Den kvinnliga energins återkomst på Jorden och energier i balans sägs vara en förutsättning för övergången till den Nya Andliga Tidsåldern.

Kvinnliga energier och manliga energier har absolut inget med könstillhörighet att göra.

Ej heller med feminism eller konflikter mellan kvinna/man.

Det gäller för ALLA att få balans mellan dessa energier och det är målet för all medvetandeutveckling. Det är var och ens eget arbete. När energierna är i fullständig balans med varandra uppstår det Gudomliga Ljuset, eller den Gudomliga Kärlekskraften – som består av hälften manlig och hälften kvinnlig energi.

På Jorden råder nu ett enormt överskott av manlig energi och ett enormt underskott av kvinnlig energi. Bristen på kvinnlig energi är den enskilt största orsaken till de obalanser som råder på Jorden idag – allt från människors fysiska och psykiska ohälsa och mänsklighetens destruktiva livsstil, till krig, fattigdom, miljöförstörelse och naturkatastrofer.(Moder Jord-nätverket)

Det har inte alltid varit så. Genom att studera historien – och då inte den historia som Makten gett oss – ser vi hur de kvinnligt styrda samhällsformerna, matriarkatet, levde med Kärlek till allt liv och i harmoni med Moder Jord och helt saknade vår nutida obalans. Den högsta guden var feminin.

Redan för hundra tusen år sedan fanns Moderkulturen över hela jorden men så skedde  förändringar (Anunnaki…?)

En del av Moderkulturerna kunde bestå ett tag (Skandinavien…), andra blev manligt styrda samhällsformer, patriarkat, det som idag gäller över hela jorden.

Hur klarar vi av att hitta balans i oss själva? Jag tror att ju mer känner, observerar, tänker och talar om den kvinnliga energin, ju medvetnare blir vi om att den finns och hur den uttrycks  och att den är motsatsen till den manliga energin. Båda är lika viktiga och all utveckling sker genom växelverkan mellan dessa två gudomliga energipolariteter.

Hos oss i Norden kunde matriarkatet överleva längre på vissa platser. Det fungerade så länge grupperna levde isolerade och kvinnorna höll ihop och kunskapsbärarna var starka.

I en ny bok kan vi följa matriarkatet på en plats i Södermanland från 1700 f. Kr till nutid.

Med vikingarna och sedan kyrkans påverkan föll det sista fästet och patriarkatet tog över.

”Hels Vi – från Moderkult till nutid” är en varm, gripande och spännande resa genom historien, som aldrig skildrats på detta sätt. Hela boken är en resa i energier!

Det vore mycket intressant att få samtala om detta med energier – finns det någon grupp som passar? Eller ska det skapas en ny?

Visningar: 611

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Shiva och Shakti i perfekt balans, förenade av och i kärlek. ♥

Alfa och Omega, Yin och Yang, den totala kärleken - föreningen mellan ljust och mörkt - ger BALANS. 

När Du finner din tvillingflamma, så förenas ni i ljuv evig efterlängtad kärlek och alla Era chakran möts och kundalini ljuset/elden, syns som en aura över huvudet - egentligen runt hela kroppen! Era energier blir en mycket större gemensam kärleksenergi tillsammans... ! Vi är alla Skaparens - Guds - eller vilket namn man nu använder - barn - DU är SHIVA / SHAKTI - DU är ett mirakel!

Alldeles underbar bild som säger allt - om hur det kan/bör vara,

men HUR kommer vi dit i den här verkligheten vi nu lever i ?

Ja, visst är det en fin bild av denna inre balans som vi alla kan uppnå. Tack. :)

För mig så finns den verkligheten redan, som jag upplever det. Kvantfysiken beskriver ett oändligt antal parallella dimensioner som varje individ medvetet kan välja att styra mot och befinna sig i. För mig handlar det om att hitta sätt att förhöja min egen frekvens så att jag kommer tillbaka till ett tillstånd av avslappning, kärlek och glädje om jag "fallit" ner i tätare dimensioner där rädsla och separation råder. Kontrast, som Abraham/Hicks skulle uttrycka det. Jag brukar be om att bli visad av mitt Högre Jag, hur jag kan må ännu bättre, hur jag kan bli ännu gladare och ännu mer kärleksfull. 

Jag tycker Abraham/Hicks är bland de bästa lärarna för hur man kan ta sig tillbaka till Vortexmedvetande om man fallit i frekvens, du kan hitta mer info här om du är intresserad: http://varnyavarld.ning.com/group/abrahamhicks

Jag har också använt en metod som heter The Emotion Code, som är oerhört effektivt och enkelt för att ta bort emotionella blockeringar som står ivägen för inre harmoni och balans. Det finns många sätt, men viktigast av allt för mig är ändå alltid att Kärleken övervinner allt.  ♥

Tack Nenne,

med vår tillväxt enl. Martinus och Paulus goda/onda. Såå bra formulerat!!

Reflexion och medveten träning - och så humor och tacksamhet när livets undervisning blir väl häftig..

 

Vilket bra inlägg! Det känns som att du tar orden ur tankarna på mig. Jag tycker vi borde börja med att starta en grupp! Jag tror att det finns många som behöver uttrycka sig om detta ämne, och om inte så går det lika bra med bara några få ändå. Det första steget mot denna balans är att ta ansvar för sin energi, det är därför vi är uppdelade i massor av energier så att det blir lättare att utvecklas. Man kan även lära sig om detta genom att bara analysera sin egna historia (för där finns hela världens historia), märka av perioder i sitt liv där man har lutat åt ena energin för mycket och konsekvenserna utav det.

Kärlek!

Tack för det och för att du säger det jag känner! Allt är ju energi - och att börja fundera över den egna energihanteringen - att känna ytterligheterna i en slags energi - och se mittpunktens balans. Betrakta situationer

som varit och tänka om. Tror att det är nödvändigt med ett medvetet arbete här - går ej att bara be om hjälp med detta.      Glädje!

Hen?!   Jag gillar inte det ordet. Könsneutralt?  Varför blir det så tandlöst?  Är det för att vi vill upplösa skillnaderna?  Nu när vi VET att vi är ETT, med oss själva och med hela det mänskliga kollektivet, så blir skillnaderna väsentliga för att skapa potential. Annars finns där ingen energi och allt stagnerar. Hur kan vi uppskatta varandras skillnader? Uttrycka vår manlighet/ kvinnlighet  henlighet  på ett attraktivt och inspirerande sätt?  Keep on shining babes!  

You are all shining  STARS, no matter who you are, shining bright to see, what you can TRULY BE! ♥♥♥

Hej Pia! Jag tycker dessa ämnen är väldigt intressanta! 

Har kanaliserat en text som nu är en bok.

Gud gav mig orden. Samt Deva Nekta - Moder Jord! Och även ärkeängeln Tro! Och fler...!

Boken är hyllning till den feminina energin och även ett förhöjande av den...

...en kärleksförklaring till kvinnan och Moder Jord!

Du får gärna höra av dig till mig!  

Det är viktigt med balans mellan just de feminina och maskulina energierna...och därför fick jag uppdraget att

skriva boken...!

Ska lägga ut boken på internet - så den som vill kan läsa den där!

Varm kram till dig!

/moonflower, Kerstin Malmberg

Hej Kerstin - hur får jag kontakt med dig?

Vi är nu mitt uppe i våra uppdrag. Alla har personliga uppdrag som vi lovat att utföra.

Har nu fått kontakt med flera som skriver. Började skriva för att det pockade på, mer och mer, starkare och starkare, till dess pennan fattades och då flödande information och inspiration.

Hur många är det inte som sitter i sin koja och skriver? För att de helt enkelt måste. Men hur kommer budskapet ut? Mycket ska hända nu - information ska ut – och alla har vi vår uppgift att på olika sätt formulera och sprida så att det tas emot. Men ensam är inte stark…  

Vi tillhör ju samma skara, de flesta har nog fått sina törnar och prövningar, många kan ha gått förlorade genom åren (blivit fördröjda?) Vi har inte råd att mista någon, alla behövs nu och finns vi till för varandra i grupper, nätverk, ökar vår gemensamma kraft enormt!

Åter till de skrivande: vad och hur gör du? Och var finns du?

 Kraft och Glädje till alla önskar Pia  

 

Nån som upplevt det teal nämner?  Kram alla goingar

 

"Over a week ago, the vibration of the time space reality we live in increased  again.  This had a very startling effect not many of us foresaw.  As the frequency raised, it caused a balancing in the collective conscious of mankind relative to gender.  For thousands upon thousands of years, this world has been dominated by masculine energy.  The divine feminine has been suppressed.  But as the consciousness of mankind balances, this can no longer be the case.  Divine feminine energy is called to rise again so the two energies can be parallel to one another.  Inevitably, this is what will cause the disappearance of defined gender in our race.  But we must stay a match to the frequency that exists, if we wish to exist; as is dictated by the law of attraction.  And so, as the frequency of divine feminine energy is being restored, the people of earth (most especially women) are now faced with having to confront and shed all thoughts, beliefs and pai...n relative to femininity.  Most of us, were re-set to the tune of a new moon cycle when this occurred.  Our menstrual cycles will be unpredictable until this change is embraced by us fully.  It is time that we let it all shed.  It is time to re-define what femininity means and to embrace and let ourselves become that new definition.  But many of us will have to confront the levels of resistance, old wounds and dispair relative to being a women in order to do this.
Let's be here for each other as we do this.  We are ready.  Our mothers and grandmothers and great grandmothers are ready.  We do this not only for ourselves but also for them, for what they desperately wanted but did not experience in their lifetime".
-Teal Scott-

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor