mycket annat i det fysiska livet så jag hinner inte med alla sajter.

Och så är det som jag inte orkar vara aktiv längre efter alla år av läsande, skrivande, diskuterande och länkande hit och dit jag gjort så mycket genom åren, det är som jag inte har något att säga längre. Och jag sörjer det samtidigt för det är en härlig känsla att ingå i olika former av nätgemenskap.

Så tyvärr har jag ingen ork att ta vid men jag hoppas någon annan har det...

Hej Ljusvänner,

Jag  har hittat  kostnadsfritt alternativ till ning, ifall någon av er vill driva nätverket vidare:

http://www.invisionfree.com/register

Ok för mig att den läggs ned. Tack för alla fina inslag!!! Kram till Er alla!

För mig är DNMV viktigt, och jag är in varje dag i hopp om att se något nytt. Jag tycker mig se flera och flera positiva nyheter därute på nätet nu, att ljuset verkligen kommer in i folk nu. Det ger mig hopp.
 Men jag förväntar mig inte att hitta alla spännande nyheter i gammalmedia, och är därför beroende av att nätverka med likasinnade för att hitta guldkornen.

DNMV ger mig chansen att skriva sånt som jag inte törs skriva på Facebook. Där finns kunder och affärskontakter som skulle dra ur pluggen direkt och vända sig bort.

Om folket här inte längre är intresserade att bidra till DNMV så har det spelat ut sin roll, men jag är gärna kvar och tipsar om det jag hittar. Men jag vill fortsätta vara anonym, i den mån man nu är det...

Vi är fortfarande i brytningstider.
Många vaknar upp och söker kontakt med andra som upplever samma sak.

Det är mycket kunskap som har samlats på det här Ning-nätet, synd om det skall gå förlorat. Samtidigt är inlägg, diskussioner och länkar inte en så tillgänglig väg att hitta kärnan, men det ger bra uppslag.

Så är det värdet av alla personliga kontakter som nätverket ger.
Men det blir ju några som är väldigt engagerade och många som bara ströläser.

Det tar ju väldigt mycket tid och engagemang att driva ett nätverk.
Du Ann-Charlotte har gjort en stor insats som betytt mycket för många.
Tiden förändras och livet tar nya vägar.

Jag tror att göra en facebook-grupp är en rimlig lösning.
https://www.facebook.com/ForumForPages
Det kräver ju förståss också arbete, men kanske inte lika mycket om ansvaret kan delas.

Espavo!
//Magnus

Yeeeup! Kan bara säga att jag inte varit särskilt aktiv, undrar just varför?  För att vissa fb grupper tar tiden, idag gick jag ur tre grupper? Nej jag är bortskämd med massor av tid, överöser mig med info från alla möjliga o omöjliga håll, men måste säga att Ann-Charlotte, du är en ledstjärna och en föregångare som har en enorm förmåga att publicera, sprida information och glädje så vad som än skapas eller omskapas i nuets framtida samtid så är det med saknad jag ser sidan försvinna. Tack för all info, videor o andra inlägg mig har det tillfört men önskar att jag deltagit mer aktivt, på både träffar och i etern. God fortsättning oavsett inriktning på er alla.... kramar om er alla.

Vänligen Lena

Om någon vill driva sidan vidare så är jag gärna kvar. För mig hade den mer eller mindre fallit i glömska eftersom jag på nåt sätt lyckats gå med i mängder av sajter som tagit uppmärksamhet. Jag är gärna mer aktiv här, om nån orkar....

Hejsan!

Jag tycker också att det känns stagnerat just nu,som om alla sagt och gjort sitt, sidan med kanske, så då förstår jag defenitivt att det är dags för förändring. Jag vet inte vad förändringen blir men framtiden är öppen och ibland måste man släppa taget så något nytt kan växa fram. Jag är så tacksam för allt denna sida betytt för mej och alla.

Kram till alla!

Tack för kontakt! Jag har varit så passiv hela tiden, så jag har inte rätt att påverka åt något håll. Kanske bäst att jag ber om att få gå ur nätverket. Tack för all vänlighet som visats mig. Tack! <3

Hillevi

Har träffat en som behöver nå alla dessa kontakter som finns här. Om vi 3 träffas o går igenom alla möjligheter kan denna sidan bli en plattform att arbeta vidare på så det blir ett nätverk med personlig kontakt också. Han har en vision om en eko-klubb, www.ekoliv.com och ekotravel.se är 2 av hans grenar han skapat ... hyr hans villavagn och han kommer om någon dag. Skulle vara bra med ett möte så vi kan se om det går att lösa något som passar alla.. i varje fall är ett möte mellan oss 3 något som känns åt rätt riktning

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor