Vad märker du för skillnad nu när vi upplevt det Stora Skiftet?

Ja, nu har vi hunnit en bit in i den nya tiden, den nya världen. Med förundrade ögon ser vi helt ny och skimrande värld runtomkring oss, det är som om alla fått ett nytt ljus i sina ögon och allas steg känns plötsligt allt lättare. Pengarna flödar fritt och var och varannan människa jag möter berättar om hur de nu äntligen funnit sin tvillingflamma. Förälskelsen flödar och människorna firar!  

Eller...?

Jodå, nog har vi har gått igenom det stora skifte som så många av oss väntat på så länge. Jag vet att många hade det mycket jobbigt under januari och den första hälften av februari, inklusive jag själv, men nu känns det som det lätta en hel del och mars månad har mycket gott med sig.

Men vad är det som har hänt egentligen? 

På ett sätt är inget annorlunda, på ett annat sätt är precis allt annorlunda.

Hur upplever du denna nya tid, denna nya era? Hur har du upplevt tiden sedan 12-12-21?  

Berätta, berätta!

Visningar: 600

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Den 21 december 2012 kände jag i en tydlig upplevelse att nu börjar någonting nytt, som startar upp. Jag hade en vision, dröm, men var väl vaken. Jag var i öknen med ett par lokala personer under en stjärnklar himel. Plötsligt började det falla ner guldfärgade symboler av olika slag från stjärnhimlen. Då sade en av mina följeslagare: "Nu börjar det." Detta gjorde ett mycket starkt intryck på mig, för jag får sällan såna här upplevelser.

Nu har det gått en tid sen dess och jag måste erkänna att det har inte varit lätt. Totala omändringar har skett i mitt arbete. Dörren dit stängdes med ett stort slam, den vägen hade gått till sitt slut. Nu håller jag på att sakta men säkert hitta nya vägar att gå. Men det har varit en process som har varit allt annat än lätt. Jag har varit tvungen att fråga mig, vad jag verkligen vill göra. Detta är ju en idealisk situation, men omständigheterna gör att den är allt annat än idealisk. Nu har jag försökt skapa nya omständigheter för mig och min familj, vi är ju beroende av varandras inkomster. Men resultaten har varit klena, inga större förändringar har skett. Verkat som om vi stampar på stället bara.

Men igår 11/3 började det kännas helt annorlunda. Som om proppen skulle ha dragits ur och börjat flöda. Detta är ännu bara en känsla, som jag med stort intresse nu går in på, vad fortsättningen kommer att vara. En sak är säker, nu finns ingen återvändo. Vi gör i familjen upp tillsammans gemensamma mål. Jag brukar hålla sk familjemöten ibland, när vår son kommer och hälsa på. Oftast gör vi någon enkel ritual för att förstärka våra intentioner.

Just nu händer det mycket som hjälper oss att gå framåt. Igår 11/3 hade vi Nymåne + att det var dessutom numerologiskt en bra dag.

Elizabeth Peru skriver om gårdagen:

11 MASTER DAY MAR 11: Important high energy day! (1+1+0+3+2+0+1+3 =11) The past 24 hours have been peaceful & yet unsettled. It's nearly NEW MOON in Pisces, so a dreamy cocoon has come over many.

Men gårdagen har varit, vi ser ännu framåt.

Vårdagjämningen inträder exakt klockan 12:02 den 20 mars. Vårdagjämningen 2013 är tydligen en galaktisk sådan. Inte så konstigt kanske med tanke på att vi hade ett galaktiskt Vintersolstånd. Som vissa vet och kanske har lagt märke till pågår något med jordaxeln och kommer att fortsätta göra så fram till runt vårdagjämningen. Detta medför vissa förändringar som inte setts på 25 920 år! Nystart kan man säga!

Vi har just nu under de följande några veckorna oerhörda möjligheter till att skapa om oss själva - och vår planet. Ta vara på dessa tillfällen. Ni som läser vad Laura - The Queen of Light, Pleiadian Delegate skriver om att vårt lidande skall släppas:

http://iamthequeenoflight.com/2013/03/11/letting-go-of-suffering-le...

Jag har för min egen del skrivit en lista på sådan jag vill lämna helt, och en på sådan jag vill uppnå. Denna lista går jag igenom alltid då och då. Listan har förändrats under årens lopp, alltefter livet har gått vidare och utvecklats.

Just nu känns livet oerhört spännande och intressant. 

Jag hoppas det har lossnat på riktigt för dig nu, kära vännen. Vi har så mycket solmedvind... visst är det underbart. Precis som du. Ett jättetack för att du håller fanan högt, för alla dina värdefulla inlägg och bidrag till vårt nätverk, din starka och stadiga energi och  inte minst din medkänsla. Förvänta dig det bästa - du är värd det!  Varm kram ♥

Hej  Vänner!

Jag kände tydligt hur hädelser, inspiration och idéer byggde upp energier inför 21/12.

På dagen hände inte så mycket men upplevelsen av omgivningen förändrades något, det blev lite mer av allt.

Sedan inredde förvirringen  vad jag än försöker göra så hoppar mitt fokus runt hela tiden. I Januari var det värst. Nu börjar det gå att fokusera lite mer. 

Jag tror att vi är inne i en förpuppnings fas precis som sländorna, dvs man blir ganska bakbunden och får svårt att röra sig efter som man ändrar form.

Vi lär ju nu vara i ett skifte till 5 dimensioner. Kanske är mitt hoppande fokus början på ett nytt sätt att ta in omvärlden. Genom att registrera kortare sekvenser från helt olika områden bildar det sammantaget en ny bild av något större.

När ni mediterar, känner ni då av att kroppen gungar lite utmed kundaini när energierna vandrar upp och ner över era chakracenter. 

Jag har en metod där jag startar flera, vanligen 6 stycken, olika energityper att vandra för att så fokucera dem och skapa en samlad våg ner till moderjords kristallkärna, som reflekterar upp igenom kundalini upp till solen och så tillbaka ner igen.

Nu mera så skakar jag intensivt dels när några av energityperna kopplar in men framför allt när reflexen kommer tillbaka från solen. Det är som att få högspänning igenom sig.

Detta har blivit mer intensivt än det var tidigare.

Jag hoppas mycket på OPPT, det kan vara en väg in i det nya, Men det kräver en helt ny typ av ansvar som många inte är mogna att ta ännu.

Hoppas dock mycket på vår närmaste framtid.

Espavo!

//Magnus

Ja, Magnus, januari var en svår månad, precis som första delen av februari. Min kropp hann inte riktigt med det stora frekvenslyftet, men nu är allt det över för mig. Det tackar jag innerligt för.

Det låter som du har kriyas. Jag hade en massa såna märkliga fenomen när jag började meditera för snart 20 år sedan. Kände verkligen hur kundalinin for upp igenom min kropp, den svajade och skakade och ibland trodde jag hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen eller att jag hade hjärtflimmer. Ibland blev värmen och ljuset så starkt i mitt hjärta att jag trodde jag skulle smälta. Ibland hörde jag stora knallar och smällar inne i mitt huvud. Den här typen av symptom har kommit och gått för mig genom åren. Nu är det däremot väldigt lugnt med sånt. Känner oftast bara en stor frid och stillhet inom mig.  

Ja, OPPT är toppen. Jag tror på den rörelsen också. Fantastiska människor som jobbar fram det hela, dem vill jag verkligen stötta.   Espavo till dig med!  ♥

Kriyas!

Jag har vetat att det är vanligt men med termen "Kriyas" kunde jag googla och finna mer kunskap om rörelserna och kundalini.

Jag hade inte fattat tidigare att kundalini har sitt eget medvetande, men nu fattar jag att det är en del av det Kryon (www.kryon.com) benämner som "Inate", medvetandet som känner varje microprocess och får våra kroppar att fungera.

Så nästa lilla utforskningsområde blir att starta energiströmmarna och läras sig kommunicera med dem. :-)  

Jätte-Tack AC!!!

Åh, vad härligt att jag fick vara till hjälp.  Det är det bästa jag vet. Varsågod! :D

Häftiga tider kan jag säga... Jag har gått ifrån att vara en människa som inte sagt så mycket, till att vara en människa som inte kan hålla tyst längre. På gott och ont självklart... Men min situation har krävt att jag nu inte kan vara ensam i det som händer utan jag måste ta hjälp av andra. Jag har under hela min livstid varit en sån som hållt tyst för att inte såra, inte göra någonting för att uppröra någon annan, helt enkelt utplånat mig själv.

Men nu känner jag att det inte håller längre, livet har gett mig ultimatum, stå emot eller gå under... Självklart står jag emot! Nu har min mentala del hunnit ikapp också och jag känner äntligen att jag är en människa som är värd respekt, som är värd att finnas och värd att ha åsikter. Men det har inte varit så självklart alltid kan jag säga...

När jag nu hörde också att vi går in i en ny tid 18 - 27 mars så känns det ännu mer angeläget att manifestera hur jag vill att 2013 ska bli. Det är nu vi har chansen att verkligen tro. Visst har vi haft det hela tiden, men det är först nu som jag känner att jag börjar vakna och det gör jag med stormsteg...

Ny lägenhet, nya möjligheter och nya relationer att skapa! Så visst känner jag tillförsikt inför den nya tiden och en aldrig tidigare skådad tilltro till mig själv!

Kram och vänliga hälsningar

Från

Annika

Wow, Annika!  Nytt, nytt, nytt - du har så mycket att fira!  Jag är så glad för din skull. Du firar väl ordentligt! Kraam ♥

Det mest fantastiska som hänt tycker jag var att jag hittade den här sidan igår! :)
Jag tror att den kommer att ge mig enormt mycket! - Både kunskap, och ny vänskap.
Här finns nästan allt jag är intresserad av samlat på samma sida, och jag får chansen att utbyta tankar med likasinnade.

I övrigt kanske inte jag riktigt är klar med skiftet än, för jag är så otroligt trött och seg, och har ont i kroppen, och så har det varit till och från hela året. 
Men jag måste medge att ekonomin, i och med nytt jobb sedan slutet av januari, ser bättre ut än den gjort på många år, och jag tror 2013 kommer att bli helt fantastiskt på väldigt många sätt!

Fler och fler verkar öppna för nya sätt att tänka, och för andlighet.
Röster höjs mot sådant som varit fel i så många år, och kanske är det dags nu, att förnuftet tar över istället för kapitalet. 
Jag är hoppfull!

Verkligen underbart att läsa dina ord, Karin!  Du värmer mitt hjärta. ♥♥♥

Tack! Nu blev mitt hjärta varmt det också. :)  ♥♥♥

Så spännande och intressant att läsa vad ni upplever. Tack, tack, tack för precis varenda ord och känsla som ni förmedlar och som blir till gåvor för oss alla!

Själv bara ÄLSKAR jag denna nya era och allt den nya gyllene tiden har att erbjuda!  Jag njuter av precis allt, det lugna flödet, det snabba forsarna i mitt liv, de vassa klippor man får se upp med och inte minst livets helt underbara strandhugg med goda vänner, musik, sång och god mat!  

Allt ramlar på plats helt magiskt runt omkring mig, också för dem jag älskar mest, min närmaste familj och mina kära vänner. Jag upplever ofta att jag nu sitter på en magisk matta som svävar runt i alltet. Förs fram av en god hand som bär mig igenom allt och mitt jobb är oftast att bara njuta av de lösningar som poppar upp runtomkring mig. 

Mina healingförmågor har förstärkts, min intuition också, tilliten till Källan och mig själv sitter gjuten. Det finns inget att tvivla över, tveka inför eller oroa sig över. Allt är och allt är precis som det ska vara. Och det känns märkligt nog ännu bättre än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.

Harmoni, resonans, frid i hjärta, glädje, kärlek till Alltet. Den nya tiden är här.  Det är något att fira! :D 

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor